Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cylinda FT 5186 (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cylinda Tvättmaskiner (44)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En maskin som har väldigt många olika program för olika sorters textiler, gemensamt för dom att det tar väldigt lång tid. Dock verkar ta den tid det står på displayen även fast en annan användare har vittnat om något annat så har jag inte märkt av det.

  Jag tvättar oftast bomullskläder i 40 grader och då finns det 3 program, supersnabb på 17 minuter med låg centrifugerning, så det är ganska blöta plagg, den gången jag testade det så blev det inte riktigt rent trots väldigt fåtal plagg, det var inte fläckar utan mer partiklar som inte riktigt hade tvättats bort.

  Nästa program är 38 minuter, kör inte riktigt full centrifug här heller tyvärr (1200), det hade varit värt några minuter till. Använder detta oftast eftersom det endast blir mindre maskiner upp till 3 kg.

  Nästa steg är 2 timmar och 20 minuter, här är det full centrifug, enda problemet är väl att det tar lång tid, har man mycket tid kan man välja eco-programmet som tar 50 minuter till.

  Tycker det är lite antingen eller och tycker siemensmaskinen på landet är betydligt bättre i programmöjligheter med tanke på tider. Jag skulle inte ha valt denna med facit i hand tyvärr men den gör sitt jobb ganska bra trots allt.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Håller inte alls den utlovade tvätttiden. Ett program som skall ta 2h kan ta 3.5h. Den kan påstå att det är 1 minut kvar att tvätttiden i 25 minuter.