Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony CyberShot DSC-HX400V

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Kompaktkameror (37)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  1 år sedan
  Jag ägde mer än ett dussin kameror av olika märken och modeller, inklusive flera andra SONY. Mitt senaste köp var en SONY DSC-HX400V som jag var den stolta ägaren i två och ett halvt år, under vilken tid det sprang smidigt. DSC-HX400V har visat sig vara mycket mångsidig, kul att använda, den långa zoomen är utmärkt för djurliv eller naturfotografering på stora avstånd, omplaceringen av LCD-skärmen är en tillgång och växeln mellan automatiska inställningar För snabba foton och manuell inställning för bästa resultat är det väldigt trevligt. Några nackdelar med kameran är långsamheten att ta flera bilder i en brast och högkorn när ljuset är lågt eller med högre zoomar.
  Men trots att jag alltid har tagit hand om kameran, uppstod ett blinkande felmeddelande "E: 62: 10" plötsligt strax efter att kameran var påslagen och fortsatte att blinka samtidigt. skärm för varaktigheten av användningen. . Jag hittade meningen med felmeddelandet på Sony-webbplatsen, det här är ett generiskt fel med stabiliseringssystemet. Då har alla bilder med hög zoom blivit suddiga och även i sökaren är det en tremor.
  Vad var min förvåning att upptäcka, genom en enkel sökning av felmeddelandet på Internet (Google E: 62: 10 eller på Google Video eller YouTube), att detta är ett välkänt återkommande problem som (mycket) många användare står inför strax efter garantins utgång, och detta med flera modeller av SONY-kameror. Många forum är fyllda med liknande meddelanden på alla språk, med oändliga listor över desperata användarresponser som delar samma problem. Jag har listat hittills mer än 400 forum, varje forum listar dussintals användare med samma problem ...!
  Efter att ha skickat mitt testamente på SONY-forumen, blev jag uppmanad att ringa teknisk support ... och som alla andra användare fick jag bara standardmeddelanden kopierade / klistrade med hänvisning till garantins utgång och vägrar att ta hänsyn till denna defekt. De reparationskostnader som nämns i de flesta forum varierar mellan 300 € och 400 €, i de flesta fall kostar det ungefär lika mycket som den ursprungliga inköpspriset för enheten. Och SONY var snabbt att lägga till det enligt garantitillstånden, SONY kan inte garantera tillgången på reservdelar för en produkt utan garanti.
  Om du bestämmer dig för att köpa denna typ av enhet, ta då hänsyn till det faktum att du måste avskriva totaliteten av inköpspriset under de 2 års juridisk garanti ..!
  Jag hoppas att min erfarenhet kommer att tjäna andra användare.