Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair VS550 V2 550W

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Nätaggregat (78)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 23 dagar sedan
  Byggde ihop en dator åt en vän som inte ville ha ett för dyrt nätagg för att driva en i5:a och ett GTX 1060.

  Jag var förstås skeptisk till detta och trodde det skulle låta en hel del, men det visade sig vara knäpptyst. Det här skulle jag själv kunna ha i min egen dator! (Jag är väldigt kräsen med ljudnivåer med mina egna komponenter när jag köper delar till mina datorbyggen).

  Den enda nackdelen är att kablarna är fasta, så det blir en kabelhärva som ligger kvar inne i chassit. Men för 499 kr tycker jag detta var ett kap!

  + Billigt
  + Knäpptyst

  - Ej Modulärt, kablarna sitter fast i nätagget.
 • Alla omdömen

 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har ingen större erfarenhet när det kommer till nätaggregat, men den verkar fungera som det ska. Förutom att den låter väldigt mycket, inte som en kartongbit i ett cyckelhjul visserligen, men mycket ändå.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Min upplevelse av Corsair VS550 V2 550W blev lite blandad. Vi börjar med det positiva: Mycket pang för pengarna! 550w, 80+ cert och ett riktigt varumärke (inget egenimporterat "Sony inside" varumärke typ Andersson eller Plexgear) för 399kr är ett fynd och bör räcka för de flesta! Sladdarna är långa nog för att monteras snyggt bakom moderkortet i mitt Antec P182. Inget spoltjut ("coilwhine") vid belastning av mitt GTX 970 grafikkort. Tyvärr var ljudnivån en besvikelse. Jag läste andra recensioner på nätet som beskrev att det var ett supertyst nätaggregat men det var inte mitt exemplar. Jag kan mycket väl ha fått ett måndagsexemplar men fläkten lät illa och rasslade ungefär som när man sätter in en kartongbit i ett cykelhjul. Jag kände mig dumsnål, returnerade och investerade i ett semipassivt Corsair RM750X istället.