Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dynavoice Magic F-6

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dynavoice Golvhögtalare (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra återgivning i alla register
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Extremt bra och levande ljud från dessa, fin timing i bas och diskant, vackert och varmt öppet ljud, trevligt mellan register med tanke på bas och diskant. Kanonköp för 600kr
  Kan bli lite odefinierad vid riktigt höga volymer, klarar rätt hög volym ändå.
  Spelar Stone Roses, Björk, The Smiths och Killing Jok, U2 och The Cure utmärkt m.m.
  Är smått lyrisk.Håller på att spela in dem med Kings of Leon, Rolling Stones och Eldkvarn.
  Jag uppmanar alla som vill ha budgett högtalare att köpa dessa. Slog på blocket här om dagen och annonsen var inlagd 10 minuter tidigare men jag har jagat länge, trägen vinner.
  Men som sagt lite som en vägg vid mycket höga volymer. Spelas lagom högt bäst.
  Myser vidare. Börjar dagen med ett leende när jag kopplar på stereon och bara njuter.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Låter fantastiskt bra i förhållande till priset! Kan inte ge nåt annan än fullpott.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  För det här priset kan man inte ge annat än maximalt med plus.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  kanon
 • Mycket bra
  14 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Med tanke på prislappen finns det inget att klaga på!
 • Ganska bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Helt ok, men har man lyssnat på t.ex. Tangent Clarity 4 för en tusenlapp mer så blir man nog inte så supernöjd, musiken låter instängd, vasst ljud vid högre volym.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har haft mina Dynavoice F-6 i ca 6 månader och det är dags att ge ett omdöme. Högtalarna har ett väl avvägt ljud där inget register gör bort sig. Basen är för det mesta fullt tillräcklig men kan vara en aning suddig ibland. Vill man ha en fastare (men tunnare) basåtergivning kan man plugga en av portarna på baksidan. Diskant och mellanregister låter också bra men saknar det där sista i upplösning och detalj. Tror den stora fördelen med dessa högtalare är att alla register är väl sammanhållna och inget sticker ut negativt. Ljudet är helt enkelt behagligt och lättlyssnat. När jag jämför med mina stativare A/E Aegis One är det faktiskt inte så stor skillnad som man kan tro. Aegis One har lite bättre mellanregister och diskant men ljudbilden är betydligt större och mer inbjudande i F-6:orna. För priset är F-6 alltså ett riktigt kap!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Underbara!
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket ljud för pengarna.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Haft dessa i snart en månad och jag är nöjd över förväntan. Sitter med en liten 2-kanals skitstereo från typ '98 och kan kräma ut hur bra ljud som helst.

  Hade dessutom högtalarna hemma 18 timmar efter beställning. Det kan inte bli bättre service och ljud för 895:-

  Köp!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har haft mina i 3 dagar nu och det är väldigt bra ljud. Driver mina med en Sansui Stereo Receiver R-5 från 1983. Absolut inga problem med den gamla. Ljudet är väldigt fint, det är bra och fin bas, men den tar inte över diskanten och mellanregistret.
  Dom är absolut värda 895 kr. Skulle vara villig och ge 3000 för om dom kostade så mycket (Eller lite).
  Uppdaterar med en länge recension när dom är inspelade.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Väldigt bra högtalare för bra pris.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Kanon budget högtalare.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jag köpte dessa igår för att komplettera min Denon AVR-1911 med ytterligare 2 högtalare (hade bara 2 innan) och jag är otroligt nöjd med ljudet! Dessa var först tänkta som sidohögtalare till mitt 7.1 system men de låter dubbelt så bra som mina gamla och får stå vid TV:n =) Basen är kraftig (bättre än mina gamla 10")och diskanten/mellanregistret är mycket klart och fin och tal/prat låter mycket fint på alla ljudvolymer.

  KÖP KÖP KÖP!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mina första högtalare.

  Mycket nöjd!
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  p
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Mycket prisvärda högtalare som ger bra ljud även vid låg inmatning.

  Saknar dock lite tryck då de verkar lite klena vid högre volymer. Extern bas är ett måste.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Absolut perfekt för priset helt enklet, Bra pris, bra ljud bra tryck!
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Knappt inspelade men låter ändock otroligt bra! För 900 SEK får du löjligt bra ljud! Snygga är dem också(calvados), och kompletterar mina valnötsmöbler kanon!
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Köpte dessa mest för att höra hur dom låter, och för att senare modifiera lite med filter och se hur bra man kan få dom att låta.
  Har nu haft högtalarna i en dag. Inspelning pågår för fullt. Är redan nu (ca 12tim) grymt imponerad av dessa högtalare.
  Har ett par Jamo E850 sedan tidigare. Och jag har igentligen bara dom att gämföra med. Men jag kan säga att F-6orna är mycket bättre. Kanske inte just när det gäller djupbasen, men i övrigt är dom bättre.
  Har som sagt bara spelat ca 12 timmar med dom än, men jag är redan nu riktigt nöjd.

  Diskanten låter kanon. Inte för skrikig men inte för låg heller. Kör iofs med Prosons HiFi Super kabel oxå, vilket gör (i mina öron) diskanten lite varmare och mjukare.

  Basen duger riktigt bra i vårat vardagsrum som är ca 20kvm. Dock samma där, kablarna ändrar ljudet lite och ger lite mer djupbas. Får se sen hur dom låter när dom är inspelade ordentligt.

  För att avrunda detta då så säger jag bara, KÖP.
  Riktigt bra högtalare för riktigt, riktigt bra peng. Och Walnut är förbaskat snygga.'
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Bra högtalare för priset
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  kanon högtalare riktigt nöjd med dom
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Efter 2½ år i min ägo har jag utvecklat en hat-kärlek till dessa högtalare. Från att i ena stunden bara kunna luta mig tillbaka i fotöljen och höra ljuv musik i mina öron till att i nästa stund ha lust att dra en 180-graders karatespark rakt på högtalarelementen.
  När man väljer högtalare är det vissa saker man ska tänka på. Dels har man en viss budget att förhålla sig till och sedan har man ett ändamål. Ska man främst ha dom till film i en hemmabio tycker jag att de duger gott och väl (med lite draghjälp av en ordentlig sub). Men när det kommer till musiken så lyckas de inte förmedla den på ett för mig tillfredsställande sätt. Basen tenderar att bli lite bumlig och duffus även efter mycket trixande med placeringen. Mellanregistret drar lite åt det ljusare hållet vilket framförallt medför att röster inte förmedlas naturligt. Detta symtom blev dock delvis lindrat av att jag bytte från hemmabioreceivern (Yamaha rx-v661) till en gammal hederlig stereoförstärkare (rotel). Diskanten saknar en del luftighet och den lyckas inte förmedla cymbaler så särskilt bra vilket är ett stort störningsmoment. På låg volym lyser dynamiken med sin frånvaro och på hög volym grötar hela ljudbilden ihop sig vilket gör att man gärna lägger sig på medelhög volym vilket i sin tur kanske bara är bra om man bor i lägenhet. Så slutsatsen är att om du ska ha dom främst till film (vilket jag trodde att jag skulle men hade helt fel) så go for it! Är du musikälskare så är de helt klart ett prisvärt alternativ för oss med minimal budget. Men då är valet av förstärkare (och även ljudkälla) nyckeln till ett lyckat resultat. Dvs. en ordentlig stereoförstärkare typ NAD, Rotel, Marantz, Cambridge osv. Alternativet är att leta efter begagnat vilket jag ångrar att jag inte gjorde. Sedan passar dom olika bra beroende på vad för typ av musik man gillar. Allt vad tecno, trance och house heter är bara att glömma. Dom funkar helt klart bäst till akustisk musik och piano låter faktiskt rätt okej. Rock funkar så länge vi inte snackar deathmetal och heavy metal. Men då finns det inte många högtalare som hänger med.

  Om man har möjlighet bör man ta med sin favoritmusik och provlyssna när man ska köpa högtalare.

  Slutligen vill jag bara säga att jag inte tror någon blir besviken på dessa högtalare.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Pris/prestanda klockrent
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Har haft de i nästan två veckor nu och jag är ruskigt nöjd, har svårt att förstå att man kan få ett sådant här ljud för 900kr. Det är väldigt fylligt och detaljrikt. Inte mycket jag kan klaga på, men basen kan ibland vara för dominerande och obalanserad. Något annat jag tänkt på är om jag ser någon film på tv och använder högtalarna så kan det förekomma ett konstigt "eko" vid prat. Men annars är jag sjukt nöjd och rekommenderar de till alla som inte har så stor plånbok men vill ha ett juste ljud.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Jag har, precis som många andra här haft problem med basen på dessa frontar så jag har kört dom på small ett bra tag nu... TILLS för nån vecka sen när jag mecka lite med dom, testa ställ LFE på "None" och sänk delningsfrekvensen till 60 Hz i stärkaren (80 Hz rekommenderas egentligen innan subben tar över för övrigt) så låter det ljuvligt mustigt till musik! :) Medans jag hade högtalarna på small hann dom ju spela in sig med så klart :) Vid flerkanalsljud ska dock subbinställningen på förstärkaren vara på "LFE"/"LFE-front" och inte "None"
 • Acceptabel
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  första högtalare jag ägt. Är helt klart nöjd :)
 • Bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  För detta pris är det en fullpoängare, MEN, man tröttnar snabbt, om man bara får en annan referens.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Riktigt bra högtalare till ett otroligt pris. De tidigare recensionerna övertygade mig att investera i denna produkt. Och det var verkligen en investering. Är inget proffs i branschen men kan gott rekommendera till framtida köpare. Riktigt bra bas till musik, tydlig diskant och ett skönt surround till film.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  låter mycket bra i mina öron
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Har läst mycket om Dynavoice, som ofta fått mycket bra kritik för sitt pris/prestanda-förhållande, men jag har varit skeptisk till dem ändå...Men nu föll valet på dessa högtalare främst pga priset...Jag menar 895:- för ett par golvare...Lätt värt än om de är skit....När de kom så var de så stora som väntat, så snygga som väntat, men när förstärkaren var ikopplad och ipoden lika så....'PLAY' och 'BOOM'!! Vilken chock....folk som klagat på basen måste ju vara basjunkies av rang. Det räcker och blir över för mitt vardagsrum på ca 20kvm. Ljudet som helhet lämnar inget till övers att önska direkt, nog är min polares Canton lite bättre på 3d-känsla och position, men det är svårt att motivera en 10-faldig prisökning.

  För ett par högtalare som kostar som ett par skor så är de fantastiska
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Köpte dessa att använda som surroundhögtalare för att jag inte ville ha några små som står på stativ.
  Blev överraskad hur fint och klart ljudet var på dom även om jag bara har dom som surround.

  Väldigt nöjd med köpet.
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Tycker de funkar mycket bra.
 • Bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Billiga, snygga och levererar ett mycket bra ljud med tanke på vad dom kostar
 • Acceptabel
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Svårt att beygsätta dessa, spelar ok med tanke på priset men var INTE nöjd med ljudet. Inte speciellt detaljerade, bumliga (även fast de stod 40 cm från vägg) och allmänt rörig ljudbild. Blev bättre då jag inte spelade fullregister med de, allt under 80 Hz till subben.

  Bortbytta och jag saknar de inte... Får 5 stjärnor p.g.a. priset.
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  jätte bra högtalare för sin pris klass tycker jag

  :D
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Riktigt bra högtalare för pengarna. Jag kan inget annat än rekommendera dessa som instegsmodell för intresserade, efter inspelning spelar de långt över sin prisklass.

 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Snygga och bra ljud enligt mig.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Snygga, billiga och välljudande högtalare.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  1000kr ??? För så här bra ljud? mycket rent och fint ljud. lite klen bas till film men till musik så räcker det. dessutom är de mycket snygga men tyvärr så är den blank svarta folien lite bubblig på alla 5 högtalare ( c-4, s-4) specielt på frontarna runt basarna. Du kan inte få bättre ljud dör dessa pengar, och fynsa.se var trevliga på telefon och hade snabb leverans.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Mycket bra ljud för den låga prislappen. Diskanten är väl den svagaste biten, den känns lite för låg och inte tillräckligt skarp. Men för 1000kr paret kan man nog inte begära mer :)
 • Ganska bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Bra högtalare till ett bra pris, ingen superbas i dom men tycker dom spelar rent och fint
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Skulle igentligen köpa ett par m-65or, men dessa tillverkas inte längre eller något... Hur som helst för priset så kan man inte klaga på så mycket. Kör dessa parallelt med ett par s-4or.

  Hört att vissa tycker att basen är dålig, men jag blir tvungen att sänka den den rejält på min gamla Technics reciver... :)
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Kanon högtalare!
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  inget att klaga på när man lägger 1995 för ett helt paket med 5 högtalare och det låter så här pass. Dom är verkligen värd pengarna!
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  För det priset finns det inget att klaga på.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Luftigt och bra ljud. Prisvärd
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  blev väldigt förvånad över ljudet ifrån dessa, en klar 10 med tanke på att dom kostar en tusing....
 • Bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Till musik är dom inte så otroligt bra som alla säger. Behövs en riktigt bra förstärkare och rätt låt. Basen är svag och diskanten skriker. Men för tusenlappen är dom riktigt prisvärda.

  Funkar bäst till film i paketet med center och satellithögtalare. Tillsammans låter det riktigt riktigt bra. Behöver bara en sub nu så har man en oslagbar bio till ett sjukt bra pris!