Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Beats by Dr. Dre PowerBeats2 Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Beats by Dr. Dre Hörlurar (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Haft dem i drygt 6 månader nu så det är dags för betyg samt lite plus o minus med dem:

  + Sitter kvar även om det ibland känns som att de håller på o hoppa av.
  + Jäkligt nice tryck i ljudet, perfekt sound för träning o få igång peppen.
  + Ser bra ut
  + Trådlösa samt bra batteritid
  + Känns robusta
  + Vatten och svett-tåliga

  Minusdelen är liten den så tänkte komplettera med sådant som är värt att tänka på:

  - Lite dyra, runt 1200:- hade känts precis rätt

  * Tänk på att välja rätt "öronkudde" innan du dömmer ut. Ljudet är VÄLDIGT beroende utav detta.
  * Tänk på att de läcker ljud som bara den. De har med andra ord inte optimala i tystare miljöer om du inte vill dela med dig.. Du hör därför också din omgivning vilket är riktigt behagligt o användbart när du är ute o springer. Skulle därför särskilt rekommendera dem för löpträning.
  * Dessa har bra med bas och det hela har ett härligt tryck. De är därför inte att rekommendera särskilt vid annat än just träning. Finns bättre alternativ om du vill ha något för easy-listening eller film.

  Tror dessa är de bästa trådlösa träningslurarna som går att få tag i till dagsdatum. Rekommenderas därför särskilt till dem som är trött på sladden och gillar att lyssna till musik medan man tränar.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Stod mellan dessa och jaybird x2 när jag skulle köpa nya lurar. Hade som krav att det skulle vara blåtand och inte så lång sladd. Köpte först jaybird men sålde iväg dom och chansade på dessa vilket jag inte ångrar.

  *man får känslan av att dom sitter nästan för långt utifrån från örat om man är van andra men när man väl slår på musik är det inget som man tänker på.

  *bygeln över örat gör att dom verkligen sitter där dom ska, jaybirds hajfena fyller inte alls funktionen lika bra

  *betydligt mindre diskant i dessa än jaybirds. / upplevs som bättre ljud.

  *ser flertalet klagat på hållbarheten. Jag svettas inte så mycket vid träning så hoppas dom håller
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Ljudet får godkänt, men passformen lämnar mycket att önska. Jag är löpare och behöver ett par lurar som sitter bra. Dessa lurar sitter inte bra på mig, bågarna är alldeles för stora, sladden fastnar i kläderna och propparna åker hela tiden ut. Ger upp och köper några andra.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det är lite svårt att få perfekt passning, jag är van vid proppar som sitter i hörselgången, dessa pressas mot men inte in i gången.
  Ljudet upplever jag som bra när de sitter tätt. Det var även lite svårt att välja rätt storlek på pluggarna, inte helt säker på vad som sitter bäst på mig...
  Dom låser fast bra mot örat och så länge du inte fastnar i sladden kan du gära vad som helst utan att dom ramlar ur.

  Saknar: apt-x och aac.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt grymma sporthörlurar.
  Lurarna har fördelen att dom faktiskt sitter kvar i öronen, oavsett vad. Trådlösa är dom också vilket gör dom väldigt smidiga. Att dom även är snygga är bara ett plus
  Ljudet är härligt bas-boostat, så som jag själv iallafall vill ha det vid snabba, basiga träningslåtar. Dock skulle jag inte rekommendera dem till personer som har tänkt att lyssna på lite lugnare, tystare musik eftersom att hörlurarna tappar lite här. Men Beats är ju inte precis känt för att vara för ballader!

  Med även priset i tanken är dessa ett toppköp för dig som söker efter ett par högt presterande träningshörlurar.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kanske inte dom slimaste eller senaste men bra ljud och sitter kvar bra när man tränar.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fick hörlurarna tillsammans i samband med köp av iPad Pro och är överlag väldigt nöjd med lurarna. Ljudkvalitén är bra men kan självklart inte slå riktigt bra lurar så som Koss Porta Pro. Man märker inte hur bekvämt det är med trådlösa lurar förrän man försöker använda vanliga lurar igen och jag tror inte jag skulle kunna gå tillbaka.

  Jag rekommenderar starkt att förvara lurarna i sitt lilla etui då de lätt går sönder om de lagras löst i kläder/väska. Mina har gått sönder flera gånger, en gång så lossnade "locket" på den lilla kontrolldosan som sitter på sladden, ett par andra gånger så har själva öronsnäcke-delen brutits av men det har gått bra att superlimma båda dessa utan försämrad funktionalitet.

  Hörlurarna har använts vid löpning och andra svettiga aktiviteter, har hört att modellen är känslig för sånt men det har inte förstört mina. Jag har för övrigt inte sladden bakom nacken utan hängandes framför halsen, något som potentiellt kan påverka.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa träningslurarna jag har haft än så länge.
  Bra med bas och hög volym. Den isolerar ganska bra och passa mina öron perfekt. Har aldrig haft någon strul med de.

  Nackdel är att ljudet kan försvinna och lagga ibland då hörlurarna itne får kontakt med mobilen. Jag tränar oftast med mobilen i fickan men efter att musiken laggar där så börjar jag placera mobilen på golvet under medan jag gör mina övningar under gymsessionen.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jättebra när de fungerade.
  Skräp som inte tål svett. Har sprungit Stockholm Halvmarathon, Lidingöloppet och gymmat 5-6 gånger med hörlurarna sen gav kontrollerna upp! Att de marknadsför dessa som IPX4 klassade men slutar fungera så snabbt? Har knappt haft dem i ett halvår! 1300 kr rätt ner i sjön
  Har lämnat in dem på Mediamarkt och inväntar dommen...
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra ljud, sitter bra (tackvare att jag använder ploppar från vanliga urbeats) och fungerar generellt väldigt smidigt. Spelat dessa med android och det har fungerat bra.

  Dock har de nu efter mer än ett år skafts sönder mitt i kabeln mellan lurarna där ett V bildas... koppartråden tittar nu fram! =/ Uruselt efter så kort tid. Använda mycket, men inte mer än suttit i öronen varför jag anser det oacceptabelt. Därav betyget.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  *** Uppdaterad recension 2016-10-31 ***

  Jag lyckades få ett par utbyteslurar efter mycket om och men. Även de gick sönder efter TRE tillfällen. Exakt samma fel som förra gången. Inget vatten - inget svett. De bara dog. Rekommenderas EJ!

  *** Den gamla recensionen nedan ***

  Tokbra på alla sätt, så länge de fungerar.

  Jag var supernöjd med dessa tills de plötsligt packade ihop efter en kort tids användning. Garanti jo tjena...

  En snabb Googling på "powerbeats2 not working" visar att Apple har enorma problem med kvaliteten (Apple äger Beats):

  http://www.apple.com/shop/reviews/MHBE2AM/A/powerbeats2-wireless-earphones-black

  2/5 i snitt på över 750 recensioner...

  Så nej tyvärr kan jag inte rekommendera dessa.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Korta versionen: Köpte dem för ca 1400 kr och de är inte värda priset. Hittar du dom för under en tusenlapp kan det vara värt att överväga.

  Långa versionen: Genuint bra ljud, särskilt basen, men inte fantastiskt. Försvinner mycket detaljer tyvärr. Surroundkänsla, rymd, och bas låter suveränt. Men instrumenten separeras inte så bra och mycket av både sång och instrument flyter ihop eller försvinner helt. Har du bara lyssnat med skräpiga lurar förut märker du inte av det, men kommer du från andra high-end lurar blir der uppenbart direkt - eftersom små, men många, komponenter i låtarna helt enkelt saknas.

  Överlag skulle jag säga 8/10 på ljudet. Beats Studio ger dig avsevärt mer detaljer, men mindre och sämre bas och rymd. Kan du klara dig utan Bluetooth så är Beats Tour ett avsevärt bättre köp rent ljudmässigt.

  Ok, så 8/10 på ljud är inte illa, och mina Powerbeats har ännu inte gått sönder (vilket de verkar ha gjort för typ 75% inom ett år om du jämför recensioner på flera ställen). Varför så lågt betyg då? Jo, den andra halvan är det trådlösa, och där är de bara OK men inga höjdare.

  Batteritiden är upp till sex timmar, och inledningsvis lever de upp till det. Men det är inte överdrivet bra och bara lite mer än hälften av t.ex. Beats Solo eller Studio Wireless. Duger alltså bra för gympass, men de är inga daily drivers som du kan ersätta andra lurar med ok du lyssnar till, på, och från jobb eller skola.

  Mottagningen är överlag okej, räckvidden är rimligt bra, men musiken hackar ofta och mycket. Varje gång jag vrider huvudet lite åt vänster, med mobilen i fickan, så stoppar musiken. Detta händer inte ibland, utan 100% av gångerna, och man inser plötsligt hur ofta man tydligen vrider på huvudet. Högst irriterande, och ofrånkomligt såvida man inte vill bli påkörd etc.

  Utöver detta händer det lite nu och då att musiken hackar sporadiskt, även om jag bara går lugnt framåt med mobilen i byxfickan ca 50 cm från hörlurarna. Något man får leva med om man vill ha trådlöst? Nej, det är inte mina första Bluetooth hörlurar. Tvärtom är dessa de absolut dyraste och mest hackande hörlurar jag haft, vilket inte är en grym kombination direkt.

  Övrigt: Suverän design, särskilt bra om man som jag har glasögon. Dock inte extremt bekväma och bågarna börjar göra ont efter en timme ungefär. Stänger av sig själva om man stänger av Bluetooth på mobilen - en riktig lifesaver. Praktiskt fodral medföljer.

  Summa summarum, köp inte för att ersätta hörlurar du använder ofta och mycket. Köp om du bara använder dom på gymmet och kan leva med bitvis hackande ljud.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Inhandlade dessa bara för att ha under löpning och joggning.

  Passning: Jag tycker de sitter riktigt bra. Visst kanske man får småjustera dem någon gång under 30 min löpning men inget jag stör mig på. Det kan vara värt att testa olika öronpluggarna som medföljer så att ljudet blir bra samt att passningen blir bra.

  Ljudet: Bra ljud, med rätts så normal bass nivå. Inget super märkvärdigt men helt OK. Personligen är jag ingen fan av in-ear hörlurar. Annars är jag nöjd med alla min Beats hörlurar (Solo, Studio Wireless och PowerBeats Wireless)

  Batteri och mjukvara: Jag gillar att man har möjligheten att uppdatera mjukvara för sina prylar. Beats Updater finns att ladda ner och installera på PC/Mac. Batteritiden är helt OK.

  Det som kanske kan störa lite är ON/OFF knappen. Så liten, men det funkar. Rekommenderas :)
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Efter 1 dag: Funkar bra men det är rätt dåligt tryck (bass osv) i dom men funkar bra som headset. Förvisso bluetooth så man ska inte förvänta sig samma nivå som trådat.

  Inte testat på gym eller joggingtur men funkar nog OK trots den halvdana ljudkvaliteten.

  Edit: efter en tids användande blir betyget 5 av 10 pga byglarna blir rätt slappa och inte styva som dom är från början
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag älskar Beats, men detta var ett skämt.
  Kan få bättre lurar för en femtiolapp.
  - Usel bas(oavsett storlek på kuddarna)
  - Dålig på passform

  Har ingen mer erfarenhet av dom då jag lämna tillbaka dom direkt.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  De bästa träningslurarna jag haft. Bra ljud och satt kvar ordentligt under varje träningspass. Tyvärr slutade lurarna fungera efter några veckor. Efter reparation fungerade de igen - i några veckor... Sedan uppstod samma fel igen - helt döda. Jag tror svett är problemet. Synd för annars har lurarna varit fantastiska.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Haft dessa i åtta månader nu. De e dock en sanning med modifikation då jag nu är inne på mitt TREDJE par.
  Kvalién e således inte på topp eller så har jag haft sinnessjuk otur!
  DOCK så har reklamationen alltid fungerat klockrent. Ringer till Apple som skickar en returlåda med budbil och en vecka senare så har jag fått helt nya lurar.

  + Sitter perfekt.
  + Helt okej ljud, hade dock önskat lite mer bas och möjlighet till högre volym.
  + Lång räckvid på blåtanden.
  +Lätta och smidiga
  + Priset. Såg att de kostar under tusenlappen nu. Känns betydligt mer rimligt än när de först kom!

  - Kvalitén
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Sitter väldigt bra i öronen under hela träningspasset, bra att det medföljde 4 olika öronproppar så när man hittar perfekta passformen sitter dem klockrent.
  Stark bas och klar diskant! Typiskt "Beats" Ljud.
  Supernöjd än så länge!
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte mina lurar i juli, och efter ungefär två veckor så slutade fjärren att fungera, så det gick inte längre att höja, sänka eller byta låt. Fick nya på garanti utan problem. Jag är nöjd med ljudet och passformen - inga anmärkningar direkt. Jätteenkel process för att para, jag växlar omvartannat mellan laptop, telefon och ipad, och upplever att det är enkelt löst. Det enda jag upplever som ett störmoment är bluetoothräckvidden. Kan vara så att min kropp full av bly, annars förstår jag inte detta. Om jag lägger telefonen någonstans i ett rum så kan jag fritt spatsera runt i rummet och någon meter utanför - även med stängd dörr. Men har jag telefonen i fickan så börjar den tappa signal om jag rör mig i normalt gångtempo eller strax över. Vet inte om det är lurarna som orsakar detta, eller om min iPhone 5 har klen BT-signal. Upplevde liknande med Sony MW600, men inte riktigt lika illa, plus att där var mottagaren något närmre telefonen. Ska prova med andra telefoner. Slutsats; Det är bra lurar, men inte säker på att de är 1400kr-bra.

  Update: Provat två andra telefoner av andra märken, och problemet med räckvidden kvarstår. Frustrerande, för jag gillar lurarna i övrigt.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fått byta ut mina två gånger nu. Första lade av och andra gick kontrollern sönder fast jag inte ens använt den.

  I övrigt otroligt sköna, hyffsad laddningstid och grymt ljud. Troligen bästa träningslurarna just nu. Synd bara att kvalitén inte är den bästa med tanke på priset. Köpte när de kostade 1700 liksom, ouch.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Gav dessa en bra recension tidigare, men efter fem månader slutade kontrollen fungera, så jag kunde inte "höja/sänka/stopppa/sätta på" musiken. Det gick heller ej att svara i telefon med dom. Nu har dessutom laddningen slutat fungera, så när batteriet dog för sista gången var dom helt döda, och går ej att ladda mera. Med andra ord suger dessa lurar. Har läst om väldigt många andra som har samma problem med dom, så min rekommendation idag är att KÖP EJ DESSA LURAR! Har du ett fungerande par, som håller mer än ett år, så har du tur.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Perfekt sportlur med bra bas och ljud för gym och löpträning. Sitter som handsken. Jag har stora örongångar och största kuddarna sitter perfekt. Öronbågarna gör att de sitter mycket stabilt.köpte jaybirds bluebuds först men de trillade ur hela tiden. Så jag lämnade tillbaka det skräpet och köpte dessa och är äntligen helt nöjd.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Riktigt bra hörlurar, jag är otroligt nöjd.

  + Väldigt bra bas, bästa basen bland de Bluetooth lurar jag testat. Jag har inte kunnat dra upp på maxvolym av rädsla för att skada hörseln.
  + Sitter skönt och säkert.
  + Snygga.
  + Bra batteritid.

  - Sitter bra men jag gillar ändå inte bågen som ska dras över öronen, hade föredragit att bara ha snäckorna.
  - Något längre lag (max 0,5 sekund) än mina tidigare Bluetooth-lurar.

  Helt klart värda pengarna.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Faktiskt en smärre katastrof för de pengarna. Jag kör dem på HTC ONE M7 Med BEATS AUDIO ! Som borde vara samspelade. Men det är ett typexempel på bra marknadsföringsploj med sina stora röda B . Och jag gick på det ! Inte ens den omtalade basen levererar annat än dunk, ingen bredd ingen rymd alls. Och diskant finns det ju på den billigaste luren med . Var är detaljerna i ljudet? B för B ljud . Men det sitter skönt och blåtanden är kanon bra, bra räckvidd. Bytte nu till JBL reflect.
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte dessa för använda till löpning men tycker inte de levererar med tanke på priset.

  har provat alla proppar men tycker inte jag får någon att sitta bra i mina öron. De största propparna går inte in i örat och nästa storlek glappar. När jag använder dessa vid löpning så får jag rätta till dom cirka 1-2 gånger per km då de glider och basen försvinner helt.

  När vi ändå pratar om ljudet så tycker jag att de är ett skämt för 1800kr och för vara in ear. har ett par klipsch äldre modell där ljudet är mycket bättre men obekväma att ha i öronen vid löpning. Ljudet hackar också ett par gånger per löprunda.

  sen strular det ofta med att telefonen inte vill spela upp ljudet i dessa utan börjar spela upp i högtalaren på telefonen istället för lurarna fast de är anslutna och jag kan byta låt osv, väldigt irriterande.

  har den senaste tiden gått tillbaka och använder Apple EarPods igen fast sladden är väldigt jobbig.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte mina igår efter att jag var missnöjd med JBL synchros reflect bt.
  Jämfört med JBLs lurar så sitter sticker dessa hörlurar inte ut lika mycket från huvudet.
  BT räckvidden är också mycket bättre. Kunde ha min telefon på golvet vid träning utan att ljudet hackade.
  Dock är ljudbilden inte lika bra som i JBL. Mycket högre diskant och lägre bas.
  Volym är där så det räcker men trycket i basen saknas.

  +Bra passform, sitter där dom ska.
  Sticker inte ut lika mycket från huvudet som liknande produkter.
  Man kan byta låt med kontrollen.

  - Priset.
  Inte så bra ljudbild som jag väntat mig för den prislappen.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Wow, vilket ljud!
  Och dom sitter riktigt bra, rör sig precis ingenting, som det ska vara.

  Priset är lite saftigt, men klart värt pengarna.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Hur nöjd som helst! Bästa in ear jag hört!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Testat Jaybird Bluebuds X och JBL Reflect Sport BT men ingen av dom satt fast vid öronen vid träning som man kan förvänta sig av "träningslurar". PowerBeats2 sitter dock väldigt bra och stabilt vid rörelser. Man kan justera bågen som är över örat så det passar de flesta skulle jag tro. 4st storlekar på in-ear-kuddar medföljer.

  Kvalitetsmässigt känns dom som Jaybird, vilket är lite bättre än JBL-lurarna. Beats-loggan kostar väl 300-400kr bara den... :)

  Smidigast justering av nackband på Beatslurarna. De andra två är lite meckigare om man har bråttom att justera vid tex annan träningsform.

  Nackdelen är priset och att trumhinnorna inte gillar inköpet... (riktigt bra tryck...)

  Batteritid som de övriga. Jaybirden klarar inte 8-9timmar som det står specificerat.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte dessa pga jag sökte några trådlösa lurar jag kan ha på gymmet.
  Valde mellan dessa och Jaybird BlueBuds X, men valet föll på dessa och prisskillnaden var inte så mycket. Visst, man kanske betalar en del för märket Beats då... :)

  Hade testat tre av dom fyra storlekarna på kuddarna och tyckte helt ärligt att det var sjukt dåligt ljud i dem och jag var rätt förbannad och mådde dåligt att jag hade köpt lurar för 1800kr! Det är helt galet dyrt för detta skitljud tänkte jag.
  Men sen såg jag att jag glömt och testa dom sista kuddarna och det var den stora storleken, dock så verkade vara rätt för mina öron och jösses vilket ljud som nu började spela i mina öron! Jag sitter och njuter as we speak av det fantastiska ljud som pumpar ut från lurarna.
  Basen är fet, mellanregistret tajt och diskanten är perfekt!

  Så, när du hittar din storlek på kuddarna så kommer ljudet bli väldigt bra! Är fortfarande chockad över skillnaden att ha på sig rätt saker och inte.

  Dom sitter bekvämt på öronen och man glömmer nästan att man har på sig dem efter ett tag.

  Jag ger PowerBeats2 Wireless 9/10 i betyg just för att priset kanske är liiiite väl högt.