Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Halo: The Master Chief Collection (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.16)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Halo kommer aldrig va sig likt nu när 343 får bestämma. Tanken har aldrig varit att spelet skulle bli mer o mer likt COD eller battlefield utan spelglädjen o story var de viktiga men tyvärr så är de exakt vad 343 gör. Halo 4 & 5 är inte halo snarare ett dåligt battlefield... (gillar inte ens battlefield) Remaken av 2:an är dock väldigt bra med snygg grafik men många buggar hela tiden matchmaking tar fortfarande år jämförelse med halo reach eller HALO 3... Upplägget är perfekt med MCC men måttet är rågat även för inbitna halo fans. Bara acceptera, en episk era har gått i graven!
 • Alla omdömen

 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Förstår inte storheten i dom här spelen förutom ettan när det kom som visade hur FPS ska spelas på konsol men sen hände det inte så mkt mer i spelserien.
  Har spelat igenom alla nu med en polare och vi båda som är väldigt stora spelnördar förstår inte vad som gjort att dom här spelen är så hyllade.
  Storyn är intill obefintlig, spelmekaniken är och var när spelen kom föråldrade. Grafiskt så är tvåan (eftersom den är helt omgjord) okej och likaså fyran. Trean ser bedrövlig ut.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Online läget är ganska dött.
  Men de har lagt ner en massa extra på Halo 2 med maffiga cutscenes bland annat.
  Mkt spel för pengen om man gillar sci-fi FPS.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tyvärr finns det alldeles för många småfel kvar, trots flera månader av uppdateringar.
  Matchmaking har fortfarande stora problem, det tar enormt med tid att söka matcher och i många fall uppstår konstiga buggar och felmeddelanden. Bortsett från matchmaking online så har det snålats in på Halo 3, här har inga grafikändringar etc skett.
  Remaken av Halo CE och 2 välkomnas starkt!
  Campaign är riktigt trevligt och nostalgi känslan finns.
  Om du ska spela med kompisar campaign eller split screen rekommenderas MCC.
  Matchmaking är bristfälligt.. men kul när det väl funkar!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Halo halo halo! Så himla kul med remake på både 1an och 2an. Dom blev riktigt snygga och uppiffade med ljud och bild. Kul att kunna byta mellan grafikmotorerna så att man får lite nostalgi.

  Halo3 är suveränt och jag var nervös för 4an, skulle den va nå bra nu när de bytt utvecklare!? Men oj så bra det va! Bra story, sjukt vackert och en riktig knuff med de nya bad guysen och vapnena!
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Detta är samlingen för Halo älskaren. Är lite osäker om The Master Chief Collection kan locka nya spelare.. Då ska man vara lite mer "öppen" pga den gamla spelmekaniken från 1an och 2an.

  Men har man lite tid och tålamod så är detta en riktig bra samling med fyra spel vars story är jättebra och engagerande.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Undvik, fungerar fortfarande inte efter 6 månader.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fungerar nu mycket bättre efter senaste patchen i Mars, men att det är PvP online 2015 duger inte riktigt, en del matcher laggar extremt mycket då man får möta folk från USA.

  Spelet laggar också mer än originalet i story mode om man inte använder den gamla grafiken, men det är klart märkbara slowdowns i tex Halo 1 och 2 remaken, framförallt när man kör warthogen, känns som slowmotion ibland.

  Kan inte rekommendera detta spel tyvärr, originalspelen var roligare och bättre på sin tid. Halo känns gammalt idag och 343 har tyvärr gjort en väldigt dålig remake.

  Dock ska 343 ändå ha credit för att man hela tiden gör förbättringar, men dom skulle inte ha släppt spelet som det var, man tappade väldigt många fans i början.

  Men skönt iaf att dom har fått igång online på Halo MCC ,spelet har gått från 5 av 10 till 8 av 10, att man dessutom kan få tag i spelet för 199kr gör att det är väldigt prisvärt, men inte när man betalade fullpris och ingenting fungerade.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra och snygg remake av klassisk spelserie. Grymt kul att kunna spela kampanjen i co-op på en skärm. Drar av två stjärnor för strul med matchmaking online som nu iofs verkar fixat med senaste patchen. Extremt mycket innehåll för pengarna.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Funkar ju inte.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Skaffade för några dagar sedan och det är skitbra och dem flesta buggarna är borta tyvär så finns ingen halo 4 playlist och det är svårt att hitta halo 4 mappar. Annars är singelplayern och hlo 5 beta väldigt bra. Men om man kör halo ce eller halo 2 kan man inte byta grafik i mulyipllayer.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Nu när allt funkar så är spelet perfekt. Jag tycker också det var bra av 343 att ge oss halo 3 ODST som kompensation för den buggia releasen.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra skit!
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Spelade offline. De framgångar jag sparat har helt försvunnit. Online ska det tydligen funka ännu sämre.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det buggigaste spelsläppet till Xbone hittills, ospelbart online och inte alls någon trevlig upplevelse.

  För överhypat!? Svar ja
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa Remake av ett spel någonsin jag njuter :)
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta spel var den mest glada jag någonsin varit för en släpp, och också den mest besvikna. Det är över två månader sedan MCC släpptes och matchmaking är fortfarande praktiskt brutet, det tar ungefär en halvtimme till en timme att hitta och framgångsrikt gå med i ett komplett spel matchmaking. Söker inom en fest ser du mer som en timme till två timmar för att hitta och gå med i ett komplett spel.

  Det finns många fler hemska buggar som H2C hitdetektering är trasig, men jag vill inte sitta här en timme att skriva en uppsats.

  När (om) det här spelet någonsin är fixat kommer du inte att kunna få mig själv eller många andra att lossna mig från deras Xbox Ones och jag kommer att ändra denna recension. Fram till dess kommer jag att gråta mig själv för att sova varje natt och hoppas att jag inte drömmer om Halo. Förhoppningsvis har detta inte dödat Halo för gott.

  EDIT: Ändrade poäng från 2 till 8. Spelet fungerar nu mest som det borde, men multiplayer-gruppen är obefintlig