Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer VSX-924

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Pioneer Surroundförstärkare (28)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt bra förstärkare med mycket funktioner men då Spotify Connect inte funkar längre (pga att Spotify nu har skippat support för bland annat den här modellen) så känns den bara som ett ankare. T o m Airplay funkar dåligt så som musikspelare är den rätt värdelös.

  TL;DR - Spotify Connect funkar inte längre!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra förstärkare med mycket funktioner. Dock lämnar appen lite att önska
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Instämmer att fjärrkontroll och inställningar är komplicerade. Fungerar annars fint och är väldigt prisvärd.

  Edit: Sänker betyget sedan appen ballat ur. Vanligt problem hos många. Frustrerande att inte kunna använda appen.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Funkar. Men varför skall det vara så förbannat lätt att komma åt zone 2 funktionen? Otroligt irreterande, skulle tro att medparten inte använder den funktionen heller.. någon skrev "Fjärrkontrollen ogenomtänkt" under, håller med till fullo.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt prisvärd receiver. Köpte den för 2990 i mellandagarna, verkligen väldigt mycket för pengarna.

  Några fördelar är multizone-funkton, 2 HDMI-utgångar, Airplay & Spotify Connect som båda två fungerar bra. Älskar iControlAV5-appen som jag installerat både på iPhone och iPad. Sköter den helt från telefonen/paddan nu istället för fjärrkontrollen.

  Prisvärd, gör sitt jobb, fungerar bra och dessutom stilig (den svarta i alla fall ;-))

  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Vad kan man egentligen begära av en Receiver för 2990:- Jag är tok nöjd för det priset. 7 HDMI ingångar samt 2 utgångar. Airplay, spotify connect osv. Ett jätte lyft mot min gamla Onkyo 607. Ångrar mig inte en sekund. Ganska lätt att lära sig trots allt. Något att klaga på så är det den helt värdelöa wifi dongel som följde med. Super med 2 Sub utgångar och jag gillar faktiskt iControlAV5 ganska mycket. Den fungerar super på iPad men även på iPhonen.

  + Ljudet
  + HDMI in-/ utgångar
  + Priset (Bang for the bucks)
  + 2 sub utgångar

  - Helt värdelös wifi-dongel
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Låter okej men det är tok-omöjligt att göra några speciella inställningar. Det har tyvärr blivit att jag kör bara "plug and play" så jag antar att det skulle funka bättre på en del plan om man gjorde en korrekt inställning. Appen är riktigt dålig. Fjärrkontrollen ogenomtänkt.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ovanligt krånglig förstärkare som skulle kunna lyftas rejält med lite ingrepp i GUI och en förenklad fjärrkontroll. Bra ljud och många funktioner även om det blir något av ett hinder då det tar tid att lära sig dem.

  +Ljudet
  +Spotify Connect

  -WIFI-dongeln som medföljde pga. kampanj är störande och känslig när nätverket belastas (kan vara min router men tvivlar på det) vilket gör att bl.a. Spotify Connect fungerar mindre bra.
  -Ful GUI.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Valet föll på 924 då det var den billigaste (2990:-) i kategorin med lågnivåutgångar för fronthögtalarna vilket jag behöver.

  HDMI 2.0 och 4k, men inser att varken Pioneer, Sony eller Yamaha i dagsläget har någon modell som stödjer HDCP 2.2 (enbart onkyo) så man kanske behöver byta igen när 4k blurayspelarna dyker upp...?

  Jag förvänta mig att menyerna samt airplay info om artist etc som man ser på tvn skulle vara snyggare och att den skulle vara enklare att ställa in, fjärren måste gå att göra bättre, snyggare och mer användarvänlig....67 knappar...helt galet. Och då kan den inte ens styra de enklaste funktionerna på tvn...

  Jag är väldigt nöjd med ljudet, ett rejält lyft mot det jag haft tidigare, speciellt när man drar på ordentligt. De automatiska inställningarna med mic är fantastiska, justerar högtalarna för rummet. Både när det gäller avstånd, faskompensation, eq inställningar m.m. Riktigt seriöst... Man kan i appen gå in och se frekvensomfånget i grafer före och efter kompensering.

  Var orolig att den skulle se plastig ut då jag läste någons tidigare omdöme men inget jag stör mig på, ser ut att vara borstad metall.

  Storleksmässigt hade den gärna fått vara lite mindre djup, några få cm hade räckt för att den ska passa in bättre i tv möbler som inte är så djupa, med diverse kablar ansluta bygger den 40-41 cm till framkanten av volymratten.

  iControlAV5 är ok men kan bli bättre och snyggare. Översikten över Radiostationer, och spotifystödet skulle kunna bli bättre. Lite rörig när man startar den, känns som ett flipperspel första gången med allt som snurrar, Ipad-appen är bättre än iphone.

  Har höjt betyget en stjärna efter ha lärt känna förstärkarn bättre.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  precis fått igång maskineriet. Kan inte vara mer än nöjd, låter fantastiskt bra och är en klar uppdatering ifrån min 5 år gamla Yamaha. Du får bra tryck i alla kanaler och det durra i soffan vid ökad bass om det är det du är efter.
  Enda jag kan ha invändningar på är att inställningarna är lite krångliga och det är inte gjort för dummies men jag ser det som en utmaning och lär mig gärna!
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag köpte den här för att den hade så många funktioner och det ingick en WiFi-dongle. Den har även ethernetport och jag föredrar den då Wifiadaptern är lite krånglig att ställa in och blir riktigt varm.

  Med så mycket innanför skalet är det lite tråkigt att en del buggar finns. Airplay funkar inte alltid och det hackar till ibland. Ljud via HDMI när man växlar ljudformat kan försvinna.

  Autokalibreringen ger ett seriöst intryck men med mina bipolära och omnipolära högtalare blir det sämre med EQ inställningarna än att stänga av dessa. Det kanske funkar bättre med monopoler men jag är inte helt övertygad att den gör de bästa inställningarna automatiskt.

  Fronten och de stora rattarna är i billig plast vilket känns lite trist. På det stora hela är det en budgetreceiver med mycket plastdetaljer. Fjärrkontrollen känns inte så kul att hålla i. Jag gillar att Pioneer har valt att plocka bort det stora antal analoga ingångar som finns på de flesta andra receivers. Idag räcker det gott med en eller två analoga och sedan HDMI eller trådlösa/nätverksingångar.

  Med EQ avstängd så låter det bra om receivern. Inget märkvärdigt men det finns inte så mycket att klaga på heller. Anslutningsposterna för högtalare är även de plastiga och lite pilligt att skruva ditt sitt kablage.

  ARC och på/av via HDMI fungerar fint. Kanske lite trög volymjustering men annars sker det mesta hyfsat snabbt och utan konstigheter.

  Receivern blir inte så varm även för mig som bara har tre centimeter luft ovanför. Det kan vara så att Pioneer använder klass-D även för denna och det ser jag som positivt.

  Med allt detta så är jag väl halvnöjd med köpet. Den saknar inga funktioner men är heller ingen produkt som känns speciellt rolig att äga. Den gör det man kan förvänta sig, bortsett några buggar, men inte mycket mer.