Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LANZA Healing Style Urban Molding Paste 200ml

 Lägg i lista  Jämför
LANZA Urban Elements är en populär "molding paste" som ska göra håret fylligt och tjockt, ge formbara frisyrer med volym och stadga.
Jämför pris på alla LANZA Hårstyling (60)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.08)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Wow, de här waxet har gjort mig väldigt glad. Det bästa på marknaden, har fan provat allt från 30kr wax upp till 500kr, ingen av dom har varit så enkel som denna. Jag letade efter ett wax som först och främst är enkel att skölja ut och samtidigt lätt att bearbeta även när de legat +20 sekunder så kan du fortfarande återgå och forma om den.

  Sköljningen är som sagt väldigt praktiskt, jag tror till och med att den sköljer bort waxet och lämnar cirka 1% kvar, jämfört med andra populära wax där de lämnar mer än 5% kvar på håret. Anledningen till att sköljningen är så pass viktig beror främst på att man kan undvika håravfall samt utslag om man kan skölja bort waxet från hårbotten. Om ni märkt av med andra wax att efter sköljningen så kan ni känna lukten i händerna när ni tar på huvudet, detta betyder att du måste skölja om på nytt men med detta wax slipper du detta bekymmer.

  Waxet luktar helt OK, hade gärna velat ha en mer fräschare lukt dock (den luktar 80% fräsch, så inte riktigt 100%). Lätt att kamma håret när waxet sitter på och de behövs verkligen väldigt lite för att det ska räcka för korthåriga/halvlånga frisyrer. Att en wax är på tub gjorde mig skeptiskt till att det ska kallas för wax men jag inser nu att framtiden har gått fram när jag legat och sovit. Om jag hade kollat tuben liggandes på butikhyllan så hade jag nog bara gått förbi den med tanken att det är en hårgelé. Men ack så fel man kan ha.

  På korta ändar skulle jag föredra denna tub, anledningen är i stort sett att denna tubmodell säljs enbart/ i Sverige så vi är bortskämda. Det här är nog mer paste(lera) än wax då den är tjockare och mer ''klistrig'', men absolut inte lika tjock som man tror.

  Synd att i den stad jag bor i finns den inte att tillgå så måste därför beställa på nätet varje gång den tar slut, men det gör inget, det är nog också billigare att beställa när Lyko och andra aktörer finns. Mitt helhetsbetyg på detta vax är 9/10, den sista stjärnan missas för att mina mindre bekymmer såsom fräschare/lite starkare lukt saknas som specifikation. Jag tror också att frisyren lär falla ner som en atombomb om det regnar ute, så den är nog inte vattentålig men jag ser det som en fördel ändå.

  Priset då, hm.. såklart hade jag velat att den ska kosta mindre men förtjänar den sitt nuvarande pris på 150kr? Ja, det är nog klart.
 • Alla omdömen

 • Acceptabel
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Jag tyckte om hur mycket som man fick för priset och att den var relativt enkel att applicera i håret .

  Produkten fungerade dock inte riktigt i mitt raka medellånga hår. Stadgan är helt åt skogen då frisyren faller ihop efter en timme även med hårfön, extra produkt och spray. Under varma situationer så faller den ihop direkt och lämnar efter sig ett oljigt lager i pannan även om man inte använde så mycket.

  Har hört bra saker från andra men produkten är inte för mig.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Luktar satan, ingen heller någon prestanda att tala om
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Förstår att detta är poppis, fantastiskt bra!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bästa vaxet på marknaden för mitt hår
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Passar inte mitt tjocka, raka hår. Ok hjälp att forma håret men stadga är inget att skriva hem om. Medelmåttig produkt, inte mer.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar okej men stinker, luktar som tjock hudsalva. Fick skölja ur det för luktar så otroligt äckligt.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  har testat fram och tillbaka i hopp om att hitta något mer prisvärt eller bättre. Finns tyvärr inte. Detta är den bästa hårstylingprodukten för kort till medellångt hår.

  Priset är väl enda minuset.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Överskattat!

  Alldeles för klent och efter ett tag är det som om det försvinner från håret...

  Plus är att det luktar gott!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Räcker länge och lätt att tvätta ur.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Perfekt! Kört D:fi många år och trodde inte att jag skulle hitta bättre vax. Men detta är det ultimata vaxet för oss med tjockt, men rakt hår. Allt annat vax är antingen för klibbigt och sitter kvar i flera dagar men detta försvinner med en tvättning.
  Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Riktigt bra produkt, den är väldigt dryg, så varar länge!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Superbra produkt, speciellt för de som har lite tunnare/mjukare hår!

  Rekommenderas!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Använt i ungefär 10 års tid. Har provat lite andra emellanåt, men faller alltid tillbaka på denna produkt! Fungerar bra, håller bra, har en matt effekt vilket jag gillar, och framför allt är det enkelt att tvätta ur!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har blivit mitt favoritvax! Jag har kort, tjockt och blont hår och denna ger precis den rufs och glans jag vill ha. Är glad att en frisör introducerade mig till denna för ett par år sen.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Perfekt för oss med tunt, mjukt hår.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag har vågigt hår, och detta Vax är det som är överlägset bäst helt enkelt.
  Bra stadga, luktar gott och håller ett bra tag, enkelt att applicera och skölja ur. Tip top helt enkelt ;)
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Favvo vax, har använt denna produkt i 3 år. Är mycket nöjd.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  bästa vaxet jag någonsin testat!

  Jag ger topp betyg bara för jag har inte testat något bättre.

  SÅ många gånger har jag blivit besviken och kastat bort pengarna,
  ibland har jag tvekat på att köpa lanza urban pga att frisörerna brukar ta nära 200kr för den men nu slog det mig att köpa online.

  KÖP DET om du vill ha en grym frisyr ;)
 • Ganska bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Tycker till skillnad från många andra att detta vaxet inte är så bra som folk säger. Det är för mjukt för att få det där lilla extra i frisyren. Men man får å andra sidan väldigt mycket för pengarna.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Du behöver inte använda mycket för att det ska bli bra. Matt look
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Ett av de bästa hårvaxerna jag någonsin har provat. Räcker länge, inte överdrivet dyrt, lätt att styla med.

  Luktar lite gröna äpplen tycker jag, men det hade kunnat lukta lite starkare och lite intressantare tycker jag, därför blir det inte toppbetyg.
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Detta ligger på min topplista av alla vax, lera osv jag någonsin testat. kökpte det av en slump efter ett besök hos frisören för någon månad sedan. Detta är en blandning mellan vax och lera. Det går i början ganska trögt att trycka ur tuben, men bli bara lättare och lättare. Det luktar faktiskt ganska gott. I början kan man se lite vax i håret, men efter ett litet tag blir detta genomskinligt. Kan även säga att det är lätt att få en riktigt schysst ruffs frila om man har kort hår, blir riktigt snyggt riktigt snabbt. Billig, stor förpackning och räcker länge. 8/10
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Bästa Wax/Paste jag använt. Håller riktigt bra och lätt att tvätta ur.
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Mycket bra wax att ha i håret om man har kort hår (är korthårig så vet ej hur det funkar i långt). Är en blandning av gel/wax. Drygt och räcker länge och framförallt lätt att tvätta ur!