Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla DeLonghi Espressomaskiner (104)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  27 dagar sedan
  Har haft denna ett antal år, totalt 19500 kaffekoppar har den bryggt utan att krångla en enda gång
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Är nöjd med kaffesmaken efter att ha mixtrat en del med inställningen av malningen. Dricker själv mest cappuccino och vanligt svart kaffe, men det har serverats allt från Espresso till Latte till gäster med goda betyg. Som med vanligt kaffe gäller det att hitta rätt bönor och mjölk för att få rätt smak, därefter får man experimentera med malningsgrad osv. Eftersom jag tidigare bara druckit vanligt svart kaffe tog det några försök - men nu är capuccinon jättegod med kraftig kaffesmak! Lavazza-bönor och lattemjölk 2,5% var vinnande kombon.

  Jag skulle dock önskat att kaffet gick att göra varmare. Särskilt om man dricker en cappuccino eller latte så måste man hålla uppe tempot för att det inte ska bli ljummet mot slutet. Vi brukar hälla i tevatten i kopparna så att de värms upp i förväg. Då blir det bättre, men lite bökigt... Med varmare kaffe hade det blivit 10/10, nu blir det en 9a.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt okej maskin som gör bra kaffe, men jag förväntade mig en mindre primitiv maskin för det här priset. Hela användarupplevelsen är ganska sunkig. Knapparnas funktioner är långt från självklara, och man behöver i början ofta vända sig till manualen för att förstå. Den dåliga svenska översättningen gör inte det hela bättre.

  Först när vattnet eller kaffebönorna är under en viss gräns klagar maskinen. Om det råkar vara mitt i en kaffe så avbryts programmet och man får hälla ut och börja om. Antingen borde den varna före programmet startar, eller så borde programmet återupptas när man har fyllt på bönor/vatten.

  Det tar också en förvånansvärt lång tid att göra en vanlig long coffee. Delvis p.g.a. att den inte maler bönor samtidigt som den brygger. Maskinen stannar alltid och gör en sak i taget som om det vore stenåldern.

  Kaffet blir bra, men mycket av det runtomkring är bara... sådär. För 15 år sedan kunde den här maskinen ha varit bra, men inte för 6000 spänn år 2017.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag brukar göra kaffet först sen beroende på storlek på glas så använder jag mjölk funktionen. Men vill man göra en snabb cappucino i rätt storlek så funkar det också utmärkt. Tycker Flat White var riktigt bra.
  Använder just nu Löfbergs 100% Arabica bönor, kanske finns bättre bönor ?

  En ny favoritböna är italienska Lavazza espresso tillsammans med ekologisk lattemjölk, den kombon är den bästa cappucinon jag provat.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Min första "riktiga" espressomaskin.
  Har sedan tidigare en Nespresso citz&milk.

  Tycker denna gör sitt jobb ett par snäpp över nespresso maskinen.

  Mjölkdrycker blir riktigt bra och rengöringen fungerar smidigt.

  "Long" är oxå en bra funktion som gör ett kaffe som påminner mer om vanligt bryggkaffe.
  En långsammare bryggprocess och mer kaffe.

  Den är snygg och känns bra ihopsatt, dock hade jag gärna önskat att höljet var i metall istället för plast.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktigt bra varmt kaffe, välj mellan tevatten, svart kaffe, cappuccino, latte, macchiato, flat white osv. du kan ställa in mängden mjölk och kaffe på alla varianter om du vill. Delonghi har patenterat mjölksystem som bereder mjölk på det rätta sättet. Smidigt med mjölkbehållare och rengöringsfunktionen för den, bara enkelt att ta in och ur kylskåpet. Relativt stor vattentank så man behöver inte fylla på så ofta.

  Det gäller bara att hitta bönor som du tycker om. Negativt att behöva byta ut vattenfilter efter 2 månader men det är samma på alla maskiner.