Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jabra Stealth

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jabra Hörlurar (202)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Helt ok. Kommer från plantronics sedan 10år minst tillbaka passform/ komfort har jag inte lyckats få till än så den skaver lite men kunderna hör ju vad man säger så vara det är ett plus. .
  Köpte från teknikdelar och allt är på ryska, manual, språk mm... kunde stå i info tycker jag att man kommer behöva koppla till datorn och uppdatera för att byta språk. Ska prova imorgon.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  pissdålig volym, tappar kontakt med telebobo 50cm away...
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Juni 2016 * nu har batteriet börjat bli dåligt , jag har även sett recensioner på andra produkter från jabra där volymen på lägsta är för hög , har man tillgång till firmware och tekniker borde dom ha kunnat löst det med en separat apple uppdatering, men sedan ios 9.3.1 så är maxljudet för lågt istället , alltid är det något.

  * * tips för att stänga luckan dra ut hela till Max sen stänger du luckan då går den igen helt.

  Att örat sitter dåligt stämmer (fick ny av jabra) på den nya lossnade öron pluggen hela tiden då den satt dåligt , kändes även mindre stel. Jag tog då pluggen från gamla och den sitter fortfarande bra efter 1.5 år

  * fick mailsvar av jabra nu efter 3v bättre sent än aldrig. Dom vill byta ut den , hoppas det löser problemet men jag själv misstänker att det rör sig om ett firmware problem.

  Bättre än era som föregående säger dock är ljudet för högt på iphone, har på lägsta volym men får ont i örat ändå. Höjer jag så spräcks trumman känns det som. I meny för musik begränsade jag ljudet till eu regler. Så musikljudet är ej för högt numer.
  Min vän sa att även ljudet i hans ände var så högt att han fick sänka.
  Dock så hörde min mormor mig bättre på detta headset än om jag pratar genom mobilen och hon är 82 år.

  Har mailat två olika adresser till supporten hos jabra utan svar och det är två veckor sen.

  Ringde supporten som ville byta ut headsetet. Men då andra iphone ägare haft samma problem med ett annat headset som löste sig med ny firmware får jag väl vänta.

  Med tanke på att supporten ej svarar på mail får vi hoppas att dom inte är lika sega med att ta fram ny firmware.

  Om någon har iphone 5s med låg volym meddela mig så att jag kan reklamera denna.

  OBS! laddar du ner jabra appen se till att stänga av gps:en , för jabran sparar position när den kopplar ner samt upp vilket suger ut batteriet rekordsnabbt. Stäng av i appen och inte bara telefonen.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ehmm, sitter bra, lång batteritid och en föredömlig bra ljudkvalite - det är det positive som finns att säga om Jabra Stealth.

  Efter 2 veckors nyttjandet på ett kontor - den klafs som döljer USB kontakten börjar strula med att den öppnas medan man går med headsettet på, irriterande - den har varit öppnat/stängt typ 15 gångar.

  Efter 3 veckors nyttjande på ett kontor - när samtalen har varit mer än 2 minuter kommer ett konstigt surrande ljud från högtalaren, det dröjer 8-12 sek och försvinner igen, återkommer 2 minuter senare.
  Headsettet är kopplat till 2 mobiltelefoner - när hälften av dagen har gått kopplar headsettet till/från den ena av telefonerna, det åtgärdas med att slå på off/on igen, sen fungerar det till kvällen.

  Jag tycker att det saknas premium-känslan, och det är fruktansvärd tidigt det börjar strula, därför kan jag INTE rekommendera headsettet. Det får 3 stjärnar för att det sitter bra och ljudet är gott!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Väldigt bra headset..var skeptisk från början. Men den är skönare att ha på än min jawbone era 2013.
  Ljudet är bra. Bra med funktioner.
  NFC

  Enda minus är få öronbyggel/kuddar som följer med. kollar man på nätet så har en del av dem fler kuddar än det som säljs i Sverige. Cdon säljer extra kuddar för en extra hundring

  Uppdate: Får störning då och då några sekunder som försvinner av sig själv.
  Öron byggen kan lätt gå av!
  Dåligt avstånd på BT i jämförelse med andra BT headset jag testat.
  Plus dock är Super snabb landning samt knappen för röststyrning är super bra med min Note 4a
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag har tidigare haft två stycken Jawbone Icon som jag kört slut på. Ersättaren (jag hittar ingen ÅF av Jawbones BT Headset längre) måste vara i paritet med dessa. Hittade denna och efter att ha använt den ett tag nu kan jag inte säga annat än att jag är nöjd!

  * Oftast glömmer jag bort att jag har den i örat och påminns om det när det kliar i örat...

  * Blixtsnabb att starta och koppla upp mot telefonen (iPhone 6+, iOS 8.4); hinner höra att telefonen är ansluten innan jag fått headsettet i örat!

  * Makalös batteritid har den också. Nästan dubbla mot Jawbone Icon, känns det som! Och inte drar batteriet ur heller när headsettet ligger avstängt på hyllan mellan gångerna! Hade en annan Jabra en sväng där batteriet drog ur över natten; fick byta denna mot en ny som hade samma tendens. Kanske kom dessa från en felaktig batch, men jag hade mina dubier om Stealthen och blev enormt positivt överraskad!

  Bästa BT headsettet jag haft och väl värt sitt pris!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag har använt dessa en dag nu och är mycket nöjd. Den är lätt och sitter bra i örat, har helt OK ljud och har enligt de jag pratat med bra brusreducering.

  Jabra Stealth fick jag i julklapp, så kan inte uttala mig om prisvärdhet eller hur den står sig mot andra produkter. Den gör dock det jag förväntar mig av den på ett bra sätt.

  Ger 8/10 för att jag är helt nöjd, men samtidigt inte vet om andra produkter är mer prisvärda.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har haft Jabra Extrem 2 samt Jawbone Era. Detta är så mycket bättre. Sitter som en smäck hela dagen. Så lätt så att man märker det inte. Ljudet är kanon. Köööp!