Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech K480 (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (334)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag skaffade mig en surfplatta (Galaxy A6 2016) billigt och tänkte använda den för att ersätta min gamla och klumpiga dator när jag skriver mötesprotokoll i min förening.
  Jag köpte fyra olika tangentbord varav två var tangentbord i locket på ett fodral till plattan.
  Första intrycket är att det är ganska stort. Det är i princip lika stort som ett vanligt tangentbord, minus keypaden och del, ins, home, end-knapparna mm. Man kan tänka sig att bara detta tangentbord är lika stort och tjockt, eller kanske till och med tjockare, som en ultrabook i 12-13 tumsklassen. Helt annan prisklass såklart men bärbarheten på tangtbordet är ett minus. Sen är det ganska djupt, men det beror ju på sloten för platta/mobilen som man kopplar till tangentbordet. Sloten/stället fungerar annars riktigt bra och ger en bekväm vinkel och avstånd till plattan.
  Dock så är jag inte alls nöjd med själva skrivkänslan. Väldigt plastig och högljudt tangentbord och som flera skriver så verkar det som att alla knapptryckningar inte alltid registreras. Men det tror jag har med trögheten i tangenterna att göra och inget mjukvarufel. Priset känns också aningen högt med 599 på elgiganten. (handlade där för att kunna prova och lämna tillbaka utan några problem).

  Slutsats. Ganska bra. Men inte något för mig. Plastigheten och och den fysiska storleken gör att det blir ett återköp för mig.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Tycker den är skön att skriva på. Slår inte det bästa helstora tangentbordet dock. Lätt att använda, grym batteritid. Den är ganska tung så det är inte så portabelt som man skulle önska, men det ger ett stabilt ställ åt paddan.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte detta som en ersättare till ett trådlöst Apple-tangentbord eftersom Apples produkter inte funkar som de ska till PC (annan knappuppsättning). Det var det enda vita Bluetooth-tangentbordet jag kunde hitta.

  Plus
  - Enkelt att installera
  - Bra anslutning
  - Finns i vitt

  Minus:
  - Inte jättesnyggt. Har den vita versionen, och den är inte så diskret som jag hoppades.
  - Ganska tjockt/högt tangentbord. Betydligt högre än Apples trådlösa.
  - Knapparna är klumpiga och registrerar inte alltid knapptryckningar. Betydligt sämre än Apples trådlösa. Man måste trycka hårt vilket blir jobbigt för både händer och öron.
  - Man måste vrida på ett vred när man ska ansluta till en ny enhet trots att det bara finns en enhet med Bluetooth i närheten (t.ex. om du haft den kopplad till en dator, stänger av den, sätter på en annan och vill koppla upp dig mot den så måste du vrida på vredet för att den ska ansluta).
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra tangentlayout, smidig växling mellan olika enheter, grym batteritid, smidig anslutning, smart med slits för att kunna koppla in valfri enhet m.m.

  Tyvärr är tangenterna lite väl okänsliga, så att tangentbordet missar att registrera en hel del normalhårda knapptryckningar. Man måste alltså "knacka" ganska ordentligt för att försäkra sig om att alla, och inte bara dom flesta, knapptryckningar registreras.

  Hade det inte varit för problemet med tangentbordets känslighet hade jag gett tangentbordet en 8-9 stjärnor.