Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Naim Mu-so

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Naim Mobilhögtalare (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Lånade hem den så fort den kom in till min lokala hifi-handlare (Reptil-audio),
  Hade den hemma en timme, packade ner den och körde tillbaka den till butiken och sa "Beställ en till mig, nu!"

  Med tanke på vad man får så måste man betrakta denna som prisvärd!

  Den låter otroligt bra med tanke på storleken!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Njuuuter varje gång jag lyssnar på Muso.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har ägt en Naim Mu-so i tre år och älskar allting med den - från det fantastiskt dynamiska och djupa ljudet till appen och utseendet (den är ett riktigt konststycke och vänta bara tills du testar känslan i volymratten - WOW-känsla!).
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bästa allt-i-i-alla anläggningen? Ja.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Snygg och funkar problemfritt! lätt att installera om man följer manualen och kollar på led lampan på höger sida. Och man behöver inga extra tillbehör mer än WIFI.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Den är sjukt snygg och självklart sopar den banan ljudmässigt med konkurrenterna i denna kategori (fattas bara annat till det priset). Det senare beror dock framförallt på att konkurrenterna är så väldigt usla: gör inte misstaget att tro att det här är riktig high-end HIFI någonstans i närheten av andra Naim-produkter.

  Går nog helt enkelt inte att få till riktigt, riktigt bra ljud i en såhär liten låda. En burk kommer att låta lite burkigt, även om den är tillverkad av ett prestigemärke.

  Om du absolut vill ha en allt-i-ett-lösning och har råd att lägga de extra pengarna är detta sannolikt det bästa du kan få, men om ljudet är huvudsaken bör du plocka ihop fristående komponenter istället: Köp en begagnad Nait 5si och ett par schyssta småhögtalare så blir du gladare även om anläggningen inte blir lika vacker att titta på.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Slog till på en Mu-so på Reference Audio. Hade kollat så länge på den att det var dags att antingen slå till, eller sluta kolla helt.
  Behöver kanske inte säga att uppgraderingen från vår lilla Argon iNet2+ är av det större slaget.

  För det första - Mu-son är ju ett konstverk i sig. Upplevde den större i affären än när den står på vårt sideboard hemma. Alla, och då menar jag alla, gäster vi haft hittils undrar vad tusan det där är för någonting.

  Jag är personligen ingen hifi-entusiast, har inte lyssnat på så många high-end lösningar, men jag upplever att den verkligen levererar på ljudfronten. Jag matar den ffa med 320k Spotify (Spotify Connect är ett måste för mig) och det låter alldeles utmärkt. Jag funderade på en JBL L16 också, den har "mer" bas tex, men inte nödvändigtvis bättre bas enligt killen på Reference Audio. Mu-son ser ju enligt mig mycket bättre ut också men det är ju upp till var och en.

  Är den prisvärd då? Kanske lite dyr. Men man betalar ju för en enkel, välljudande allt-i-ett lösning och en conversation-starter. Jag är väldigt nöjd.

  Nu verkar även de färgade frontarna vara på väg in så det blir en retro-blå front för mig (hör med Reference Audio, Stockholm).