Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Bluetooth Audio Adapter

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Lätt att para och levererar brusfritt. Men ingen ingen strömknapp, och ingen auto avstängning, vilket blir att dra ur strömmen för att tv inte hela tiden frågar om den ska använda den.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Håller helt med spaceman75. Den fungerar utmärkt så länge den är ensam, men tillåter inte att andra BT enheter används i huset utan att man kopplar ifrån den.
  Den ger också ifrån sig låg ljudvolym jämfört med andra ljudkällor - cd, radio och liknande. Går att leva med, men retar en smula.
  Jag använde den till min TV för att få ljud via BT till min stereo. Men min hustru, som envisas med att använda TVns högtalare, fick var tionde sekund en blaffig uppmaning att koppla över till Logitech adaptern. Det gick inte att få bort blaffan på skärmen utan att koppla in, eller helt koppla bort adaptorn.
  Slutsatsen blir att om man har fler BT enheter i huset så ska man inte skaffa Logitechs adapter.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För mig som bara använder den mot en dator, på ett ställe så fungerar den kanon.

  Idiotsäkrad, bara en knapp så är man igång (även om jag inte ens behövde trycka på knappen för att få upp den i listan och koppla upp).

  Vill man slippa koppa in / ut sladd i dator för att få ut audio så är detta en eminent smidig lösning.

  Ljudkvalitet då?
  Det första jag märkte var att det blev väldigt mycket högre vid samma volym på dator / förstärkare. Tidigare använde jag en förvisso ganska lång, men kvalitativ minitele -> RCA-kabel, men jag trodde inte att det skulle vara så stor skillnad i volym.
  Tycker även att ljudet har blivit något mer basigt, var tvungen att ställa ned lite.

  All in all, köp den om du vill ha en enkel och sömlös lösning för att dela datorns ljud till förstärkaren. Väl värt sitt pris!
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  SÅ bra Åhå! Testa koppla in något mer så märker du snart att du har att göra med en envåldshärskare som inte accepterar någon annan bluetooth enhet! Du kan nämligen behöva "glömma" denna för att den inte ska ta över automatiskt igen och igen och igen.... SÅ genomtänkt SKIT!....
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar jättebra. Det enda är som någon tidigare skrev är att det blåa ljuset kan bli lite väl störande ibland men en tejpbit fixar det.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Min Onkyo TX-NR3009 saknar tyvärr bluetooth så köpte denna för att enkelt kunna spela musik från plattor/telefoner på den. Helt makalöst enkelt liten sak som låter klockrent. Ger ifrån sig ett lite väl stark blått ljus för min smak men lite tejp fixade det :)
  Den har egen strömmatning så den plus två RCA för att koppla in den.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En bra produkt om man vill spela upp spotify från en telefon till en stereo, har den räckvidd som den utlovar och har funkat utan problem för mig hittils. Dock får den mina bluetooth hörlurar att hacka om jag använder dem samtidigt som denna är igång, men ingen stor nackdel precis.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Gillar denna pyttelilla mackapären! Nu kan jag äntligen på ett extremt enkelt sätt streama Spotify från iPhone, iPad etc till min underbara tvåkanals analoga förstärkare. Men lägg inte signalkällan för långt ifrån den, då tappar den kopplingen (10-15m).
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fungerar bra emellanåt, går snabbt och smidigt att synka ihop med dator eller telefon. Däremot upplever jag ibland att ljudet hackar till när jag streamar från datorn, vilket är väldigt irriterande.