Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Martin Logan Motion 35XT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Martin Logan Surroundhögtalare (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Öppet, balanserat och rappt ljud från denna relativt lilla högtalare. Basen är lite av den svaga punkten, den är snabb och fast men inte särskilt djup. Men med Devialets SAM filter anpassat till dessa blir det som natt och dag på basen, då går den djupare och får mer knuff!
  Glänser annars över mina Kef R300 och Klipsch RP-600M i upplösning. Fantastiskt att sitta och lyssna på piano, gitarrsträngar m.m...man hör varenda detalj! Ljudet är oerhört klart, har bra separation och luftighet. Röster får perfekt balans och låter väldigt naturliga eftersom ljudet är så klart och tydligt.
  Spelar också bra på låg volym vilket är viktigt för mig, stort plus...
 • Perfekt
  1 år sedan
  Stort, kraftfullt, balanserat och högupplöst ljud från en relativt liten monitor. Fyller ett vardagsrum utan att svettas. Ett utsökt bygge i sann amerikansk Martin Logan-anda. Kvalitet in i minsta detalj. Mycket lättdriven vilket ger fin dynamik även med få watt (ovanligt för små stativhögtalare!). Passar troligen kanon till Rörförstärkare även om jag kör med transistor. En otroligt detaljerad diskant som dessutom inte alls blir vass och därmed tröttar ut öronen. Ljudbilden ”hänger” mitt i rummet utan att vara ”in your face”. Tight bas som aldrig känns bumlig eller långsam, även om den förstås inte går lika djupt som en golvhögtalare. Lätt att möblera och lätt att leva med. För 15000 kr är den ett fynd! Har hört högtalare som varit flera gånger dyrare utan att ”overall” klå 35XT. Gillar den skarpt.