Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Netgear ReadyNAS NV+ RND4410 4TB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear NAS-servrar (63)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Får mycket bra hastighet med denna och den var busenkel att koppla in. Dock är webgränssnittet något slött ibland men där är man sällan.

  Strömmar numera bilder och filmer till både Mac, PC och Ps3.

  Rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Tröttnade på halvdanna NAS-lösningar för konsumentmarknaden och gick upp en klass till ReadyNAS. Lyckas pressa ut toppar på upp till 40 MB/sek över AFP, och kör X-Raid (3+1 för redundans). Normal hastighet ligger på runt 30 MB/sek lite beroende på protokoll, om man har switch som stöder jumbo-frames och om man kör med journaling.

  Den enda invändningen är att den kunde vara lite tystare. Finns moddar som gör att man kan sänka fläkthastigheten manuellt, men jag prioriterar dock diskarnas livslängd mer än att den är tyst, så fläktarna får gå så fort som ReadyNAS:et tycker att de ska gå.

  Köpte RND4000 (den utan diskar) och köpte till 4 Samsung-diskar på 1TB/st separat. Då kom jag undan med drygt 11 000 kr för 4TB lagring eller 3 TB med redundans.Enligt en säljare från Netgear på Dustin Digital Home-mässan så sitter det inte "ServerGrade/Enterprise-diskar" i RND4410 från början, så jag har svårt att hitta en anledning att köpa denna med diskarna inkluderade till det priset som de säljs för nu.