Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Thule Chariot Cougar 2 (Dubbelvagn)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Thule Cykelvagnar (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 år sedan
  Har haft den i strax 4 år. Köpte för 4500kr. Tyckte den var bra i början men med åren upptäckte jag flera saker som jag inte gillar.
  1) gardiner lossnar alldeles för lätt när man är i väg
  2) solskydd är värdelöst
  3) avtagbara små hjul är svåra att ta av och på när vagnen är kopplad till cykel och för övrigt
  4) man kan inte cykla med den snabbare är 25 km/timme speciellt när man svänger då det finns stor risk att den kan välta. Det hade jag en gång men alla förutom vagnen klarade sig utan skador.
  5)om man lägger något (även ganska lätta saker) inne i bagageutrymmet som finns bakom tappar vagnen balans. Om man kör för fort kan det bli riktigt farligt. Den fladdrar som svans.
  6)den klarar inte maxbelastning upp till 45kg då det pressar dämpningen till botten vilket gör att rammen kommer i kontakt med stora hjul. Detta händer när två barn som sammanlagt väger 30kg sitter inne. Jag löste det genom att låsa dämpningen.
  Nu skulle jag köpa en annan vagn som inte har sådana brister.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte den som cykelvagn men dem har ersatt alla tidigare vagnar vi ägt. Lättrullad, robust, lätt och bra säten. Stort bagage som lätt sväljer grejer för en heldagsutflykt. Upplever att barnen håller sig nöjdare i denna vagn jämfört med våra tidigare vagnar. Det blir nästan lite feststämning i kärran när vi cyklar. Rekommenderar starkt denna vagn!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Vi har bara haft den en vecka men är Supernöjda. Köpte med gå, jogging och cykel för 6000. Känns väldigt stabil och är väldigt lättrullad. Våran 4-åring älskar den och vill mest ut åka hela tiden. Köpte även baby sling för den minsta (4 månader) för promenader. Han sitter väldigt stabilt.
  Gå snabbt att montera isär och ihop.

  Att den inte får full pott är att den känns inte som den skulle vara helt regntät om det skulle komma ett rejält ösregn (dock ej testat). Kan tycka att ett regnskydd skulle kunna ingå för det priset.

  Kan inte heller säga hur den står sig mot andra vagnar då endast testat denna. Kollade dock på ett pr lågprisvagnar och de var inte ett alternativ.