Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Elac FS 267

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Elac Golvhögtalare (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppgraderade till dessa från ett par Dali Zensor 7. Vilken skillnad det blev! Fick verkligen gåshud första gången jag lyssnade på dem. Basen går förvånansvärt djupt och låter dessutom väldigt bra. Röster låter verklighetstrogna i den precisa ljudbilden. JET 5-diskanten spelar väldigt fint och bidrar till en väldigt transparent ljudbild. Röster svävar i luften framför en mellan högtalarna och instrumenten runtom kan lätt placeras ut.

  Tung elektronisk musik eller metal är nog inte riktigt var de här högtalarna är till för men det mesta annat låter fint och detaljer i ljudet hörs väldigt tydligt.

  Har spelat dessa med en Denon AVR-X2600H, en Marantz SR6014 och nu det sista med en Arcam SA30. Nedan följer beskrivningar på hur den spelat med diverse förstärkare/receiver.

  Denonen gjorde röster otroligt bra på dem. Blundade man kunde man nästan tro att personen stod i rummet och sjöng ibland. Den fick diskanten att glänsa och dessa högtalare gör film väldigt bra. Basen går djupt om det behövs och detaljerat, transparent ljud med en tydlig ljudbild gör sig väldigt bra till film i min mening.

  Marantzen passade sämst med dessa i min mening. Charmen med rösterna försvann och de blev lite mer basiga och fick mer fart och intensitet i sig vilket kunde uppskattas i fartfyllda filmer t.ex. Le Casa De Papel blev väldigt spännande men musik blev det mindre av.

  Arcamen spelar dessa väldigt bra. De fick mer kraft och precision i ljudet. Den verkligen trycker fram detaljerna med kraft. Allting blev bättre om än ibland bara lite. Diskanten klingar inte riktigt lika charmigt som med Denonen och röster låter inte riktigt lika verkliga men allt som allt gör den både TV och musik väldigt bra med dessa.

  Gillar man ljudet ungefär så som jag beskrivit det har dessa mycket att komma med i prisklassen. Kan gott rekommendera dessa.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Mycket snygga högtalare med stort ljud! JET 5 diskanten ger ett mycket härligt detajlerat klart ljud med grym närvarokänsla. Dessa högtalare ersatte mina förra FS 248 och spelar dessutom lika djupt (30hz) vilket är imponerande med tanke på storleken. Fin tysk kvalité rakt igenom!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte dessa från HiFi-experience nu när de säljer ut dessa guldklimpar för 15000:- och det måste nog vara ett av tidernas bästa högtalarfynd!

  Dessa ersätter mina gamla Canton Karat 770.2 DC som kastat in handduken och vilken skillnad det blev! Asså dessa högtalare låter så förbannat bra! Var först lite orolig att de skulle låta för ljust, men ihop med min Onkyo-förstärkare så är det ett silkeslent ljud. Att dessa små basar kan skapa en sådan fin botten är också häpnansveckande! Till och med sambon stannade upp och satte sig ner och verkligen lyssnade (aldrig hänt förut). Från och med nu så är det bara banddiskanter som gäller för min del, framför allt Elacs;).
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  fin botten grymma detaljer, grym finish!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har prövat många högtalare. De här är neutrala, detaljerade och ger en 3d känsla som är imponerande.