Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Stokke Steps

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Stokke Barnstolar (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vi älskar denna. Lite dyr men fungerar som det man vill ha den till och i grått är den även snygg
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En ganska dyr bas produkt, tänk på att om man köper allt så ligger priset på runt 5 000 kr,, det är kanske den delen man bör tänka på. Se sista stycket för orsaken till "usel", den finns kvalitetsproblem som gör att barnet kan komma loss i vissa fall.

  Annars så var det lätt att montera ihop stolen, har en liggdel och det är perfekt att ta in i köket när familjen äter. Vill man komma billigare så finns det gott billigare alternativ. Det finns också andra fabrikat och lösningar, titta runt innan ni köper.

  Har inget dåligt att säga om produkten, men inget "wow" heller, en bra produkt.

  Har haft den i 1 månad nu, några ord till, den är bra om man har liggden för bebisar, det fungerar bra och lillen verkar nöjd. Om man inte köper bouncer så är det en dyr lösning. Då man köper stolen för 1800 kr plus tillbehör runt 1 000 kr. För samma pengar kan man köpa flera matsalsstolar. Har man Bouncer, då är det bra! Då bouncer fungerar fristående och när familjen ska ät så kopplar man på den till stolen. Hittar man dessa begagnade så är det bra affär, då produkten är ny på marknaden så är det inte lätt att hitta i andra hand.

  Uppdatering efter 1 år:
  Skulle jag köpa den på nytt? - vet ej, har man Noll tolerans mot produktfel för barnprodukter som IKEA? Om ja = köp, om nej, endast 1 års garanti så är svaret = absolut inte. Orsaken är att en rem gick sönder i sömmarna och vår 1 åriga som kunde helt plötsligt stå på stolen! När vi tittade närmare så är det en sömn som håller ihop rem gått sönder och då faller hela säkerheten. Sådan ska bara inte kunna hända, IKEA tar 149 kr och är säker, denna över 2 000 kr och har problem. Aj aj Stokke...

  Och en uppdatering: ingen nolltolerans när det finns risk att barn skadar sig, kvitto gäller och därmed garanti tid! Inte speciellt smart tänkt av tillverkaren. Som förälder står man med svarte Petter och dåligt samvete om det händer något med bäbisen/barnet.