Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fractal Design Core 2300 (Svart)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fractal Design Chassin (88)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Prisvärt och snyggt men de distanser som följer med chassit var väldigt tröga att skruva fast!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Prisvärd, lättbygd, riktigt snygg. Kan rekommenderas.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  I denna prisklass är detta det absolut bästa chassit jag byggt i. Lätt att få en snygg kabeldragning, gott om utrymme för komponenter, bra byggkvalitet utan knak och brak.

  Den jobbigaste aspekten för mig var att hårddiskmonteringen var lite svårskruvad men det lägger jag inte mycket vikt vid. Och så var skruvhålet för den yttertsta distansen på mellanraden satt någon cm för långt åt höger så den går inte att använda. Moderkortet flexar då ganska mycket när man fäster exempelvis 24pin eller eventuellt grafikkort. Det går nog inte sönder men det var väldigt svårt att ta av kabeln igen. Jag tycker mig minnas att det har hänt andra och inte bara mig, alltså fabriksfel.

  Eftersom jag byggde åt en kompis har jag inte använt själva bygget mer än lite benchmarks men under de rundorna (med anpassade fläktkurvor på samtliga fläktar) så höll det sig både tyst och kallt med 7600K @ 4,5GHz, 1.32 V samt 1080TI. På tal om 1080TI så kan hårddiskplattan vara i vägen för både montering och kabeldragning så bäst att sa det sist.