Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux ERF4114AOX (Rostfri)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Electrolux Kylskåp (67)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte min för 1år + månad sedan, nu kyler den inte längre lagom till Jul.

  garantin gått ut så klart, hoppas på fri reparation iaf men det återstår att se.

  Lagades på garanti, inga problem efter det.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Electrolux är tyvärr skräp numera. Kylen vi hade packade ihop efter 4 år, diskmaskinen efter 3. Ingen kvalité alls.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Levererades med skenorna till grönsakslådan fel-monterade. De ser exakt ut som skenor till en låda från IKEA som man monterar ihop själv. Tittar man inte noga på instruktionerna och sätter dem fel blir det svårt att få in lådorna rätt. Precis detta hände med denna kyl. Helt otroligt att kontrollerna inte upptäckte detta. Allra minst den person som satte i grönsakslådan genom att föra den uppåt och sedan pressat in den med rejäl kraft.

  Ringde Electrolux som skulle skicka ut en reparatör 6 dagar senare. Men jag tröttnade att vänta och skruvade därför loss skenorna och bytte plats på dem. Nu fungerar det som det ska att dra ut lådan.

  Levererades av Tretti med en stor intryckt bula via Bring av en förare som inte talade ett ord svenska. Beställde även en frys i samtidigt som hade ramlat under transport. Kändes konstigt att ta emot varorna när föraren står och kämpar för att lyfta upp frysen som ligger ner medan jag står och tittar på. Jag kunde inte heller se något som helst band för att hålla varorna på plats. Inte så konstigt att de ramlar...
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Värdelös kyl, köp den inte!
  Satte igång kylen men den gav inte någon kyla. Reklamerade den och fick en ny. Den nya kylen gav inte heller kyla. Fick en ny kompressor till kylen eftersom det var ett känt problem med kompressorerna.
  Med ny kompressor funkar kylen men trots att fläkt-inställningen används är temperaturgradienten i kylen enorm. Har kylen inställd på +4 grader. Har ca +8 grader på översta hyllan och 0 grader i grönsakslådorna längst ned i kylen. Om inte fläktläget används blir temperaturgradienten ännu större med ca +10 grader på översta hyllan.
  Dessutom låter den konstant, ett lågt gurglande, väsande ljud.
  Sämsta köpet på länge..