Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 SM-T530 16GB

 Lägg i lista  Jämför
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 är en surfplatta med Android och har en IPS-skärm på 10.1 tum och en upplösning på 1280x800 pixlar och kommer med 16GB internminne. Det går att expandera minnet via microSD (max 64GB). Denna modell är utrustad med Wi-Fi (802.11n), 1,5GB RAM och Bluetooth 4.0. Stäng
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 är en surfplatta med Android och har en IPS-skärm på 10.1 tum och en upplösning på 1280x800 pixlar och kommer med 16GB internminne. Det går att expandera... Läs mer
Jämför pris på alla Samsung Surfplattor (53)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.54)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Med tanke på priset är den dålig! Man hittar plattor för 1500kr med samma prestanda. Denne saknar ljussensor och är inte snabb alls i surf. Skulle aldrig betala 3 papp, men har en sådan på jobbet.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  startar om sig ca 2-3 gånger varje dag,får ladda den stup i kvarten...kommer undvika samsung i framtiden
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppdatering!

  Är nu inne på min 4:e Tab4! Som dessutom varit inne på service... Rent usel får man nog säga, äter batteri, hänger sig och rent oduglig så fort man behöver se något med lite krävande grafik.. försök inte spela något som rör sig, då laggar det ordentligt.. Får tyvärr inte byta platta på jobbrt än men hoppas att man stämmer operatören då många av mina kollegor har problem med sina.. Plattan kanske skulle kunna duga som leksak till barnen men jag vill inte utsätta dom för denna...

  Är inne på min 3:e Tab 4 nu... har den både privat och på jobb.
  Som ren surfplatta är den kanon men så fort man spelar med lite mer avancerade spel hänger den sig stup i kvarten och hackar. Uselt.
  Kommer byta inom kort och då ha högre ställda krav på dels processorkrafrer och även skärmen som inte är up-to-date. Kameran är inte heller något att hurra över.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Barnens platta. Mycket bra för priset. Lite dålig kvalitet på batteriet dock, dvs. man måste ladda ofta (och det tar lång tid att ladda) jämfört med min motsvarande jobbplatta.
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Min 4:e surfplatta, köpte den i våras på kampanj för 1500kr, då nyheterna var påväg in. jag skulle egentligen vilja ge lägra betyg, men helt rättvist är inte det. jag är inte bipolär det finns mellanlägen i betygsättningen. Min absolut största problem med denna och jag är inte ensam om det är BATTERIET och LADDNING.
  I början fungerade det sådär, såpass att jag inte tänkte på det men efter ca 1 månad märke jag att plattan stadigt sjönk till ca 83% på ca 15 minuter sedan gick det snabbt ned till 8-16%. Om jag kollar på netflix eller Youtube e.dyl så är jag nere på "kritisk" nivå inom 1 timme. Det är riktigt dålig.
  jag har en Tab 2, nexus 7:a och en lenovo, där har jag utan problem kanske 4+ timmar.
  Tab 4:ans laddare är nästa kapitel, kontakterna i laddaren är av så dålig kvalitet att de blir varma, själva laddaren i sig blir jättevarm. Gogglar man runt så finns det massor med trådar på olika forum om samsungs problem med laddare och batterier.
  jag gick tillbaks med plattan till affären, som skickade den på garanti till Samsung. Efter ca 2 veckor kom den tillbaka, "felet som beskrivs kan inte reproduceras", uppdaterade mjukvaran..."
  Affären fick på stående fot skicka tillbaks den till samsung med en tydligare beskrivning, jag sade till butiksbiträdet att om inte de fixar den nu så vill jag häva köpet.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Barnens andra padda. Klart nöjd med tanke på pris/prestanda
  Gör det den skall på ett bra sätt dvs barnen tycker att den fungerar jättebra för spel och film.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fungerar bra. Något långsam.
  Fungerar utmärkt med Kodi.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft min Tab 4 i snart 1månad, för att vara min första surfplatta så är jag helnöjd, dock när jag har en S4 med div finesser så hade jag gärna sett samma i denna plattan, så som belysta navigeringsknappar, automatisk ljusstyrka, bättre kamera. Annars funkar den utmärkt till filmer, sport och surf.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Inga hem, retur eller meny ljus. Mycket svårt att använda i mörker. Vad tänkte de?
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Nasty design, dålig skärm och dåliga resultat ... Köp inte detta om du använder det dagligen
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Hemsk displayen.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  stor flik 4 och bra pris