Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica Smoothie Twister

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Hushållsmixer (39)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.46)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  10 mån sedan
  Horribelt dålig kvalité. 4 ST som gått sönder
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Får inte plats jättemycket men man kan göra två omgångar om man vill ha mycket. Helt okej mixerfunktion, mixar is, grönsaker och det mesta man behöver. Inte supersnabbt kanske men helt okej. Köpte min 2011 och håller fortfarande. Extremt prisvärd.
 • Usel
  1 år sedan
  Glöm att blanda frusna frukter (som en normal standard smoothie)! Skiten åker inte ner mot knivarna! Verkar behövas MINST 50% vätska i en "OBH-smoothie! Skräp!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft vår i två år och den fungerar fortfarande utan problem. Används i stort sett dagligen av minst en i familjen. Kör nästan alltid med frusna bär/frukt (hallon, jordgubb, mango m.m.). Jag vet inte vad som hänt på två år och om de har blivit sämre men ingen annan köksmaskin jag har haft kan slå denna på pris per användning.

  Jag är normalt inget fan av OBH Nordica men denna lilla blender, hatten av! Skriver nu för att jag ska skaffa en att ha på jobbet.

  9 av 10 för att få 10 skulle den behövt vara helt ljudlös också.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  OBH Nordica blev helt enkel dåligt, mixern gick sönder efter 1 månad. Protein pulver borde inte va ett utmaning.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  för mig gick den sönder ganska fort. först slutade stopp funktionen fungera efter bara några smoothies och efter färre än tjugo smoothies dog den. jag skulle blanda en smoothie lite extra mycket för att komma åt några frön och då överhettades den och började ryka efter ca en minut. den startade aldrig igen efter det
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Haft den i ett par veckor nu, gjort 20-30 smoothies och känner att jag skulle vilja ha en större samt en av/på-knapp som saknas på denna. Tanken är att man ska dra den motsols så stannar den, men konstruktionen är av hårdplast och började naggats sönder redan efter 2-3 användningar då motorn inte stannar direkt vid vridning.

  + Prisvärd
  + Krossar is och frysta bär
  + Diska delarna i diskmaskin
  - Ingen av/på-knapp, maskinen går sönder lite för varje användning!
  - För lite med 600ml för mig om man gör smoothies 2-3ggr/v
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  väldigt kraftfull och stark
  samt prisvärd jag är helt nöjd med detta
  mixer väldigt bra
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta är den hushållsmaskin jag använder mest! Man kan proppa i alla olika bär och fruktar, även frusna. På några få sekunder är smoothien klar att drickas. Det är enkelt att byta från "kniv" till dricklocket. Det är bra storlek på glasen och bra att man får 2 stycken med i förpackningen. Glasen är enkla att diska, antingen i maskin eller för hand. Även mycket praktiska att ha to-go.
  Anledningen till att den får 9 stjärnor istället för 10 är att den är lite svår att dricka ur. Det krävs en viss teknik för att kunna dricka med locket på, men man lär sig snabbt.
  Rekommenderas varmt!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  5 mån sedan
  Det fungerar faktiskt bra för vårt bruk, men kvaliteten är dålig. Vi är på vår tredje Smoothie Twister på 18 månader. En besvikelse. Om det är på superförsäljning är det värt det. Men till det vanliga priset är det definitivt inte värt det.
 • Bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Är lite smal, så att frukten fastnar lätt på toppen. Fryst frukt måste tas i små partier.
  Den skärande delen har också börjat läcka efter några års lite användning. Men om du letar efter en "flaskdesign" -blandare kan detta fortfarande vara ett alternativ.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Gör jobbet, men gör inte mycket stora smoothies åt gången!