Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony SA-CS9

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Subwoofers (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  För priset djup och bra bas. Min andra Sony 10 tums sub, hade modellen innan som gick sönder vid blixtnedslag.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra ljud.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra sub till bättre pris. Ofta på kampanj hos Elgiganten, jag köpte för dryga 1300kr och för de pengarna måste jag säga att man får valuta.

  Lådan är ganska stor och klumpig men tillåter därför lite djupare ljud i och med 10 tum. Har provat att köra olika styrkor och nivåer, är inte världens värsta ljudofil, och tycker att den faktiskt håller måttet för ett rum på 30 kvadrat. Funkar perfekt till vardagsrummet.

  Anslutningsmöjligheter som finns är enbart en singel RCA (singel phono/subwoofer ingång) för att få ljud in till subben. Sen finns även högtalarkopplingar ifall man vill köra högtalare direkt via sub och ej förstärkare.

  Tyvärr finns några små negativa sidor också. Som många andra klagat på är auto turn off funktionen riktigt kass. Om man har på för låg volym eller om man kör ett långt stycke utan mycket bas så stänger den av sig. Bättre hade varit ifall den bara stänger av sig om den inte får någon signal efter en tidsperiod.

  Hade därför gärna velat haft en onoff knapp på framsidan för att enklare slå av och på den om det t.ex. är sent på natten eller om man bara vill spara ström. Jag har löst detta med en fjärrströmbrytare men det är synd att jag är tvungen att lägga till detta.

  I helhet, bra dunder för pengarna men brist på viss funktionalitet 8/10
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte billigt på Black friday på Elgiganten. En fin uppgradering från min gamla XTZ 8". Riktigt nöjd med mullret och hyfsat smidig i formatet.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpt för ca. 1250 kr hos Elgiganten.

  Har haft min i snart en månad och måste säga att jag är riktigt nöjd! Mycket prisvärd sub som fungerar riktigt bra till film och spel.

  Använder min i ett system med Dynavoice F-6 (5.1).

  Finns så klart bättre subbar, men för 1250 spänn är det riktigt prisvärt för normalanvändaren!

  Det enda negativa jag märkt är att den vid låga volymer slår på och av hela tiden när man kör auto-läget. I övrigt är jag hur nöjd som helst!