Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 9000 S9031

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (122)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Anv 5 mån.ok med lödder,annars överreklamerad ungefär samma som min 4-500 kr:s Chinaphilips
 • Perfekt
  1 år sedan
  Använt Philips rakapparater sedan 1968. Inalles fyra stycken. Eftersom jag har hudproblem (rosacea) är en skonsam rakapparat ett måste. Har provat andra märken, men inget kommer i närheten av Philips. En flygande holländare!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Detta är en riktigt bra maskin och man känner verkligen att det är en kvalitetsprodukt. Produkten är jättebra när det gäller att slätraka utan irritation. Dock är den mindre effektiv när du vill spara en del av skägget och konturraka. Det går snabbt att ladda maskinen och med den levereras en liten fin ask man kan förvara den i på resor eller dyl.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Vet inte om det är jag som har allt för kraftigt skägg, men fick raka om och om igen för att få ett acceptabelt resultat. Testade först i duschen, men fick fortsätta framför speglen för att se var jag behövde nöta på. Maskinen i sig kommer i bra fördral inför resan, bra betteritid och skön att jobba med. Men hade jag betalat för denna produkt så hade jag varit riktigt besviken.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  För mig som är van vid att raka mig med hyvel, och som aldrig haft särskilt bra upplevelser med rakapparat, var detta en trevlig upplevelse. Jag uppskattar mycket att den kan användas i duschen och displayen känns tydlig och lite lyxig. Resultatet är faktiskt riktigt bra, rakningen är ordentligt nära. Den slår inte rakhyvel i resultat, men den rakar nästan lika bra och riktigt skonsamt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  En bra rakapparat för om man rakar ofta. Både att raka med lödder eller blötrakning funkar fint och batteriet håller länge. Den gör även sitt jobb för mig som har skägg och vill kanta det. Väntar man däremot lite för länge så har den svårt för den lite längre skäggstubben. Den extra skäggtrimmern som följer med är helt ok
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Efter att ha provat denna maskin i ett tag nu kan jag helt enkelt lägga min hyvel på hyllan. Jag har mycket känslig hy speciellt runt hals och ansikte. Får inga som helst utslag eller liknande av denna maskin och den rakar nästan lika slätt som en hyvel. Är mycket nöjd. Om jag ska komma med någon negativ kommentar så är det att den inte klarar av min 3 dagars stubb utan då får trimmern komma fram först.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Använt en modell från en konkurrent under flera år. Blev riktigt överraskad av hur tyst maskinen från Philips är. Rakar bra och effektivt. Lite ovant i början med cirkulära rörelser istället för föra den fram och tillbaka som jag hade på min gamla. Lätt att rengöra och laddningen håller länge
 • Utmärkt
  2 år sedan
  En riktigt trevlig rakapparat med flera funktioner. Fungerar lika bra som en rakhyvel och riktigt passande för styling och trimning. Lång batteritid samt snabb laddning. Funkar lika bra i våt som i torrakning! Fexibel och framför allt snygg! Det enda negativa med produkten är att den laddas via kabel och inte station.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Följer ansiktets former väl och ger en skön rakning utan irritation men kommer inte lika nära som hyvel. Produkten är snygg och känns kvalitetsmässigt väl genomarbetad. Jämfört med tidigare rakapparater jag använd tycker jag denna är snäppet bättre och rekommenderar produkten.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt besviken efter att ha använt Philips S9031 i tre månader, har provat både torr rakning i duschen och med rakskumm men den är lika dålig det tar 25 minuter att raka sig med den, den orsakar mycket hud iretation.batteriet räcker bara till 4 rakningar eftersom man ska raka sig i 25 minuter. tidigare har jag rakat mig med betydligare billigare Philips apparater som varit betydligt bättre.
  Efter en tid tog jag kontakt med Philips för nöjdhetsgaranti men det var redan 6 dagar försent. Jag rekommenderar verkligen inte denna apparat.