Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

BeSafe iZi Go

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla BeSafe Bilbarnstolar (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag är väldigt nöjd med detta babyskydd. Stod och valde mellan denna eller "Sleep". Det blev denna pga. en mycket bra kampanj på Mekonomen samt vikten.

  Jag köpte även isofix-basen till och det var ett väldigt bra köp. Mycket lätt att installera och väldigt smidigt att bara klicka fast stolen. Slippa spänna bältet varje gång är guld värt. Lätt att flytta upp bältet i takt med att barnet växer. Lätt att släppa efter och dra åt bältet. Bra funktion med magneter i bälteskyddet så man kan fästa upp det medan man lägger i barnet.

  Något negativt är att jag tycker solskyddet är lite kort. Jag skulle vilja ha det lite längre då det i utfällt läge gärna vill falla tillbaka lite. Vårt barn blir väldigt svettig i nacken om vi åker en längre bit. Jag vet inte om det är så i andra stolar med, men lite störande är det.

  Jag har babyskyddet bak i en V70 och det är inga problem med plats för passagerare fram och stolen har bra lutning.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Lätt att bära, smidig att fästa utan isofix, passar på de flesta nya vagnar. vad mer kan man önska ? Jag har inte och planerar inte att krocka så krocksäkerheten kan jag inte uttala mig om ;)