Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Thrustmaster T300 RS (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Thrustmaster Rattar & pedaler (35)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt bra ratt som känns betydligt bättre än Logitechs rattar i samma prisklass.
  Funkar till PC och PS4 då man kan byta läge med en enkel knapp.
  Man kan bytta "ratten" till massa andra rattar som Thrustmaster säljer.

  Denna ratt går in på simracer hobby nivå jämfört med logitech som hamnar på "leksak" nivå tycker jag och den är inte så mycket dyrare, dock kommer ingen shifter med och pedalerna får man uppgradera. Då märker man prisskillnaden men det är så klart värt det.

  Pedalerna som följer med är ganska enkla och det rekommenderas köpa Thrustmasters
  T3PA-PRO för ultimata upplevelsen:

  https://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=3193259#rparams=ss=thrustmaster%20shif
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Sådär ja nu kommer mina första intryck av ratten, har testat den hårt under 5 timmar i sträck och efter det kopplat in min gamla Logitech gummiband plast äggskalslätta ratt som är typ 8år för att verkligen få perspektiv.

  Vill börja med byggkvaliteten här doftar det kvalité, tyngd och råkraft, det där med force feedback har verkligen utvecklats, här känner man verkligen av när man grindar längst räcken eller när man är luftburen för en sekund och ratten blir helt lätt att styra, körde dirt3 och måste säga att den känslan verkligen gick hem hos mig.
  Låter knappt men om man lyssnar noga så hör man en fläkt som påminner lite om en Xbox 360 av friskare modell. Ej störbart.

  Det där med paddlar e ju coolt, men på rallybanan så fungerar det inte riktigt, man snurrar ratten till höger och vänster så jag växla lätt fel och letade efter växlar mer ofta än sällan. Här saknades verkligen växelspak då jag föredrar att växla själv, beställde deras låda så den dyker väl upp om 2 dar.

  Nu till det negativa, varför sparades det in på pedalerna, känns inte som det kommer från samma serie, doftar Thrustmaster t80 över dessa pedaler, lätta, dålig känsla och jag gilla dem inte alls.

  +responsiv ratt med bra utväxling
  Fantastisk force feedback
  Otroligt snygg
  Bra knappar som är lätta att konfigurera och bra med allt till ps4 som shareknappen
  Metallpaddlar

  - gummiratt, kunde vart läder för de här stålarna
  Kort USB sladd kunde vart 1 meter till
  Otroligt dåliga pedaler matchar inte ratten
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har haft min ratt 5 månader nu. Innan det en T150 i 4 år.

  Det är helt klar en mer välbyggd ratt än T150.

  Jag har ratten och pedalerna monterade på Playseat Challenge och det fungerar hur bra som helst.

  Då jag tänker tillbaka lite så minns jag att jag trivdes väldigt bra med min T150. Från början tyckte jag att T300 kändes fel på något sätt. Men efter att jag justerat lite inställningar så är jag väldigt nöjd.

  Kombon ratt och VR rekommenderas starkt!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Pedalerna är ingen höjdare tyvärr, vilket hade kunnat göra lite på priset tycker jag, därav en stjärna minus.

  Med Thrustmasters T-serie kan man lyckligtvis byta ut både pedaler och sätta annan ratt på servon.

  Servon och ratten håller däremot absolut högsta klass.
  Feedbacken är riktigt bra, skön känsla i knapparna, 1080 graders rattutslag, kanon!

  Kommer från Logitech g27 och Thrustmaster känns överlag som ett bättre val för denna kategori. g29 är ett lyft från g27 men inte i närheten av samma kvalité på insidan av servon som Thrustmaster.

  Rekommenderas! Kör ATS, ETS2, F1, Dirt osv.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ångrar tyvärr mitt köp av denna. Den högra paddeln är inte lika distinkt som den vänstra. Den fjädrar inte lika bra. Dessutom ska det kännas när man växlar genom ett klickljud, men den högra paddeln klickar inte alltid när man växlar. Enormt störande!

  Jag var förbi Webbhallen för att byta ratten och de tittade på den och höll med om att det var skit. Men sen när de tog fram en ny ratt så visade sig att den var likadan! Den högra paddeln klickade inte i vissa lägen. Alltså är det troligtvis ett konstruktionsfel på Thrustmasters alla T300?

  Ratten känns undermålig ur kvalitetssynpunkt tyvärr. Tror att Logitech har en bättre konstruktion på sina rattar. Köper man en ratt för över 3000 kronor ska det hålla en bättre kvalitet.

  Om jag ska säga något positivt så tycker jag att force feedback fungerar bra.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Gedigen Ratt med rostfrittstål och gummiklädsel. Visst låter det bra? Japp, det är precis så bra som det låter.
  Jag ska vara ärlig med att säga att jag är väldigt ny med användandet av rattar så jag har inget att jämföra med precis. Men för mig så fungerar ratten perfekt. Motorerna jobbar på bra när Force Feed Back funktionen får arbeta som hårdast. Dock så ställer jag ner dess funktion för att få bästa möjliga körkänsla. (Detta görs i spleen)

  Det som många missar med denna fantastiska ratt är att den har visa inställningar. Dessa nämns inte alls i instruktionsboken. Jag undrar varför!

  Utdrag från playseat´s recension av T300.

  Next I’m going to talk about the adjustable degrees of rotation. Default is at 1080 and you can adjust it in 5 steps down to 270. If you’re not sure how to do that, you press the D pad to the left or right and the mode button at the same time. To the left to go lower, to the right to go higher. If you go to the right while at 1080, it just cycles back to 270.

  Detta kan uderlätta en hel del om du ska köra Formula bilar tex.

  Jag skulle rekommendera denna ratt till vem som helst!
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Thrustmaster t300 RS har en grym ratt, i fina material, ratten har bättre storlek än t80'n och den har rätt tyngd och force feedback när man kör så man får lite motstånd när man är ute och slirar på vägarna. kompatibel med ps3, ps4 och pc. Personligen har jag bara spelat Project Cars på PS4an.
  Det är en kvalitetsratt, man kan inte säga något annat. pedalerna är också omsorgsfullt byggda men de är lite stabbiga, men de går att byta upp om man blir missnöjd. Men de gör helt klart sistt jobb.
  Fästningsanordningen är solid men den fungerar inte så bra på pianolackade hala ytor. Man behöver nästan ett bord med fyrkantiga kanter, inga rundade då är den svårare att fästa.
  Men jag är överlag väldigt nöjd med ratten, det är kvalitetsgrejer det här och ratten känns som den kunde ha suttit i en riktig bil även om den inte är i läder.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har inte haft den här tillräckligt länge för att ge en djup recension av produkten, men här kommer mina första intryck iaf. Bra att veta är att jag just nu spelar GT6 på PS3 och har inte testat den på PS4 eller på PC. Ratten och pedalerna är monterade på ett Wheel Stand Pro V2 (som är helt jävla fantastisk!)

  Innan jag köpte den här hade jag en DFGT som jag lånade av en kompis. Det är en väldigt bra ratt för sitt pris. T300rs är bättre än DFGT på nästan alla punkter.

  Jag ska hålla mig kort. Det här är onekligen en bra ratt, men priset är skandalöst. Och en än större skandal är att Thrustmaster är ensamma på den här marknaden vilket leder tankarna till kunderna mjölkas på pengar. Det är beklagligt. Hade det funnits andra rattar hade jag nog köpt en T300 ändå, men då kanske priset hade sett annorlunda ut. Nu kostar den lika mycket som en konsol, och då är de medföljande pedalerna bara en aning bättre än DFGT:s.

  Och en sak till... USB-kabeln är mycket kortare än den på DFGT.

  Jag återkommer med en mer utförlig recension när jag har haft den här i några månader.