Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung SE-208GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Optiska enheter för datorer (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Inskaffade denna dvd brännare och den har aldrig kommit igång riktigt. Den startar och kommer halvvägs och så dör den, ideligen, om och om igen. Riktigt trött på den har mackapären
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lyckades bränna ett par skivor med den, sen började den krångla. Ett tag gick det att bränna från min Mac men inte från PC, men nu får jag bara diverse felmeddelanden i samma stund den ska börja bränna. Dags för papperskorgen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gör precis vad jag förväntar av den. Kanske inte den bästa brännaren på marknaden men jag ger betyg i förhållande till pris och specifikationer.

  Oavsett vad olafett anser och tror så fungerar den utmärkt genom att bara plugga in den i en (1) USB-port. Men det är klart, jag läste inte på baksidan innan jag pluggade in den. Det kanske var det som gjorde att det på något magiskt sätt fungerar ändå. ;)
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Megaflopp! Enheten kräver 1.3A enligt lappen på baksidan, den kommer inte fungera med en USB-port, den kommer heller inte fungera med två USB-portar om man skulle få tag i en sådan kabel för det följde inte med någon. En usb port ska leverera 500 mA så ska man ha nedast USB blir det TRE usb-portar, någon sådan kabel får man inte heller.

  Slutsatsen är att man får en brännare som inte går att använda eftersom den kräver vansinnigt mycket mer ström än standarden föreskriver. Brännaren borde ha ett separat strömmatningsuttag och levereras med strömadapter.

  Samsung ger blanka fan i detta och tycker att jag borde titta på Youtube för att förstå hur en brännare fungerar.

  VARNING!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt liten och portabel. Känns skapligt gedigen trots blygsamma mått.

  Gör sitt jobb och fungerar bara. Finns inte mycket att klaga på. :-)