Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 6955

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Våffeljärn (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.24)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Ett ordentligt våffeljärn som leverar frasiga resultat!

  Värmdes upp snabbt och varje våffa tillagades också snabbt.
  Fick frasiga våfflor till middagen som jag även gjorde extra så att dottern kunde ha det som mellanmål. In i frysen (delade) och när de ska ätas så in i toastern någon minut.
  Riktigt bra non-stick vilket gjorde den enkel att rengöra, inga rester.

  mindre bra, ja den är rätt tung men kommer väl med kvaliten.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Har inte ägt något våffeljärn tidigare för har känts som en lyxpryl man inte använder så ofta. Men nu när jag fått chansen att testa ett riktigt bra järn inser jag vad fel jag haft. Vi har gjort våfflor till frukost, mellanmål, efterrätt, kvällsmat och nattamat. Variationerna är ju oändliga bara man byter ut tillbehören. Glass, grädde, sylt, räkor, gräddfil, lök, kaviar, ost och skinka... Bara fantasin sätter gränser! Våfflorna går att få exakt så gräddade man vill ha dem med hjälp av värmereglaget och de lossnar lätt från järnet. Det enda som är tråkigt är att få rent det mellan användningarna. Har inte kommit på nåt riktigt bra sätt än tyvärr.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Ett mycket bra våffeljärn måste jag säga! Den bli varm snabbt och man kan smidigt höja och sänka värmen. Det behövs inte allt för mycket smör när man steker våfflorna, dom fastnar aldrig! Den är tyvärr väldigt stor och tung och tar en del plats i skåpen... Men annars rekommenderar jag den starkt. Kanske speciellt för någon med stor familj eller någon som ofta bjuder hela umgängeskretsen på brunch! Många våfflor blir gjorda på kort tid!  
 • Perfekt
  1 månad sedan
  En fantastisk upplevelse, mycket bra kvalitet, det bästa var att göra två samtidigt! Dom blev mycket krispiga och delikata. Det gick snabbt att grädda och den var lätt att rengöra! 5 plus av mig!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Det här våffeljärnet levde upp till mina förväntningar! Äntligen fick våfflorna lite färg igen utan att bli torra och hårda. Smidigt att grädda två på en gång och att kunna välja temperatur efter behag. Relativt lätt att göra rent också så har än så länge bara positiva upplevelser.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag är jättenöjd med mitt våffeljärn från OBH Nordica som gör två våfflor i taget. Den har en väldigt snygg design och blir varm väldigt fort, det tog bara några minuter, sen var den klar att användas. Det är så perfekt när barnen är otåliga och väntar in sina våfflor. Du kan med detta våffeljärn laga till utsökta våfflor till frukosten, lunchen eller till middagen, och den är mycket snabbt och väldigt enkelt. OBH Nordica Elite dubbla våffeljärn har 5 olika nivåer på värmen så man kan välja själv hur man vill ha sina våfflor. Sen återstår bara att välja om man vill ha klassiska våfflor med sylt, grädde eller glass, eller lyxvåfflor med creme fresh, rödlök och löjrom. Valet är ditt.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jätte bra maskin, super fint design som är lätt att använda för alla även barnen kan vare med. Lätt att rengöra och våfforna sitter inte fast på grund av non stick.
  Vi älskar när de är ny laget och crispy då funkar 5 jätte bra för oss
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  29 dagar sedan
  Inget fel med strykjärnet, fungerar bra och ser bra ut. Mycket trevligt att du kan baka två våfflor samtidigt och att det tar kort tid. Första gången jag någonsin har använt ett våffeljärn var med detta och det fanns lite rök, men det kan ha varit mitt fel, möjligen vanligt. Jag är inte säker på om våffeljärnet sa när det var klart, vilket är en användbar funktion. Något som inte har något att göra med hur våffeljärnet fungerar, men som är lite besvärligt är att det var otroligt svårt att få våffeljärnet ur lådan.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Dubbel våffeljärn med beläggning som gör det enkelt att våffla bakning. Fastnar inte och är lätt att rengöra. Det är lätt att göra för hela familjen eftersom det är dubbelt. Du kan göra glutenfria våfflor på ena sidan utan att det blandas. Rekommenderad
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Våffeljärnet är enkelt att använda, verkar i en ganska grov och snygg design i borstat stål och bakar två våfflor samtidigt. Järnet verkar steka starkare på ovansidan än undersidan och det brinner något ojämnt, så det får många funktioner för det. Annars fungerar det bra för att steka toast.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Då är den redo för testning av våffeljärnet. Mycket elegant och elegant och passar bra in i köksmöbler. Lite besviken över att det inte var de klassiska hjärtformerna utan, gammal vana gjorde ont och vänd. Men du får mer gräddfil och sylt på diss ...
  Läs mer
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Vi packade upp OBH Nordica Elite Double och såg sedan ett elegant dubbelt våffeljärn. Mycket trevligt att titta på, tar lite plats och står väldigt stadigt på bordet. Det ser helt enkelt snyggt och inbjudande ut. Det tar lite tid att värma upp strykjärnet, men när det är varmt är det otroligt enkelt att steka våfflor. Vid inställning nr 4 tog det cirka 20 sekunder. att steka dem. De stekades sedan jämnt. Tjockare pizza våfflor tog cirka 1 minut. att laga. Gör allt glutenfritt, vilket inte alltid ger samma bra resultat, men på det här järnet gick det väldigt bra. Om något kommer att dra ner det, gillar vi att det finns mer hjärtform på våffelhjärtat - men det är en fråga om smak.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Våfflorna vi gjorde med strykjärnet var tjocka och bra. Gillar att våfflorna flyr fint från strykjärnet utan någon gris eller fastnar. Jag gillar också att du kan ställa in värmen på strykjärnet så att du enkelt kan göra ljusa våfflor eller mörkare. Här i familjen finns det lite smak och glädje i hur du gillar dina våfflor. Mycket nöjd med våffeljärnet! Det kommer att användas i stor utsträckning!