Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

BRIO Fjärrstyrt Lok 33213

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla BRIO Trätåg & fordonsset (229)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kul ide men är ganska besviken på att motorn är så svag att loket inte orkar upp för backarna då järnvägen korsas, inte ens utan vagnar. Om man har brio originaljärnväg så borde åtminstone loket utan extra vagnar klara av att klara av köra upp för ramperna, helst borde det orka dra lite extra vagnar på släp. Det svaga loket begränsar kraftigt möjligheterna att bygga järnvägar. Har testat flera typer av batterier och har kontaktat BRIO på mail men de svarar inte på frågor via kundsupport så jag vet inte om produkten är defekt eller om det är normalt (det har gått mer än en vecka sedan jag kontaktade dem).
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Som de andra skrev. Jättebra idé, men den är för svag. Vår son älskar den, men den orkar knappt dra upp sig själv för backarna. Längre tåg kan du glömma.

  Fjärrkontrollen hade varit mycket bättre om den hade använt bluetooth eller någon annan radioteknik. Nu verkar det som den använder IR, så loket måste vara ganska nära och inom synhåll för fjärrkontrollen.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Som tidigare användare påpekat så är den för svag.
  Kanske att den orkade upp för en backe i början men det tog max en månad vad jag minns tills den inte orkade dra någon last och en månad till så kom den inte ens själv upp för backen.
  Man hoppas på kvalite när man köper från BRIO men icke.

  Att den en fjärrstyrd är dock kul och funkar.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En av sonens favoriter. Han bygger den ena fantasifulla tågbanan efter den andra och det är alltid detta lok som kör runt (runt, runt).

  Det går lite väl långsamt kan jag tycka och efter att det smugit ner sig i väskan till dagis lite väl många gånger har ljudet slutat fungera.

  Men oavsett är det en bra och kul leksak. Låter (lät) aldrig för mycket och glömmer man det på så stänger det av sig själv inom några minuter.