Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Synchros E50 BT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Hörlurar (100)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.13)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Har haft den i mer än 2år utan något problem. Batteritiden håller som utlovad och ljudet är helt okej. Lite besvärligt att para fen med andra enheter. Det är inte den skönaste hörlurar dessutom är den lite för tung. Rekommenderad pris är 600kr!
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Ljudet är behagligt varmt men saknar lite detalj tycker jag. Ett ljud som gör att man orkar lyssna länge. Däremot är de inte speciellt bekväma på mitt huvud, lite tunga och trycker lite väl mycket över öronen. De har hållit bra de över två år som jag har haft dem och ser i stort sett nya ut trots att de är välanvända (på kontor inomhus).
  Både laddning och analog audio kopplas via 2.5 mm tele, märkligt.
  För 600 kr är värda sitt pris men över 1000 känns saftigt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Slog till när en större elektronikkedja hade en kampanj, betalade knappt en röding och det är dessa lätt värda. Hållit i över ett år och batteritiden är mycket bra, laddar dem ytterst sällan. Ett tips är ett inte slarva bort "laddsladden" (USB 2.5 mm teleplugg) då denna kan vara svår att få tag i prompt nere på stan. Ljudet är i sedvanlig JBL-klass. Inga problem med blåtanden. Knapparna sitter ju på högra kåpans yttre sida, och om lurarna tillfälligt sitter lite bakåt på huvudet så förvrids ju (naturligt) också dessa, så då får man tänka till lite när man ska trycka i blindo. That's about it.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Omdömet baseras på streaming via blåtand från android mobil.

  Köpte dessa för 595kr på Elgiganten.
  *Ljudet direkt ur kartong var inte så imponerande, klart ljud men dåligt med bas! Får se om det blir bättre efter några spelade timmar?
  *Lite fastare öronkuddar, sitter ganska bra. Trycker ej, snarare åt det lite lösare hållet.
  *Känns välbyggd, 4 enkla knappar på vänstra sidan för att ändra volym, byta låt, paus mm.
  *Lätt att para ihop med mobilen, slå på blåtand så hittar dom varandra direkt.
  *Ett stort plus+ är räckvidden på blåtanden med 20 meter+. Givetvis lite kortare med en vägg emellan men klart bästa hittills.
  *Mikrofonen har jag ej hunnit testa så mycket, så kan inte ge omdöme.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Asköna hörlurar med bra ljud och bra batteritid. Största nackdelen för mig är storleken, du kommer se ut lite som Lobot från Star Wars Ep V men om du klarar av sådant så skulle jag säga att du ska slå till!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bara längtar till dessa...har haft ett antal lurar genom åren så som Momentum Gen1, AKG QJ 702...har ett par Philips FX2 nu men dom är ju med kabel. Kommer uppdatera när jag fått plocka ut dom nu på Fredag...fick ge 550kr och tycker det är riktigt billigt till det jag har läst av er som skrivit positivt om dom här....! Dom ska tydligen vara kompatibla med apt-x...och då kan nog ljudet inte vara så tokigt för denna peng...!? Fick dessa igår! Och ljudet ur lådan är sjukt bra för priset 550kr...! Och passformen är perfekt...jag har normala öron så dom sitter som handsken! Kommer dom ner i 555kr...så köp...för för det priset anser jag att det Är helt omöjligt att hitta bättre! Har B&O på lapptoppen...ska prova dom där när jag typ spelat in dom i ca 30tim...uppdaterar då :) Har kopplat den nu till HP lappi toppen...men den ger inte ett bättre ljud än mobilen! Har provet YouTube, VLC...men min budget mobil Sony för 1500pix spelar bra mycket bättre genom BT...! Visst jag har inte än kanske spelat in dom som någon sa...men va f*n...tycker att datorn ska ge Bättre ljud...men nu Är fallet inte så så jag klagar inte då jag köpte dessa då jag reser mycket med buss...så supernöjd med kvaliten dessa ger genom BT från en Sony Xperia L1 G3311. Hade Huawei p10 innan...och jag klagar Inte på denna. Faktiskt glad att jag bytte...! Så är ni på jakt på lurar...köp dessa om ni skall/vill ha ett par utan sladd...! KÖP
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fick för 600 på teknikmagasinet.
  Ägt i 5 veckor.
  Användning ca 10h.

  Den klarar inte av att synka med min bluetooth på PC:n med Windows 7 som klarat synka med allt annat, så bara kunnat använda den som hörlurar, inte headset.

  Nu 5 veckor senare efter jag inte använt den på 3 veckor har vänster hörlur slutat fungera.

  Lägg inte pengarna på denna produkt. Finns mycket bättre alternativ för samma peng.

  Övriga minus: Kabeluttaget, som är samma för ljud och _laddning_, är 2,5mm. Så tappar du bort laddningskabeln behöver du få tag i en "2,5mm till USB"-kabel innan du kan använda de igen, de är inte så väldigt vanliga.
  Plus: Helt okej ljud för det jag använt det till. Men jag är ingen audiofil.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa hörlurarna. Ja ä ute efter bas o dom har både en väldigt fin o perfekt bas men även väldigt bra ljud för övrigt också vilket imponerande på mig stort. Mycket bättre än väntat o då har ja ändå provat ca 20st olika lurar i alla prisklasser. Men denna föll mig i smaken. Sitter bra. 18 tim batteri. Bekväma. Köp!
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Hade present kort på Teknikmagasinet och var i behov av ett par heltäckande trådlösa hörlurar.

  Anser att den har en snygg design och praktiska.
  Har haft den nu i ca ett halvår.

  Av priset anser jag att de inte är några märkvärda. Letar man efter bra ljud med bas och ergonomiska föreslår jag inte dem. Trots letande efter heltäckande gör trycket på örorna dem obekväma under längre perioder, likt alla anda som sitter mot öronen. Ljudet är dock i en bättre klass än mina tidigare budgethörlurar.

  Hörlurarna är en mellanklass
  Har man en budget eller är mer försiktiga än mig, sikta högre mot Bose exempelvis

  Jämför du med ett par budget hörlurar över 500 anser jag att JBL är ett bättre val (undantag Jabra).
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ljud 8/10:
  (+) Jag har lyssnat från iPhone och MacBook Pro och det är varken exceptionellt bra eller särskilt dåligt. Ungefär vad jag förväntade mig för det priset.
  (-) Det enda jag har att jämföra med är mina gaminglurar Steel Series Siberia och jag bedömer att de låter ungefär lika bra. Vet inte om överföringshastigheten i Bluetooth är en flaskhals. Men jag har testat via den medföljande kabeln också och tycker inte det låter bättre, snarare aningen sämre. Men det är ändå att betrakta som ett fallback-alternativ, lurarna är gjorda för att lyssna trådlöst och säkert optimerade mot det.

  Design och komfort 8/10:
  Här känns det som man måste göra en kompromiss. Ska man göra bekväma, lätta och snygga lurar så kommer de vara stora och bräckliga.
  (+) Jag tycker E50BT är ganska snygga, de sitter bra och känns som det skulle hålla för att tappa i golvet. Jag vill att de ska sitta runt/över öronen och inte på öronen och det är precis på gränsen. Men hade de varit större hade de varit betydligt fulare och även klumpigare och tyngre.
  (-) När jag sätter på dem så får jag vara noga så att de hamnar precis rätt. Då är de väldigt bekväma, hamnar de lite snett och trycker mot örat blir det snabbt obekvämt.

  Användarvänlighet 8/10:
  Väldigt lättanvända och smidiga. Har du redan parat med en enhet räcker det att du slår på hörlurarna så kopplar de upp sig automatiskt. Ska du para med en ny enhet så se till att ingen annan enhet du använt är i närheten eller att bluetooth i så fall är avslaget. Om det inte är enheten som senast var ansluten kan man ibland behöva klicka på anslut. På vänstra kåpan finns fyra rejäla knappar, två för volym och en multifunktionsknapp för play/paus, dubbelklick för nästa spår, svara om det ringer etc. Fjärde knappen är för JBL:s ShareMe-funktion som kanske får ta lite onödigt stor plats då jag inte tror så många använder sig av funktionen. Samtidigt är det säkert smidigt för de som har behov av den och den kräver naturligtvis en knapp. Har du en iPhone visas en batteriindikator på telefonen vilket kan vara smidigt. Ett litet minus är att om jag är kopplad mot MacBook är multifunktionsknappen mappad mot iTunes och det går inte att ändra. Mot iPhone är den smartare, om man lyssnar på Spotify funkar den som play/pause där, lyssnar man på Podcaster så är den automatiskt mappad mot det programmet och ringer det så svarar man på samma knapp. Mot MacBook startar man alltid iTunes med knappen. Men 10/10 här så länge jag bara använder dem med min iPhone.

  Laddning 5/10:
  Enda riktigt stora minuset är laddningen. Det är någon speciallösning med en 2,5 mm (ser det ut som) till USB. När jag frågade supporten hur jag fick tag i fler laddningskablar (vill ha en på jobbet) blev jag hänvisad till deras servicecenter som svarar max en gång om dagen. Första svaret var "Det ingår ingen laddare". Ok, tänkte jag, det var ju inte det jag frågade men jag fick omformulera frågan till hur jag fick tag i fler LADDNINGSKABLAR och fick efter fjärde frågan och lika många dagar svaret att de ska finnas som reservdel men att de inte finns än. What?! Tillbaka till supporten som "eskalerade mitt ärende" och tillslut löste det genom att skicka två kablar gratis. Snygg lösning till slut, men detta känns som något de måste lösa. Laddningen fungerar bra annars och räcker i minst två dygn och då lyssnar jag MYCKET. Till och från jobbet nära två timmar och sen ett par timmar på jobbet där de även ligger anslutna till datorn när jag inte lyssnar.

  Övrigt 9/10:
  Mikrofonen fungerar bra att prata i så länge det är relativt tyst och man sitter stilla. Att prata medan man rör på sig utomhus är inte att rekommendera. Men det känns mer som en bonusfunktion att man kan svara utan att behöva ta upp telefonen, man bör nog inte satsa på E50BT om man är ute efter ett headset som man ska använda för mycket telefonsamtal. Så länge man har lurarna på sig läcker de väldigt lite ljud. Är det inte ett knäpptyst rum hörs det knappt att man lyssnar även om det är på hög volym. En mycket trevlig funktion är att den kopplar ner automatiskt när den är ansluten till telefonen om man inte använt den på ett tag. Vilket gör att både hörlurar och telefon inte laddar ur lika snabbt. När jag tidigare körde med mina Sony SBH20 så laddade telefonen ur märkbart snabbare. Det är väldigt enkelt att ansluta igen med en enkel knapptryckning när man vill lyssna igen. När jag är ansluten till datorn kopplar de inte ifrån automatiskt, så vill man spara batteri kan det vara smart att manuellt slå av hörlurarna. Jag har inte gjort det men klarar mig ändå minst två dygn på en laddning.

  Totalt 8/10:
  Trots dålig laddningslösning och undermålig respons från JBL när jag ställde frågor om den så är jag inte det minsta missnöjd med köpet. Jag kan inte hitta något alternativ som jag tror jag varit mer nöjd med utan att lägga till minst en tusenlapp på priset. Högsta prioritet för mig är att de är bekväma och lättanvända vilket de är. Sen ska de naturligtvis inte låta dåligt och de gör de absolut inte, men min högsta prioritet är ändå inte superljud.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Designen 4 av 10
  passform 5 av 10
  klumpighet 4 av 10
  trådlösfunktion ja
  ljudet 10 av 10
  priset 4 av 10
  kvaliteten 7 av 10
  batteritiden 8 av 10

  NEGATIVA :(

  1 ingen bra design får en att se ut som ett cp barn.!
  2 passformen suger! står att dom är heltäckande men tar emot på kanterna av örat !
  3 klumpigheten dom är helt runda så att ta i dom är väldigt klumpigt !
  4 priset för dyrt för dom
  5 kvaliteten är inte heller riktigt på topp !
  6 laddning sker bara genom ljudkabel hålet. :/

  positiva :)
  1 ljudet ! as bra högtalarna i dom har grym kvalitet Dom har maxat Ljud ! till och med det här lilla extra !
  2 batteritiden är ganska bra

  Vad rekommenderar jag för lurar med bluetooth i ?
  Philips SHB7150FB kolla vad jag har skrivit för betyg på dom :) priset är ca 650 kr

  eller vill du ha dom där med riktigt riktigt toppbetyg ??? då får du ha pengar.

  maxat betyg går till Sennheiser MM550-X

  toppat ljud bästa passformen bästa designen bäst på kvalitet
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Coola, bekväma och väldigt bra ljud.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fylligt ljud
  Spelar högt
  Fina basresurser
  Bekväma
  Snygga
  Kvalite
  Prisvärda

  Efter insp i 15-20 tim så blir det en klart märkbar skillnad.
  Storleksmässigt skulle jag välja E40 BT men 50 mm-elementen avgjorde saken. En glasklar skillnad basmässigt mellan de två!

  Betydligt bättre tryck än i Sony MDR-1RBT som kostar dryga tusingen till och känns väldigt plastiga i jämförelse.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte dessa igår och detta omdöme är baserat på några timmars användning. Det får därför värderas för vad det är.

  Ha i åtanke att betyget grundar sig på lyssning med mobil.

  Hörlurarna är enligt mig väldigt snygga, moderna och känns faktiskt som de är av bra kvalitet. Sitter ganska skönt. Känns skönare lurar men även mer osköna. Skulle säga att dessa sitter bra! Upplever dem som något "grunda" dvs örat nuddar kåpan över elementen en smula. Jag har ganska små öron.

  De drivs ganska enkelt av min smartphone. Lite svårare att driva med sladden men när jag kör via BT får jag skruva ner till ca 70% för att få en lagom volym. Med sladd får jag ha ca 90%.

  Tycker ljudet är ganska neutralt. Ingen överdriven bas enligt mig men den finns där och ur mitt perspektiv alldeles lagom.

  Extremt smidigt att kunna höja volymen på sidan. Även byta låt. Funktionen för att dela musiken trådlöst har jag inte testat och ser inte heller nån nytta för.

  Hörlurarna läcker ut musik en smula, dock inte jättemycket. Jag lyssnar i regel ganska högt då jag flyger mycket och vill dränka annat ljud. Tror inte att "grannen" störs så jättemycket av läckande ljud men jag är helt säker på att det hörs vad man lyssnar på.

  Jag har ännu inte tagit mig igenom en första laddning så jag kan inte yttra mig om batteritid etc.

  Tycker lurarna känns väldigt prisvänliga och i affären hade de ingen prislapp. Lät bli att lyssna på dem då jag var säker på att de var över min budget men när säljaren sa att de kostade 1200:- slog jag till direkt.

  All in all - Jag är än så länge väldigt nöjd!

  Sätter en 8.a baserat på att jag enbart ägt dem i 1 dygn. Kan komma att revidera dessa vid senare tillfälle.