Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Harmony 350

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Fjärrkontroller (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Inga makron! Lika simpel som en 100 kr multifjärr, att de ens kallar den harmony...
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Köpte den för ett par år sedan. Nu har flera av knapparna slutat svara.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Nästan perfekt! Enkel att programmera med hjälp av USB -> dator och Logitechs mjukvara. Fick full funktion på alla mina enheter hemma. Xbox One, Samsung & LG TV, Samsung digitalbox, Mede8er Streambox, Minix U9-h, Nvidia Shield, Yamaha receiver och en Tectro Air Conditioner. De flesta av dessa var bara att ladda ner färdiga via mjukvaran och sen styra funktionerna till dosans knappar via mjukvaran. Några enstaka kommandon till Tectro AC:n och till Mede8tern fick jag lära dosan med hjälp av "peka-mot-varandra-inlärning". Även det fungerade smärtfritt och smidigt. Full pott och en låg peng. Knapparna är kanske lite svampiga, hade önskat hårda klickiga plastknappar istället för mjuka i gummi.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gör det den ska - har dock bara stöd för en programmerbar aktivitet (dvs tex "sätt tv på hdmi1, starta tv-box, sätt förstärkare på aux") vilket man bör vara medveten om.
  Men för att ersätta flera fjärrkontroller (som man då får växla mellan genom knappar på denna fjärr) så fungerar den bra.
  Hade problem med att synka över programmeringen till fjärren men löste sig efter att ha satt fjärr i felsäkert läge.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Äntligen har jag fjärrkontroll till min Rega Cursa 2000 och min Nad D 1050. Med Regan fick jag välja en annan av deras produkt en äldre version av Cursa men fick det att funka till slut. Tom jag som har typ noll i tålamod fick det att funka och att fixa med knapparnas funktion var ganska simpelt med programvaran. Sedan att knapparna har helt fel beteckningar så som AVR/Game, Cable/PC osv är nått jag stör mig på hade hellre sett nått som ABCD eller 1234 på dom. Fick det jag ville att fungera att fungera trots att jag inte har originalfjärrkontrollerna.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fungerar utmärkt för de 2 tv jag har hemma. En gammal Philips tjock-TV och en 46" LG. Saknar de mer avancerade funktionerna som de dyrare varianterna har, men för ett vanligt vardagsbruk och för det priset tycker jag denna är mycket värd sin slant.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fixar inte Motorola VIP 1910 (tv-box) i kombination med Thompson 46FV5554 (tv) i alla fall. Hjärtinfarktsframkallande skitgrej som jag gärna skulle slänga ut genom mitt stängda fönster om det inte vore för att det skulle kosta ännu mer pengar och möda. Den bommar ett antal kommandon som inte sen går att justera ens manuellt via den i övrigt överskådliga programvaran som tankas ner i pc:n. Imorgon hänger jag på låset för att lämna tillbaka den.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Är mycket nöjd med denna fjärrkontroll som gör det mesta jag vill för under 500:- med min TV, DVD, AppleTV 3 samt hemmabio-reciever. Efter Logitech's Autosetup kunde jag hitta/lära och lägga till funktioner på knapparna på ett enkelt sätt.

  Minus på 350n som man får om man köper Harmony 650:
  -Ingen bakgrundsbelysning på knapparna (kan vara väldigt mörkt i tv-rummet)
  -Endast 1st macro, dvs WatchTV. Ska frun titta på DVD får hon trycka på många knappar innan alla enheter ställt in sig (men behöver endast använda en fjärr :)
  -Den har heller ingen AllOff-knapp vilket jag gissar att man kan göra med en 650.

  För att slippa bläddra runt bland ingångar med Input-knappen, programmerade jag Favorit-knapparna till olika ingångar. Nu har jag bara kvar att gå loss med märkapparaten och göra snygga märkningar av Favorit-knapparna (som självklart är programmerade för "samma" ingång oavsett "device").

  Jag fick lägga ett antal timmar på fin-programmering av kontrollen då den automatiskt inte gjorde som jag ville. Tex programmerade jag om PowerOn på det som 350n skickar till min Samsung tv i och med att jag fick kramp i armen av att hålla upp fjärren i de 15 sekunderna som det tog för TVn att starta upp så fjärren kunde skicka byt-ingång-signalen. Jag lärde om den till Samsung-kontrollerns egen WatchTV-funktion så startar TVn alltid på TV-ingången (lättast med barn (och ointresserad fru)).
  Jag upplever ingen fördröjning när jag bläddrar bland kanalerna på TVn (som jag läst i något annat omdömme) men det är säkert olika för olika enheter. I övrigt kan jag tycka (som förstagångsanvändare av universalfjärrkontroll) att det är lite svårt att komma ihåg att hålla kvar fjärren riktad mot mina enheter en stund efter jag tryckt på knappen för att macron ska köras och vissa kommandon endast kan skickas när enheten slagit igång. Detta är ju endast en vanesak och kommer kännas naturligt när vi har Logitech-fjärrar i alla rum :)
  Tilläggas bör att det kan kännas som att det är för många knappar på för liten yta. Det är tex inte så lätt att hitta till "korset". En dag när jag känner mig riktigt stadig på hand ska jag superlimma fast ett litet korn på ok-knappen mitt i korset så att man hittar den utan att titta.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Kompatibiliteten är gudomlig!
  En av få enheter som klarar Bredbandsbolagets Arris VIP2853 (den kör inte IR-sändare utan bluetooth). Denna klarar tillochmed min Minix Neo X5 Androidbox som är ett par år gammal och direktimporterad från Kina!

  Enkel att ställa in (som alla Harmony-fjärrkontroller). Plugga in i datorn, välj enheter, välj vad du vill att ditt macro ska göra, välj vad volymknapparna ska styra, synka och kör!

  Det var en funktion som inte fanns direkt, det var byte av ljudkälla på min Onkyo receiver, så jag fick plugga in kontrollen igen och ställa in att favoritknapparna 1-5 fick bli 5 olika inputs.

  En halvtimme efter att jag första gången ställde in fjärrkontrollen så åkte 3 fjärrkontroller ner i en låda och de kommer inte tillbaks upp igen.

  Den enda anledningen till att den inte får 10/10 är att det är en mindre fördröjning när jag styr min TV-box, det handlar kanske om 200 ms eller så, märkbart och småstörande när man trycker snabbt flera gånger på kanalbyte och den fortsätter hoppa fast man slutat trycka. Annars en helt perfekt fjärrkontroll.