Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Suunto Ambit3 Sport HR

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Suunto Pulsklockor & sportklockor (88)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Klockan som sådan är mycket bra skulle jag sammanfatta det med. Känns som kvalité i armband, boet, knappar mm
  Jag har dock sänkt GPS uppdateringsfrekvensen ett snäpp för att få mer batteritid och då har GPS'en börjat fela betänkligt. Den visade 16 km på en runda som brukar vara 19 km nu senast.
  Det största abret är dock syncproblemen mot min Samsung Galaxy S7. Passen klarar den ofta att synka, om den inte gör det brukar det det räcka med att starta om telefonen. Dock så går det inte att synka avancerade intervallpass som man skapat i Movescount appen. För att få detta att fungera har jag varit tyungen att ta fram min gamla Iphone 5, där fungerar det utmärkt. Jag vet inte om detta är Samsungs fel eller Suuntos men det gör mig frustrerad och sänker betyget på klockan.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt bra löparklocka! Har haft min sedan den släpptes och den har funkat perfekt! Extra plus för "track-back" funktionen när man tappat bort sig! Gillar tydligheten i displayen och enkelheten att skapa sina egna träningsprogram via moveacount!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  När jag skulle köpa klocka, så stod det mellan denna och Fenix 3. Då Garmin hade stora problem med kvaliteten på Fenix 3an, så valde jag denna.
  Klockan sitter skönt på armen och är snygg. Stor och tydlig display gör det lätt avläsa när man springer i skogen.Navigeringen till waypoints är också tydlig och lätt att avläsa när man springer. Så här långt är klockan värd 9 stjärnor för mig (så nära perfekt man kan komma).
  I denna beskrivningen står det att det är höjdmätare, men jag är ganska säker på att det bara fanns på "Peak"-modellen. Jag springer rätt mycket i bergen och ångrade mig att jag inte slantade upp det där extra för att få höjdmätaren.
  Jag använder klockan när jag kör tabataträning och kettlebells också. Mest för att få in pulsdata och att träningspasset ska komma in på Movescount (dit all data synkas). Klockan hjälper mig inte direkt att träna tabata, utan den tidhållningen gör jag med en app i telefonen. Det är möjligt att det finns ett sätt att göra den med Suunton, men jag har inte hittat något sätt som är bättre än att bara köra appen i telefonen.
  Under vinterhalvåret så springer jag mycket på löpband. Klockan är förvånansvärt dålig på att uppskatta sträcka när jag springer på band. Jag kör samma Spotify-playlist i lurarna, så kadensen på benen är detsamma som ute, dock så kan ju farten på bandet variera. Jag kan acceptera att den inte kan gissa så bra hur långt jag springer, men jag kan inte acceptera att det inte finns något sätt att korrigera data den samlar in. Varför ändras inte all uträknad data när jag uppdaterar sträckan i Movescount? Den har ju inte någon gpsdata, då måste den ju acceptera att jag korrigerar sträckan. Felet accumuleras upp i varje pass. Det känns som statistiken som samlas in bara blir mer och mer förstörd för varje löpbandspass. I mitt fall, så skiljer sträckan som löpbandet säger och sträckan klockan uppskattar ofta uppemot 30% på en 5 km (enligt löpbandet) löprunda. Detta är för mig den största dealbreakern med Suunton.
  Movescount-siten är ok som träningssite. Det som stör mig mest är att det är så få andra siter som kan integrera med Movescount. Det är Strava och Funbeat. Om man vill ha sina pass över till Runkeeper eller Fitbit eller S Health (för de med Samsung smartwatch, för Ambit3 är en träningsklocka och inte en smartwatch), så går inte det att göra (möjligen går det genom att manuellt att exportera ut ett löppass till gpx fil och importera det i nästa site, men kom igen, så gör vi inte längre).
  Det kommer sannolikt inte att bli en Suunto nästa gång för mig.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En riktigt bra löpklocka! Har haft min sedan ett tag tillbaka och Suunto uppdaterar mjukvaran i klockan så klockan blir bara bättre & bättre +++
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En bra multisportklocka som fungerar väl i det flesta miljöer. Använder den framförallt när jag springer i skogen och i stan. Jag upplever att GPS:en mäter väldigt precis samt bra med pulsbandet som följde med. Snygg och komfortabel, I am happy!