Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Surface Pro Type Cover 3 (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Tangentbord (63)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Touchpaden trodde jag minst på men har övertygats om dess styrka. Tillsammans med touch på skärmen blir man väldigt snabb :-)
  + Bakgrundsbelysta tangenter
  + Skönt att skriva på även ett längre tag. Även om det naturligtvis inte på samma nivå som ett "riktigt" tangentbord eller ens ett tangentbord på high-end laptops men klart dugligt till att arbeta på till och från.
  + Finns få inställningar som är önskvärda som man inte kommer åt genom förkortningar och funktionsknappar.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Tangentbordet borde ha kommit med på köpet men nu har jag den också ändå och det är bra designat, funkar felfritt o det blir så skönt att ta med sig Surface Pro o kunna arbeta på Word o Facebook debatter hehe

  Tangenterna lyser också o det finns ca 4 steg som du kan reglera ljusstyrkan på!

  ************************************************************************************************
  Intel processorn är själv med att rendera grafik så det finns alltså inget dedikerat grafikkort i den som i andra laptops. Detta är både bra o dåligt, bra är för att det förbrukas mindre energi o dåligt då den höga upplösningen kräver en hel del.

  Batteriets livslängd skulle jag sätta 6 av 10 i skala och det blir ca 3 filmer i HD den klarar spela upp innan man nog behöver se efter laddning.

  Pennan är helt underbar, dessutom med OneNote 2013 som gratis går att ladda ner på MS hemsida gör att det blir som riktig papper o penna!

  Dessutom den stora plus på kanten är att det trots allt är MS "egna" hårdvara så vi kommer se bättre drivrutinsstöd för Surface Pro än för de andra laptops. Jag ser verkligen fram emot Windows 9 som lär optimera prestandan i överlag på Surface Pro!

  Jag har Intel i7, 256gb, 8gb ram versionen och det är tyvärr inte en spelmaskin men det är så himla vasst att kunna strömma mitt Steam bibliotek o spela allt med 360 kontroll i hela huset (fatta att koppla enkelt till TVen i vardagsrummet)!

  Sen har Surface Pro blivit kritiserat mest för att vid enkla utföranden så råkar den bli lite för varm för sitt bästa, liksom även med spelappar nedladdat via Store. Så jag rekommenderar att använda kick-stand ofta för att slippa hålla i den (ta det lugnt den blir inte kokhet, bara jobbigt varm ibland).

  Utan sladden kopplad så rekommenderar jag också att köra på ca 20 % skärmljus då den lyser upp tillräckligt bra o så håller batteriet längre.

  Kameran är inget fokus för mig men den är väldigt nice, funkar helt felfritt på Skype o när man ska fota i dagsljus.

  Med Bluetooth hörlurar funkar det jätte fint att sätta Surface Pro i viloläge och fortsätta lyssna. ifall du klickar på pause/stop via hörlurarna så stannar musiken så klart men det går inte att starta musiken igen. Och när du väcker Surface Pro så har den tyvärr tappat Bluetooth anslutning till hörlurarna.