Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

D-Link DCS-2330L

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla D-Link Övervakningskamera (77)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.92)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  11 dagar sedan
  Har två av dessa. De fungerar mycket bra och tillförlitligt. Kör Wi-Fi och rörelsedetektering och sparar bilder på en ftp-server.
  Som med alla liknande kameror krävs lite injustering av detekteringsområde och känslighet. PIR-sensorn är toppen.
  Dlink missar en stjärna för att de är lite sena att rätta till mjukvarubuggar.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Kameran är säkert bra men mjukvaran är värdelös! Efter installation så öppnas appen automatiskt i Explorer och talar samtidigt om att den inte stöder explorer. När jag försöker klistra in adressen i Chrome, kräver den tilläggsapp som aldrig laddas färdigt. Det går inte att ställa in inspelningslängden, den spelar in 2 sekunders snuttar, men registrerar inte något på bild. Det går heller inte att välja lagringsplats. Saknar även uppspelningsfunktion av händelser i appen. Att kunna se i mobilen vad som sker hemma, verkar kräva en ingenjörsexamen.
  Användarvänlig: NEJ, NEJ och åter NEJ!
 • Usel
  11 mån sedan
  Fungerar inte. Eftersom strömsladden är fastgjuten i kameran så det går inte att dra ström till den - att kräva att man gör ett hål stort nog för strömadaptern eller kameran är idiotisk design. För dom kan väl inte mena att man ska ha strömadaptern på utsidan av huset??
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Buggigare produkt får man leta efter. Har haft den igång i snart ett år. Den är uppkopplad via wi-fi. Flera gånger i veckan strejkar den och man kan inte kolla i kameran via dlinks app. Det som hjälper ibland är att bryta strömmen, då fungerar den nån dag eller två.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Är nöjd 1300kr för HD samt utomhus kamera
  Enkel installation fungerar mkt bra allt
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Försökte ansluta kameran via trådlöst nätverk idag men utan resultat. Tycker det är alltid likadant med dessa kameror, så fort man ska köra trådlöst så är det ett h-e! Jag gav upp efter 2 timmars konfigurerande. Får bli en annan kamera nästa gång.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tycker den inte är prisvärd. En del problem som absolut inte får finnas på övervakningskameror.
  Har en 5222 sedan tidigare som jag är mycket nöjd med och denna 2330 borde prestera lika bra.

  För det första så borde adaptern vara annat utformad. Ofta vill man ha ström från insidan och med vinklad anslutning behövs nog ett 20mm hål i väggen istället för kanske 8mm med rak kontakt.

  Stativet är ett skämt. Drar man åt så vrider man samtidigt kameran. Man får ställa kameran fel för att dra åt den till någorlunda rätt position. Minsta man rör den så lossnar åtdragningen och kameran sitter löst. Ska bytas om jag behåller kameran.

  Största problemet är att den kopplar ner sig efter en stund . Tydligen stort problem på dessa som jag aldrig upplevt på 5222an. Man får då logga in via webbgränssnitt och reboota om kameran så funkar den nån timme igen. Helt oacceptabelt. Troligen fel på app eller firmware.
  Av forum att döma bryr sig inte d link.

  Bätte att köpa en "dummy" i plast då den knappast fungerar när den behövs.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  720P då borde man kunna avläsa detaljer i videoklippen med denna, så bra bild är det långt ifrån. Levererar ingen 720p bild då optiken är så pass dålig. Kameran borde inte få marknadsföras som en sådan.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Funkar så länge det är ljust. I ett litet mörkt rum går det inte att identifiera någon på 2-3 meters avstånd.

  PC-mjukvaran är hemsk. Mobil-appen är i enklaste laget men fungerar bra. Dock vill d-Link att man ska köpa en annan app för att få all funktionalitet.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag köpte denna som demoexemplar för 995:- hos MediaMarkt för ~2 veckor sedan.

  Mycket nöjd med resultatet, de problem jag har är att det inte går att få ljud i live med Windows 10 (kräver Internet Explorer (som till och med Microsoft övergett!)) och att det blir mycket film då jag även aktiverat inspelning på ljud över 80 dB och grannens kossor romar tydligen över 80 dB:(

  Ir-lampan för att se i mörker fungera bra inomhus men utomhus är ~5 m alldeles för kort.

  Tänkte sätta kameran utomhus för att se en stor del av tomten samtidigt som ytterdörren och släpkärran bevakades men då motljuset gör det svår att se under eftermiddagen så satt jag den så den bara ser ytterdörren d.v.s. ser år nordöst. Tänkte köpa en till men backade då jag ser att ordinarie pris är det dubbla mot vad jag gav.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ok bildkvalitet
  Bra under mörka förhållanden

  Mycket smidig nätverkskoppling
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Lätt att installera och komma igång. Använd PC och alla Win7 eller XP installation. Kameran gör som utlovat. Inställning via kamerans webbgränssnittet kräver en något IT-kunskaper. App för Apple fungerar bra