Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

MSI 970 Gaming

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla MSI Moderkort (237)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag har detta moderkoret och det är absolut det bästa kortet jag har ägt. Det blir inte för varmt och det är helt lagg fritt. Grymt snabb till allt och att den är då bra. För detta priset så har nu MSI gjort ännu ett till moderkort som släpptes nu den 21 AUG 2014. Detta kortet är lika bra som deras kort för 2-3 tusen kr. Blev helt chockad hur detta kortet skulle prestera för mig. Jag har ett 128 bit grafikkort och hade det i min gamla dator. Den laggade. Men nu när jag kör på detta moderkortet så laggar det inte ett skit och blir inte för varm. Den klarar alla spel otroligt.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Först och främst så är de ett riktigt bra moderkort till äldre AMD processorer så passar utmärkt och funkar väldigt bra ihop. Men en sak moderkortet bli skapligt varmt dock märkte jag detta på senare tiden att ena kylflänsen blev så varm att man kunde inte röra vid den, man kunde känna på chassits baksida alltså ryggen på moderkortet hade värmts upp. De är just de ända problemet.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  köpte detta kort och parade ihop det med deras MSI geForce 960 GTX 4G gaming grafikkort och AMD FX8320E 3,2 Gh processor + 4st ballistix 1600 4Gb ram och ett lite kraftigare nätagg (730W) från mitt gamla 500W

  är SJUKT imponerad av teknologin...
  den O.C. upp automatiskt då jag drar igång och spelar spel(till maxprestanda)
  kontrollerar själv att datorn inte blir för varm om allt är kopplat rätt på moderkortet(ökar/sänker farten på fläktarna av sig själv) BIOSen visade att den inte ens gick över 27*C då den installerade eller var i viloläge...

  skön layout på kortet vid montering, mindre smart placering av 1 av alla sata slots...
  hamnade precis RAKT under grafikkortet...(går att lösa då de flesta chassin i dagens läge kan ta bort båda sidor, men definitift något de bör tänka på...

  i övrigt är det sjukt CLEANT kort och för den som inte har enormt med cash och kan köpa en dator för 15000kr så är detta en grym lösning!
  990kr la jag för detta kort, 1300kr för Octan och 2000kr för grafikkortet allt som allt får du nog en av de absolut bästa speldatorer jag byggt för kanske 6500-7000kr med chassi osv.

  allt som allt GRYMT bra moderkort för den summan!
  är så sjukt nöjd!
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt bra kort, snyggt, bra ljud, många usb portar. MEN, mitt kort gick sönder efter 2 veckor. Ingen bild på skärmen, provade att byta grafikkort, inget hände. Men sedan bytte jag moderkortet till mitt gamla och allt fungerade perfekt. Jag lämnade tillbaka det på NetOnNet och fick ett presentkort med samma värde som jag köpte det för (900kr) Förutom detta så tyckte jag verkligen om det när det fungerade.

  + Snyggt
  + Bra ljud
  + Många USB portar
  + Överklockar bra.
  + Prisvärt

  - Gick sönder efter en vecka
  - Lång bios screen innan windows startas
  - Ingen clear cmos knapp
  - Dålig placering av cpu power.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kan inte hålla med om den förra snubben.

  Har haft en hel del problem med detta moderkort vilket jag kommer lista nedan.
  1. NB, SB och MOSFETs blir extremet varma, du bränner fingrarna av dig om du tar på kylarna till exempel (den precis under CPU'n).
  http://www.pcper.com/files/imagecache/article_max_width/review/2014-11-10/970_G_08.jpg

  - Gick in i BIOS och sänkte volten till både SB och NB från AUTO till lägsta siffran i listan men detta gjorde ingen skillnad. Antagligen kör den automatiskt på lägsta volten så det går ej att göra någonting åt. Bytte kylpastan och pads på alla chipp men det gjorde ingen skillnad. Slösade bara pengar...

  2. BIOS återställer sig också med jämna mellanrum vid omstart, som att den tappar minnet efter man varit inne och pillat runt bland inställningarna.
  Ingen ClearCMOS knapp, får sticka en skruvmejsel mellan 2 pinnar för att återställa, som dessutom sitter på de sämsta stället... Under GPU'n.

  3. Av någon anledning är HyperTransport'en satt på 400mHz högre än NorthBridge'en från fabrikatet (default).

  4. Sämre ljudstyrka jämfört med mitt förra "ASRock 780 Extreme3 r2.0".
  Faktiskt, så fanns inga av problemen ovan på mitt ASRock kort, så rekommenderar inte att folk köper MSI, iaf inte för AMD baserade datorer.

  Ger den här produkten en 5a, lite betyg får den iaf för att den har ett schyst tema, och lyckades få ner min FX6350 till 1.15v på 4gHz utan turbo, många inställningar i BIOS och kan köra XMP profiler.