Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HiFiMAN HE-400i

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HiFiMAN Hörlurar (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Enastående ljud. HE-400i kan lätt jämföras med hörlurar som kostar över 10 000 kronor. Fin byggkvalitet och väldigt bra komfort. Detta är en audiofil lur för ganska billig peng. Basen är full och detaljrik men inte lika framträdande som hos HE-400. Mellanregister är öppet har stor dynamik. Röster är väldigt fint reproducerade och har naturlig klang. Violiner och cello är representerade autentiskt, utan överdrift, och diskanten i synnerhet är aldrig överdriven. Ljudet är både detaljrikt och sammanhängande på samma gång. En mycket sällsynt hörlur. Varmt rekommenderad!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Varmt och öppet ljud gör dessa hörlurar otroligt behagliga att lyssna på. Kombinationen med schiit Modi och Magni fungerar utmärkt med dessa hörlurar. Har bytt ut original padsen till Alpha pads vilket lyfter ljudet ännu mer, framförallt i det lägre registret.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Balanserar betyget lite.

  - En lur som har så många kvalitetsproblem ska få en stjärnas avdrag för det. Otaliga exempel runt om på nätet om olika sätt den kan gå sönder på.

  - Sist åker en stjärna av för att den ligger så långt bakom den uråldriga referensen HD 600 i upplösning. Den här har mer bas och mer diskant vilket brukar ge positiv respons, men i ren upplösning och återgivning av klangfärger seglar HD 600 ifrån den ganska rejält när DAC/förstärkeri blir bättre.

  Otroligt bekväm lur dock och visst är den jättebra, men det finns mer neutrala och högupplösta lurar för mindre pengar, HD 600 exempelvis. Har kört Chord Hugo och Mojo mest som källor.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra lur. Mycket bekväm att ha på huvudet under längre sessioner. Men jag håller inte med om marknadsföringen som säger att den är lättdriven och går bra att använda utan hörlursförstärkare. Ljudvolymen blir alldeles för låg utan hörlursförstärkare. Köp till exempelvis en Meridian Explorer 2 så kan du njuta av HiFi-ljud på hög nivå från datorn.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft dessa lurar i ca: 8 månader och gillar dom rätt skarpt. Stor och öppen ljudbild, särskilt för pengarna, men det gäller nästan allt med denna lur. Fin klang och separation. Nykter bas, snabb men nästan åt det lite strama hållet. Jag tycker att de går att lyssna på med en iPhone, i alla fall på låg volym. Med en iPad Air 2 låter de betydligt bättre. Men de låter så klart märkbart bättre med en hörlursförstärkare. Jag har testat några och gillar då matchning mot något varmare förstärkare. Då låter lurarna verkligen fantastiskt. Jag tycker de blir lite själlöst analytiska med ljus förstärkning.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Håller med att 400i är fantastisk hörlur och du kan inte få mer för pengarna. Magiskt beskrevs dom i en recension jämfördes med hörlurar som kostade över 10000kr och det är inte överdrivet. Köpte dom på öppet köp om jag skulle ångra mig, när jag kopplade in dom i min LG V10 satte på favoritlåt (flac) kände jag skön gåshud.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Personen under mig har beskrivit dessa perfekt.
  Vilka hörlurar!