Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link RE200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Accesspunkter, bryggor & repeatrar (63)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jämfört med den äldre 2.4G-varianten (WA850RE) har denna en extremt irriterande egenhet som i stort sett förstör hela användningsområdet.

  Alla enheter som kopplar upp sig på nätverket via RE200 (både trådat och över WiFi) får en annan MAC-adress än den adress som själva enheten har. Detta ställer till det en hel del med statiskt tilldelade IP-adresser i nätverket eftersom en godtycklig enhet "byter MAC-adress" så snart den kopplar upp sig via RE200.
  Såhär beter sig inte WA850RE som inte ändrar MAC-adressen på tillkopplade enheter vilket gör att statiskt tilldelade adresser inte går förlorade när dessa går via WA850RE som AP.

  Skitirriterande!

  För Er som hade tänkt använda RE200 i kombination med statiskt tilldelade IP-adresser... Glöm den idén.
  I övrigt funkar den bra men betyget dras ner rejält för den som vill ha fasta IP-adresser oavsett om man kopplar upp via denna AP eller direkt till huvudroutern.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Billig produkt men inte så stabil. Framförallt 2.4GHz funkar bara i en dag innan den hamnar i ett state där den är disconnected och inte klarar av att connecta igen. Har provat att sätta den mycket närmare routern men det blir samma sak. Uppdaterat till senaste firmware men samma sak.

  5GHz funkar mycket bättre men även den kan hamna i samma frånkopplade läge ibland. Dock mer sällan.

  Kan vara min router som är påverkar den såklart (mellan-prisklass) men som den är nu kan jag tyvärr inte använda den.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Fungerar utöver förväntan, används som ett nätverkskort till datorn samt ett gästnätverk när grabbarna är på besök. Levererar -10mbs jämfört med om man skulle ansluta direkt till routern.

  Enkel installation med app för iPhone och android, jättebra räckvidd, till och med bättre än min router.

  Det negativa är att man får märkbar ping när man spelar spel, inget problem för mig förutom när man börjar frysa i spelet - något jag förväntade mig när man kör med trådlös anslutning.

  Mycket prisvärd, rekommenderas
 • Dålig
  7 mån sedan
  Otroligt besviken på denna produkt då hastigheten, räckvidden och stabiliteten är under all kritik! Haft denna i cirka 1 år och hastigheten på nedladdningen ligger mellan 25-45 Mbps på ett avstånd på cirka 5 meter. Jag mätte upp hastigheten på min vanliga wifi där wifi förstärkaren sitter och då får jag mellan 165-250 Mbps. Katastrof! 5GHz försvinner alltjämt. Vad mer att säga om denna!? KÖP INTE!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gör det den ska. Efter 2 dagars användning så är jag mycket nöjd. Enda negativa att jag tappar ca 40% av bandbredden men det är ju inte så mycket produktens fel utan mer repeater-funktionens biverkning.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag är nöjd. Enkel installation med appen. Plus för 5G.
 • Bra
  2 år sedan
  Har nu använt denna i drygt ett år för att få trådlöst till mobiler och surfplattor på övervåningen.

  Att ställa in allt som jag ville ha det och få det att "fastna" var lite krångligare än jag trodde. Vet fortfarande inte varför det strulade så mycket...

  När allt tillslut sparades så testade jag att ha den halvvägs mot vad som var tänkt från början, som en provkörning kan man säga.

  När den visade sig fungera utan problem (hade den på denna plats i drygt 1 vecka) så flyttades den till den planerade platsen och se på f*n, den kör på helt godkänt där också!

  Använder den som sagt endast till mobiler och surfplattor men det surfas och streamas en hel del utan några problem.

  Vet med andra ord inte hur det fungerar att använda den till t.ex en stationär dator där det kanske körs torrents, online-spel mm, den kanske inte pallar trycket då.

  Det får dock någon annan berätta för jag är nöjd med både pris och funktion när det gäller mitt användningsområde!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  För någon som inte behöver använda statiska ip-adresser så skulle jag säga att den är riktigt bra. Signalstyrkan är ungefär den samma som min TP-Link TL-MR3420 router, så nu täcker jag hela huset utan problem.
  Inget att klaga på än.
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte den idag på Media Markt.
  Gjorde min "parning" med mitt wlan genom tpkabel in i datorn från repeatern.
  Valde att den skulle få egen SSID så jag kunde se skillnaden i styrka jämför med min router.
  Ja stog jag 1m från repeatern som var på övervåningen (routern nere) så hade den starkare signal, men så fort jag gick in i ett annat rum så det vart en vägg mellan repeatern och mig så var det gränsfall att repeatern hade bättre signal än min router som står på våningen nere i huset...
  Den här produkten får dom tillbaka imorgon.

  Gjorde alla mina mätningar med mobilen i en app som heter Wifi Analyzer.