Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ratchet & Clank (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Som en inbiten gamer som haft alla generationer playstation och kört igenom samtliga Ratchet and Clank till 100% så hade man naturligtvis höga förväntningar och dessa uppfylls med råge. Bästa spelet i serien. Av någon anledning är detta enda PS4 spelet som fått mig att sitta klistrad timme efter timme (trots att man är 40+)

  Men måste ändå nämna några småsaker som drar ner betyget till en 9a:
  -Känns lite småbuggigt på vissa ställen då dialoger avbryter varandra och lite grafikglitchar med försvinnande lådor.
  -Den svenska dubbningen håller inte Pixar/Dreamworks klass på alla karaktärer. Blir lätt lite stelt/läsa innantill på vissa cutscenes.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Jätteroligt spel!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Klarade precis detta spel för tredje gången idag (2019-01), tog Platina! Ett spel jag nästan missat men som jag som tur fick korn på i början 2018 (då hade det funnits ute sen 2016) och jag älskade det från första stund! Såg att jag ej recensenserat detta guldspel här på prisjakt än så måste skriva några rader då detta spel är väldigt bra och faktiskt unikt! Det är ett gammalt Ps2 (2002) spel som ä helt omgjort grafiskt till Ps4 och det är fotfarande (2019) riktigt snyggt grafiskt fast det kom 2016 till Ps4, det har också HDR vilket gör det ännu bättre! (om du har en Tv som stödjer det). Banorna är många och väldigt varierande, fienderna är även de väldigt varierande och det finns en hel del olika! Vapnen i detta spel är också många och väldigt unika, eller vad sägs om en discoboll som får alla fiender att dansa eller ett vapen som förvandlar fiender till får! Du får även under spelets gång en hel del hjälpmedel så som jetpack, glidstövlar mm. mm. som gör att du kan gå tillbaka till banorna du redan klarat för att ta dig till ställen som inte gick innan. Detta spel är för alla som gillar äventyr, snygg grafik, humor, roliga/ annorlunda vapen/ hjälpmedel, varierande banor mm. Spelet är ju nu även patchat sen det kom så inga buggar eller fel finns kvar längre!

  //Spelat på Ps4 Pro/ 60 tum 4K HDR Tv
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fin grafik, kul karraktärer och ganska underhållande story... men tyvärr inget för mig. Känns väldigt snabbt som att man gör samma sak om och om igen. Finns bättre spel där ute...
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Positivt överraskad! Trodde inte att det skulle vara så bra. Men kör på Hard, annars blir det för lätt. Hade önskat mig att det var längre, men lätt värt dom 100kr jag pröjsade på PS store.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Galet underhållande spel ! ???????????? Rekommenderas varmt
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Spelat alla de gamla på PS2, och man känner igen mycket från de gamla spelena!
  Riktigt bra gjort, rekommenderas att spela på engelska!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt suveränt. Gillar man plattformsspel med mycket skjuta i fantasifulla och färgstarka miljöer, och med härlig grafik och bra ljud, är detta en fullträff. Men den svenska versionen där dom talar svenska går ju bort. Blir väldigt barnsigt ( Beställde en på nätet med orginalrösterna istället)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Inte haft konsol sen xbox 360 släpptes. Återlivar med PS4 och Ratchet.
  Fantastisk spel, humor i dialogerna, mycket action fast på en rätt barnslig och lättsam nivå. Finns inget att klaga på, förutom att spelet tar slut.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ratchet & Clank äntligen på ps4. Fantastiskt humor i spelet mixat med grym grafik och spelkänsla/kontroll.
  Passar till alla åldrar. KÖP
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ratchet & Clank var det första spelet jag spelade och detta spel fyllde mig med nostalgi. Grafiken är fantastisk och storyn är bättre än någonsin. Spelet är fyllt med humor och alla små minispel är genomtänkta. Allting i spelet är förbättrat även det som inte behövde förbättras. Detta spelet är ett av de bästa som finns att köpa just nu. Det fyller mig med glädje jag inte kännt på flera år. 10 av 10
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Första Ratchet and Clank spelet för mig. Ett riktigt fräscht plattformspel i Mario-Klass. Grafikmässigt ett mästerverk likt en spelbar Pixarfilm. Köp!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Vansinnigt bra, slutligen, Ratchet och Clank återvände till rötterna: D