Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

FoodSaver V2860

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla FoodSaver Vakuumförpackare (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Smidig maskin. Inbygd hållare och kniv för att skära av lämplig längd. Använder den mest till att frysa in kött då jag var totalt less på frostskador. Packar även endel hemgjort snus för lagring i kyl eller frys. Anledningen till att jag valde denna är att man kan använda manuell funktion, alltså man välja hur hårt den ska suga (ett krav vad gäller snus)
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt bra vakuumpackare. Plasten till är suverän och jag skulle inte klara mig utan denna. Jag köper ofta köttlådor från bönderna i trakten och fryser in mycket kött. Det blir aldrig frostskadat och praktiskt när man ska marinera inför grillning. Jag har haft flera vakuumpackare innan men denna är den bästa.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Det finns en anledning till att V2860 fortfarande säljs, trots att alla andra modeller som fanns i samma serier är ersatta av nya 'flashigare' produkter. Den här är helt enkelt fortfarande bättre än allt FoodSaver kommit med sedan dess.
  De nyare har kvalitetsproblem och är inkompatibla med en herrans massa tillbehör (lådor) - denna har den gamla fyrkantiga klossen som munstycke som passar till nästan allt.
  Kräver nästan ingen kraft att stänga. Lätt att ha framme då den går att fälla upp till stående så den får väldigt liten footprint. Bra resultat. En topp-produkt!
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Gör jobbet utan problem, packningar fastnar ibland men inget större problem att göra rent och sätta tillbaka. Smidigt med förvaring av rulle i maskinen.
  Största nackdelen är att den är rätt klumpig.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Köpte som komplement till en Rubicson Sous vide-cirkulator. Har bara använt en gång, men var enkel att använda och gav bra resultat.