Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Surface Pro 3 i5 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Surfplattor (80)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Att sätta ett betyg på Surface Pro är svårt, beroende på om du ska använda den som surfplatta eller som en bärbar dator.

  Som surfplatta är Surface Pro 3 ett skämt, Win 8 "Metro" är i princip skräp, ett påklistrat interface som bara är frustrerande.
  Att enkelt ändra inställningar är många ggr en omöjlighet i "Metro" då de flesta ligger fortfarande kvar i desktop delen. Svårt att få en överblick på batteri, notifieringar, Wifi etc, där IOs och Android är helt överlägsna.
  MS Appstore är skräp, saknas inte apparna så är de fula och dåliga. Att navigera sig runt mellan apparna är ett helvete och vissa funkar inte alls i bakgrunden vilket gör många av dem helt obrukbara.
  Det tog mig en 1h att lära mig 98% av allt i Android, efter 2 år fattar jag fortfarande inte hur metro fungerar och det är fortfarande lika ologiskt och efterblivet som första gången jag använde skräpet.
  I princip är 99% av alla MS egena appar skärp och i princip obrukbara.

  Annars funkar det helt okej att använda den som en platta, en aning stor och klumpig.

  Ser man den som en "laptop" blir det plötsligt en helt annan produkt och på många sätt är den bättre än de flesta ultrabooks i samma prisklass.
  Den är lättare, mindre, tyst och jävligt snygg.
  Enda nackdelen är om den ska användas i knät på en buss, flyg etc, då det är svårt att få den stabil med tangentbordet. Det bästa är många ggr att använda tangenbordet på skärmen istället och använda den som en surfplatta i desktop läge.

  Surface pro 3 får 2 minus poäng för "metro" som fortfarande är skräp

  Ska du använda den som en surfplatta köp en surfplatta.

  Uppdate
  Upptäckte att mitt behov var mer åt surfplatte "slösurfa&film" hållet än en fullt fungerande dator och det det är ett behov Surface Pro inte kan uppfylla.
  För 10k+ med tangenbordet är Surface Pro en jävligt dålig surfplatta hur man än vrider och vänder på det, Metro är skräp i förhållande till IOS och Android.
  För priset av en Surface Pro kan du få 5st Nexus 7 och Surface Pro är sämre än Nexus 7 som surfplatta.

  Så jag lämnade tillbaks min Surface Pro 3.
  Blev en espressomaskin och kanske en Nexus 9 när den kommer och har fortfarande pengar kvar att uppgradera min stationära istället.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Supernöjd! Lätt på många sätt samtidigt hög kvalitet i bygget. Många som ser den blir imponerade av hur användarvänlig och allround den är. Pennan är stort plus!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  ++++++
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Den är fucking underbar och eyecandy oxå. Tyckte att macair var den snyggaste lappy som fanns tills Surface Pro 3 nu 4 kom ut. Och den har grym prestanda. som platta är den helst ok. Fattar inte vad folk klagar på brist på appar. Vakna det är ipad air och android som har halvappar denna har ju windows 8.1pro alltså alla software som finns att välja till din desktop funkar på Surface Pro har tangentbordet men tycker det är kul att skriva texten med pennan. Den är i en klass för sig jag måste ha den fulaste handstilen som finns men ändå fattar type with pen som hyllats av kritiker i alla magazin. Har hänt nån gång att det blivit fel men det händer ju när man skriver vanligt också. det enda som är minus är

  - 7h användning ex streama film men ex lenovo yoga 10" klarar 12h men den laddas full ganska snabbt typ 1.45-180min skulle köpt 256GB med i7 men den i5cpu är dunder också lite snålt med 128GB men eftersom man inte längre behöver ladda hem film då det finns streaming siter som sweflix,swefilmer den bästa svenska dreamfilmhd.net alla gratis varför betala Netflix för gamla filmer när det finns gratis Dreamfilmhd.net
  tycker dom kunde kostat på ett simkort så man kan surfa vart du vill. Men köpte 3G dongel 2010 så anvnder den men ser fult ut med så stor grej. Ville ge den 8/10 för den endast har en USB 3 !? iaaf borde 2 finnas men köpte en USB hub 1till 3 så löste det.

  + Helt klart en ipad killer ipad kommer inte ens i närheten i specs vad gäller CPU & GPU
  +jättesnabb SSD startar upp win 8 pro 8.1 på några sekunder
  +är i dagsläget den mest snygga platta/laptop ju mer jag använder den desto mer gillar jag den och använder inte min Stationära alls. Varför skulle jag då den klarar video/photo editing kolla youtube ha andra små appar igång är inga problem
  +älskar att det är magnet för tangentbordet bara att dra loss och sätta tillbaks.
  Ta mitt råd gör så här beställ en Surface pro3 el 4 men över internet shopar då har du rätt att prova allt du vill sen lämna tilllbaks den och ofta betalar shopen frakten. gör så ofta köper du i affär kan du få betala 5-800kr för att den är öppnad men på nätet gäller 14dagar ångerrätt så beställ en nu även om du inte har pengar ta på klara avbetalning men du kommer säga WTF kan apple sälja ipad AIR när surface pro 3 finns. Hinner du inte testa allt du ville lämna tilllabaks den du köpte efter 12 dagar sen beställ från annan shop :) det är 12+12 dagar men efter 3 dar lär du säga WOW denna behåller jag.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Över förväntan. Går att ha bra i knät. Inte helt perfekt med tangentbords lösningen men väldigt nära, det stör mig inte. Älskar den med allt annars, grym skärm upplösning. Hade en Lenovo yoga 2 som är sämre. Denna är väldigt tyst o bli inte direkt varm. Dyr men helt underbar. Mer laptop behövs inte enligt mig
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Funkar kanon, bra upplösning på skärmen och duger helt perfekt till att ersätta min gamla laptop. Med Mediamarkts mellandagsrea samt Microsofts cashback så är den riktigt prisvärd. Skulle dock vilja ha en längre batteritid, med video på så tar batteriet slut lite för snabbt.