Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Deltaco FT-758

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Deltaco Fläktar (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  En datoranvändares bästa vän blev genast mycket sämre...
  Förstå mig rätt, det är fortfarande en väldigt bra fläkt, men har man föregående generation kan man inget annat än att vara lite besviken.

  Det som skiljer sig är följande:
  - Gamla generationen har genomskinliga fläktblad, två hastighetslägen varav en låg (knappen trycks till vänster) som är knäpptyst och ger en skön bris och en hög hastighet (knappen trycks till höger) som blåser på rejält med luft.

  - Nya generationen har svarta fläktblad (snyggt), två hastighetslägen där knappen för lägena skiftat sida (låg hastighet till höger och hög hastighet till vänster). Problemen är bara att båda lägena blåser i princip lika mycket luft, d.v.s har nästan lika hög fläkthastighet. Detta innebär att man inte länge kan välja den härliga bris som fanns på den tidigare generationen och tråkigt nog låter båda lägen väldigt mycket. Så inte längre den tysta hastighet som fanns på föregående generation.

  Enligt mig försämrar detta produkten och dess egenskaper avsevärt. Föregående generation är utan tvekan den bästa bordsfläkt jag haft (är väldigt varm av mig) och det är tråkigt nu när jag skulle ha en till jobb också där den nya generationen är sämre än den föregående generationen som jag har stående på min hemarbetsplats. Det är fortfarande en väldigt bra produkt, men det är tråkigt att Deltaco försämrat den avsevärt.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  16 dagar sedan
  Uppdaterat: 16 dagar sedan
  Gör sitt jobb. Ger en behaglig bris vid skrivbordet utan att ta för mycket plats, och låter inte särskilt mycket. Hade varit trevlig med en ännu lägre hastighet, men det beror också på hur man kopplar in den. Kör jag den direkt från en USB-port går den lite långsammare än med en mobilladdare, så på det viset kan man välja "hastighet".
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fantastisk, gör det den ska. Och tyst är den!
  För runt 150kr är det sjukt bra value.
  OBS: fläktbladen är svarta (betydligt snyggare än på bilderna, där de är vita).
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Den här typen av bordsfläkt är mindre plastig, billig och klumpig än den traditionella sorten med fot. Om man inte måste ha en som roterar i sidled så är en sån här absolut att föredra. Går ju vinkla mer på andra axeln, ungefär 360 grader, vilket kanske är mer användbart för vissa situationer, om man har den placerad högt eller lågt i relation till var man vill att det ska blåsa.

  Inte för stor att ha på t.ex skrivbord, vilket nog är det främsta användningsområdet då den är stömförsörjd via USB.
  Definitivt prisvärd gällande kvalitet och funktion. 139:- för tre år sedan.

  Den har två hastigheter. En låg som är i princip ljudlös och ger lite mild bakgrundsbris. En medel som ger mer gedigen vind och brummar lite men inte så det är störigt. Man hade velat ha en hög också. Kanske hade faktiskt börjat bröla vid högre varvtal, men det är alltid bättre med fler valmöjligheter.

  Om det behövs mer blås så kanske det är bättre att kolla på större fläktar, möjligtvis en golvfläkt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Förvånansvärt bra grejer för nästan inga pengar alls. Lämplig till nörden vid skrivbordet som vägrar gå ut i sol och värme ;) Relativt tysta är de också. Köpte 2 st för ca ett halvår sen.
  2 olika hastigheter samt av/på-knapp på baksidan.

  Tips, var noga med gummidistanserna som sitter på och hur du riktar dem, då det minskar vibrationsljud och gör den mer stadig.

  Hade den haft 1 till setting med ännu högre hastighet hade jag gett 10/10.

  KÖP! :)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bästa usb fläkten jag hittat.
 • Perfekt
  2 år sedan
  En mycket prisvärd fläkt som är förvånansvärt kraftfull. Större än de flesta USB-fläktarna också med sin diameter på 18 cm. Fungerar mycket bra att koppla ihop med en vanlig mobilladdare och använda.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Låter betydligt högre än vad folk som gett omdömme ger sken av. Köp en chassifläkt eller en större fläkt istället.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Genial fläkt! Har två hastighetslägen, den första låter bokstavligen talat ingenting och den snabbare nivån hörs bara om en är i dess absoluta närhet. Usb-sladden sitter fastmonterad i fläkten så om längden är ett problem krävs adapter för att förlänga. Värd varenda krona (135:- april 2018)
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  fantastisk produkt.
  köpte den för en hundring på kjell eller inet i höstas. nu när det är sommar har jag äntligen fått börja använda den.

  priset var väldigt attraktivt för vad den faktiskt gör.

  fötterna sitter inte stenhårt fast så man kan vinkla dom som man vill, dom absorberar alla vibrationer.
  den låter näst intill ingenting, och det kommer från en person som är ljudkänslig. jag kan till och med sova med den gående på max rpm.
  det blåser förvånansvärt mycket från en usb fläkt.
  man kan använda allt från datorer, powerbanks och usbladdare för att driva denna, vilket gör den otroligt portabel. underbar att ha vid uteplatsen när det blir för varmt och inget eluttag finns nära.
  den går att rotera 360 grader, så du kan verkligen positionera den hur du vill.

  en av de bästa produkter jag köpt under hela 2015. rekommenderar starkt denna
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  En väldigt prisvärd produkt som gör det den ska göra! Plockade upp den för 99kr på Inet och kan helt enkelt bara säga att jag är väldigt nöjd.

  En rätt "stor" USB-fläkt med två olika lägen (hög RPM och låg RPM) som fungerar felfritt. Ljudnivån är väldigt låg och fläktens "dynor" dämpar även vibrationer väl, så inget skramlande eller vibrerande här inte. Med andra ord: inga missljud!

  Stilrent utseende i svart passar enkelt in på skrivbordet. Även de transparenta bladen bidrar till denna faktor.

  TL:DR?

  +Pris
  +Bra luftflöde
  +Låg ljudnivå
  +Inga vibrationer/missljud
  +Konstruktionen
  +Estetik

  -Stor (ingen direkt nackdel, men den tar en del plats på skrivbordet (vill man inte ha en stor, ja, då köper man sig en mindre helt enkelt))