Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Moser 1871 ChromStyle Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Moser Hårklippare & hårtrimmers (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Mycket nöjd! Enda minus är att jag gärna hade sett Ännu närmare "rakning". 0,7mm är lägsta. Hade inte gjort något om det var tex 0,4mm
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Missar inte hår. Klipper bra. Den svarta är ful som stryk så jag köpte den vita vilken i alla fall ser ut som den kommer från denna sida av 2000-talet.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Skaffar du en sån här, kommer du aldrig gå tillbaka till de kända märkenas billiga skräp. Haft min sen 2013, vilket borde tala för sig självt. Här kommer några protips jag samlat på mig under åren:

  #1 Om du behöver byta klipphuvudet (fästet bröts då jag tappa maskinen) - skaffa "Diamond blade". Bra mkt vassare (knipsar tjocka hårstrån utan tvek) och slits i princip inte ut vid normal användning.

  #2 Om maskinen tappar kapacitet, hittar man nytt batteripack på ebay för 25-30EUR. Svinenkelt att byta - bara var observant på modellnr - finns Chromstyle 1870 och 1871, väldigt lika men batt format skiljer något.

  PS. Om maskinen mot förmodan inte ger full styrka kan det också bero på ev komponent som sitter löst. Bör inte va normalfallet, men enkel fix med lödkolv + tenn.

  Allt som allt, en av de bästa investeringarna förra decenniet :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har väldigt svårt att tro att man kan få tag på något bättre än denna för 1500 spänn. Bästa jag haft
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ägt denna klippare i 4.5 år nu, och har använt den varje vecka för att snagga skalle och skägg. Både batteri och skärpa på bladen är lika bra nu som när den var ny.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jag kommer beställa min andra nu. Problemet nu är att batteriet dör och jag försöker ladda upp den igen, men det går på ca 10 minuter innan den tror att det är fulladdat igen (vilket det naturligtvis inte är). Tror jag köpte förra för ca 3 år sedan och/men har använt den kanske 2-3 ggr/v till skägget så det är en ganska låg kostnad per användningstillfälle. Den är generellt av bra kvalitet, visst det är av primärt plast men den ger ändå intrycket av en solid produkt. Det är inte att jämföra med vanliga konsumentprodukter á la Philips etc. Vet inte hur många sådana jag slitit ut.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Precis köpt, kommer uppdatera om någon månad.

  Intrycket är att byggkvaliten är väldigt bra, tung och solid, till synes kraftig motor.

  klipper hår och skägg, normalgrovt båda, utan problem, går jämt och rycker inga strån. upplever att den tar jämnare än dom philips apparater jag har använt tidigare (pris runt 700kr).
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Glöm skräpet i plast från mer kända varumärken. Detta är en kvalitetsklippare som antagligen kommer hålla i 15 år eller mer. Mycket bra batteritid och dessutom räcker det med att klippa en gång. Har haft den i två år och kan bara rekommendera den.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Det bästa köp jag gjort inom denna kategori. Har tidigare kört med billigare varianter som inte klarat mitt tjocka hår. Tänkte att det var dags att skaffa en riktig hårklippare - och så nöjd jag vart! Denna klarar av att skära mitt tjocka hår galant, motorvarvet går inte ner för en sekund.

  Plus:
  + Superstark motor
  + Tycker inte den låter särskilt mycket (dock är detta något subjektivt)
  + Stabil konstruktion
  + Bra tyngd på maskinen
  + Enkelt att ta loss skärbladet för att byta ut eller rengöra
  + Enkel att rengöra, medföljer det mesta som behövs för hem-användande
  + Bra batteritid
  + Meddelar när det är dags att rengöra den eller olja in skärbladet

  Minus:
  - Kostar ju en del men enligt mig är det värt varenda krona
  - Batteritiden är så bra så att man glömmer bort att man behöver ladda den ibland :)

  Ångrar inte köpet för en sekund.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Nog mitt bästa inköp jag någonsin gjort i hela mitt liv oavsett produkt! Finns nog inget som jag använder så mycket som denna, dels för att vårda mitt skägg, men också för mitt hår på huvudet då jag aldrig mer går till frisören! Jämfört med tidigare trimmers är denna hästlängder bättre tack vara sin starka motor och precision i trimsaxen. Klipplängden 0,7mm-3mm, kan ställas direkt på bladet, riktigt klockrent att använda för att få en perfekt skäggstubb varje dag. Köp till stålkammarna om du vill klippa håret!
  Haft min i 2 år nu och fungerar fortfarande lika bra som när den var ny