Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Beats by Dr. Dre Solo2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Beats by Dr. Dre Hörlurar (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beatslurar är ENORMT överhypade. Beats/Apple lägger enorma pengar på marknadsföring, design och paketering så det inte finns pengar kvar till själva hörlurarnas inre. De ger bort hörlurar till kändisar och betalar artister för att ha på sig dem i musikvideor och dylikt, för att synas och få sälja.

  Om man jämför två hörlurar i samma prisklass - dessa och studiolurarna Beyerdynamic Dt770 som kostar nästan samma, så låter Beats inte bättre än ett par lurar för max 400 som du kan hitta på Kjell eller Teknikmagasinet som bara är kinaimport. I Dt770 är det helt magiskt ljud och det är de mest prisvärda hörlurar jag testat på länge, och man ser dem i många radiostudior och musikinspelningssammanhang. Men de ser inte så mycket ut för världen däremot, där Beats istället satsat hur mycket som helst.

  Jag är väldigt chockad att det är så många här på prisjakt som säger att det är fantastiskt ljud. Det är det inte! Ni har blivit lurade av sinnessjuk marknadsföring, och detta är någon placeboeffekt eller så vill ni inte erkänna att det är dåligt ljud för att ni betalt en halv månadslön på ett par hörlurar.

  Som tur var fick jag dessa av Apple då jag köpte en Mac, jag hade aldrig någonsin betalt 1300kr för dem, antagligen inte ens hälften - de är inte värda det.

  Det är lite som att ha silikonbröst. Folk frågar om de är äkta, det är dyrt, och tillför inte så mycket. Du kan ju fråga dig själv nästa gång du köper hörlurar om du vill ha dem för att lyssna på musik eller för att flasha med dem på stan.
 • Dålig

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Väldigt besviken när jag provade dessa, ljudet är inge vidare, en tung bas men ingen diskant över huvud taget. Lurarna låter därför bara mörkt och grumlig och kan inte skapa några höga frekvenser alls

  Dehär ljudet till de priset, SKÄMT

  Ett mycket bättre alternativ är tex SOL REPUBLIC Tracks HD som du kan få för ca 1500kr och har ett mycket bättre ljud
 • Dålig

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Var väldans petig med att hitta rätt hörlurar men bestämde mig tillslut att skaffa dessa då jag gillade designen som var clean enligt mig, samt satt hårt nog för att isolera ljud utifrån.

  I början ljög jag för mig själv att ljudet var bra eftersom jag trots allt lagt 1200 kr på dem.

  Nu efter att ha testat andra hörlurar i samma prisklass och även långt under denna, så skäms jag för att ha ignorerat the hate train.

  Kort och gott: skön design och premium känsla över sladden, men ljudmässigt på en nivå runt 200kr.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fortfarande den bästa hörluren jag ägt.
  De har lagt pengar på både design och ljudkvalité en balans som inte många lurar har. Dessa är dock bättre en de nya solo3.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Inte värt det. När man kan få bättre hörlurar för samma pris eller mindre. Jag tyckte att designen var häftig samt märket men det är allt som håller beats i livet. Tyckte att det kändes som bra kvalité tills den hörlurarna gick i tu samt att jag fick byta kabel 3 gånger.

  Slutsats: riktiga statushörlurar med ett snyggt utseende men ljudet och kvalitén är inte bra och det är en saftig prislapp på produkten.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Är mycket nöjd med mina Solo 2.
  Det märks att beats har lagt ner mycket energi på paketeringen, oerhört snyggt och prydligt gämfört med andra märken.
  Jag köpte dessa för att jag ville ha snygga hörlurar med bra ljud, inte för att ha extremt bra ljud som många verkar förvänta sig...
  Klart att det finns hörlurar som låter bättre när de ser ut som tegelstenar runt öronen och är lika plastiga som kartong.
  Enligt mig har beats de snyggaste lurarna på marknaden och det är det som de är till för, en accessoar.
  När vi kommer till ljudet så låter det bra. Inte dåligt och inte något super. Precis vad man kan förvänta sig. Låter bättre än Marshall Major 2.
  Vill man ha en exceptionell "unboxing" och riktigt snygga lurar som låter bra är det bara att köpa.
  De sitter bra på öronen, men efter 1 timmes använding börjar det kännas.
  Och ni som tycker att de låter skit jämfört med andra i samma prisklass - det är inte ljudet som är huvudpunkten i detta fallet. Kolla på vilka som är snyggast...
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Överdrven bas. Usel kvalitet jämfört med alternativ i prisklassen.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  helt ok hörlurar för den pris man köper dem för 1250kr (komplett)

  positivt +

  snygga hörlurar som passar fint i alla väder ,även inne i gymmet.
  ljudet är klart godkänt

  negativt -

  använder man hörlurar längre än 1 timme så kan det kännas obehagligt (dem sitter åt rätt stabilt)

  har använt dem cirka i 10 dagar nu.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Helt underbara! Beats har verkligen gjort framsteg med denna produkt! Otroligt sköna och mycket bra ljud. Läcker väl ljud som alla hörlurar vid 80-100% volym men verkligen inte alls mycket. Och även fast dessa är On-Ear så får man..eller ja JAG då inte ont iallafall, vilket jag fått från vissa andra.

  Det enda minus är väl att väskan man får med att ha hörlurarna i är väldigt liten..får knappt plats med lurarna i den, plus inte alls något vidare bra skydd. Men vafan, det är ju hörlurarna man köper, inte väskan till.

  9/10!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Helt klart över förväntan, de har lyckats med ett par bra lurar tillslut. Dessa stannar.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Sjukt bra på alla nivåer. Ljudet är detaljerat men har riktigt djup bas, designen är helrätt, de känns prisvärda trots att de är ganska dyra, och de är bekväma för en on-ear design. Bästa från Beats någonsin, sett till vad du får för pengarna. Låter t.ex. Studio märkbart bättre? Svar nej, tvärtom kan de rentav låta sämre då de har ett bakgrundsbrus (aktiv ljudisolering) som inte går att stänga av. Ska du köpa ett par Beats, köp Solo 2. Du kommer kanske ångra dig (tung bas är tung och on-ear är alltid mindre bekväma än over-ear) men du kommer inte hitta Beats som ger mer i förhållande till priset.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Stilrena hörlurar med bra ljud!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Är imponerad. Jag har hållit på mycket med hifi senaste 5åren och speciellt åt Linn-hållet. Dessa hörlurar är en stor förbättring gentemot tidigare versioner. Dom är inte lika musikaliska som mina in-ear "Paradigm shift e1", eller mina Grado Sr125 men inte långt ifrån Paradigm lurarna. 8/10 Ljud 10/10 design, 10/10 känsla och kuddarna har ett spännande material som tätar bra
  mot öronen, trots att dom inte täcker runt.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  vad ska man säga, dom låter väl helt ok bra bas o så men knappt någon diskant o kan inte riktigt klara höga toner men man märker märker en förändring från föregångaren beats solo hd så plus på det och utseendet är 10/10 ett par riktigt snygga lurar. på nått sätt är dom väl helt ok. men dock inte värda 1800 möjligtvis runt 800-1000kr . Man kan väl säga så att jag skulle rekommendera de här lurarna till någon som inte är så jätte musik intresserad och som mest vill ha ett par snygga hörlurar. men får någon som lyssnar på musik många gånger dagligen och bara går på ljudet finns det många bättre val.
 • Dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ljudet i lurarna kan jag inte säga så mycket om då detta var mina första lurar av on-ear modell och inte har något att jämföra med, men det dög för min del den korta tid jag hade dom.
  Ger ett lågt betyg pga den tveksamma kvaliteten kontra vad dom kostar, efter två dagars varsamt användande släppte plasthöljet på baksidan av mic/svara knappen så jag fick reklamera lurarna. Kan även nämna att karbinhaken som följde med väskan till lurarna var defekt vid leverans.