Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Di Macro for Nikon

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tamron Objektiv (107)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt klart godkänt för pengen! Köpte detta på CDON med kampanj så fick man med en LowePro kameraväska och ett Tamron UV-filter för 900:- med frakt. Det är det värt men jag skulle hellre satsa på 70-300 med bildstabilisator från Tamron, något jag saknar på detta vid högre brännvidder. Får även mycket kromatisk aberration vid max zoom. Man får vad man betalar för, men 1000:- är det värt.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Något högljudd zoom
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Om det hjälper någon så är här lite bilder tagna med detta objektivet:

  http://www.roccabootsy.com/?p=293
  http://www.roccabootsy.com/?p=291
  http://www.roccabootsy.com/?p=289

  Alla bilderna är tagna utan stativ med en Nion D90. Helt ok resultat tycker jag. Ok det är inte lika snabbt och exakt som Nikon 70-300 VR men billigare så funkar helt ok för mig just nu.

  Som jämförelse finns här lite bilder som är tagna med ett Nikon 79-300 VR och Nikon D90.

  http://www.roccabootsy.com/?p=268
  http://www.roccabootsy.com/?p=265
  http://www.roccabootsy.com/?p=261
  http://www.roccabootsy.com/?p=246
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Har nu testat objektivet under 2 dagar med min Nikon d5000, för 1490kr får du mycket objektiv för pengarna. Håller med recensenten i tidningen FOTO 2/2010 att det är "prisvärt" (test av 36 tele objektiv). Jag är än så länge väldigt nöjd med med skärpa och autofokusen. Gillar även macroläget, tar nu bilder på fåglar i trädgården. Storleken och vikten på objektivet är ok. Saknar bildstabilsator vid max zoom 300.
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Bra objektiv för ''nybörjare'' som jag, fick mitt för 1200kr nytt i en lokal affär och jag kan säga att det var värt varenda krona!
  Dock så ger det lite kromatisk aberration vid 260-300mm, ibland inget, ibland mycket!http://sv.wikipedia.org/wiki/Kromatisk_aberration

  Men för denna peng så är det ett bra köp!
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  För det priset är det ett bra objektiv
 • Ganska bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Uppdaterat omdöme: Jag är hyfsat nöjd med objektivet. Det ger mycket kromatisk aberration vid mycket inzoomning. Om man vill ha ett riktigt bra zoom objektiv så ska man nog köpa ett Nikkor 70-300, Detta är en budget verson. Du får det du betlar för!
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Bra objectiv för ett sådant lågt pris ett alldeles utmärkt första zoom objectiv, har dock svårt att hiitta focus i svåra ljusförhållanden och i och med att det är ett tele objectiv så har det också en ganska låg bländare.
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Riktigt prisvärt objektiv, skulle varit en klockren 10: a om det inte varit för kromatisk aberration, fick som svar av tamron att det berodde på fel inställda linser, nu returnerade jag produkten istället för att köpa ett objektiv utan detta bekymmer, men tar man vanliga kort med inte så mycke himmel så blir det riktigt skarpa bilder.