Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Kinect 2.0 (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Tillbehör (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Produkten är mycket bra rent tekniskt. Skarp kamera med bra vinklar som ser i mörkret och lyssnar på vad du säger.
  Den känner av vem som sitter med vilken handkontroll genom IR-identifiering vilket gör att det spelar ingen roll vilken kontroll du plockar upp från bordet.

  Tyvärr är priset aningen omotiverande för de få funktioner som den ger i vår region. Voicecontrol fungerar inte i menyerna (dock i vissa spel, men då på engelska) och extremt få spel utnyttjar kinect på ett värdigt vis.
 • Alla omdömen

 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Funktionen är nästan OK (inte BRA) men kräver att du ställer om din XBox till Engelska vilket skapar onödiga följdproblem.

  Bra:
  + Bättre än vad Kinect var på 360
  + Bra kamera för tex Skype
  + Automatinloggning är ibland riktigt smidigt

  Dåligt:
  - Pga en fantastiskt korkat tvingande koppling mellan språk och region så fungerar inte Microsofts egna tuner om du har Kinect. Varför? Är det inte Windows 10 i Xbox nu för tiden? Windows 3.0 klarade att separera region och språk…
  - Finns ej med svenskt stöd och det hade varit OK om det inte även tvingade Xboxen att byta region (land) vilket ställer till det för Microsofts egna tuner och en hel appar/tjänster/Spel
  - Ganska slö i kommunikationen och det händer att man får upprepa kommandon flera gånger
  - Det finns väldigt få spel som har stöd för Kinect och nästan inga nya spel har stöd
  - Man kan bara ange ett kommando åt gången och SEN ge nästa då Xboxen utfört kommandot (dvs, du kan inte be den spela ett visst album eller artist utan att först be den öppna musikappen, sen be den scrolla till artisten och sen be den öppna artisten och SEN be den spela ett visst album)…. Dvs, knappast snabbare eller smidigare än att klicka sig dit via kontrollen (eller via Spotify på mobil och Chromecast)
  - Är nog på väg bort från Marknaden då Microsoft inte pushar för den längre, inga funktioner tillkommer i Xbox-gränssnittet och vare sig nya appar eller spel ej har stöd.

  Sammantaget:
  Funkar nästan OK för de väldigt få funktioner den kan utföra i Xbox. Få appar och spel har stöd för Kinect. Debaclet kring språk och region är förundrande dumt av Microsoft.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Så äntligen har jag använt denna då den egentligen bara stått å skräpat, köpte raving rabbids till min son och vi körde några timmar och måste säga att det har hänt en hel del på kamera fronten sen utgåva 1 till 360n skönt att man inte måste stå så nära och responsen är bra.
  Klarar sig också mkt bättre i mörkret, hoppas på mer spel nu.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Kameran fungerar jätte bra! Man kan bli inloggad bara genom att gå in i rummet vilket jag tycker är väldigt häftigt. Men en av anledningarna för att jag köpte den var för alla röstkomandon jag hade hört talas om, men när jag kom hem så visade det sig att dom är bara tillgängliga i vissa länder vilket är väldigt dåligt