Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Evy Technology Sunscreen Mousse SPF20 150ml

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Evy Technology Solkräm (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag trodde inte riktigt på vad den här solkrämen lovade men den är precis så fantastisk som den utger sig för att vara! Jag och min sambo(som är mycket solkänsligare)var på stranden förra sommaren och han propsade på att han klarade sig med Evy spf10! Jag sa att han var på tok för vit för 10an och smörjde mig själv med spf30. Vi badade och jag återapplicerade föera gånger under dagen(inte han). När dagen var slut så hade HAN klarat sig bäst i solen. Men det syntrs väl där han missat smörja sig;). Evy sitter vekligen kvar när man badar så dem är perfekt för små barn som är i och ur vattnet och inte vill bli smorda hela tiden. Andra solskydd kan slänga sig i väggen! 5 stjärnor från oss!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Helt klart den bästa solskyddskrämen jag prövat genom åren.
  1. Behaglig att smörja in då den inte är så kall som vanliga solkrämer som inte är i mousseform.
  2. För mig och min familj räcker det att smörja in sig ordentligt på morgonen för att vara skyddad hela dagen. Trots en hel del bad och lek i solen.
  3. Känns som om den går in ordentligt i huden då jag upplever den mindre kladdig än många andra solkrämer.
  4. Min sambo och son har känslig hy och denna har funkat mycket bra. Även om det svider om man får den i ögonen.

  Den har blivit det självklara valet efter att vi upptäckt den för ca 4 år sedan.
  Har rekommenderat den till flera vänner som skulle på solsemester och alla har varit mycket nöjda med den.

  Agathorn här under måste ha fått söndags exemplar av produkten, då vi upplever den precis tvärt om som han beskriver.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag vill varna för deras solskyddsmousse. De annonserar moussen som att den ska sjunka ner i "undre hudlagret" och skydda väldigt bra och framför allt vara vattentålig och tålig mot att gnidas av.
  Jag kan av egen erfarenhet säga att så är inte fallet alls. Jag och min fru använde moussen under en tid av 3 veckor utomlands och vår erfarenhet är att den tål ingenting alls när det kommer till att få vatten på hyn eller från friktion från t.ex. att ha på sig en tröja eller väska. Skyddet försvinner då omedelbart och resultatet blir en omedelbar solsveda.
  Även på ställen där man absolut inte rörde någon annan eller något klädesplagg kom i direkt kontakt med solkrämen/där man smört in solkräm så försvann skyddet om man svettades för mycket.
  Vi provade flera SPF styrkor och samma sak gällde för alla och för oss bägge två. Inget isolerat problem för bara en av oss alltså.
  Kan också tillägga att vi följde rekommendationerna gällande mängd och tid som skyddet ska vara på innan man tar på sig kläder eller går ut i solen. Snarare då så överdrev vi och hade på jättemycket kräm/skum.