Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic SC-PM250

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic Kompaktstereo (36)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.82)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + lågt pris: 700kr hos NetonNet. Ok display, ok blåtand med automatisk påslagning av eneheten när man startar blåtand på telefonen! Liten men rund fjärkontroll. Hela paketet är smidig för små rum eller köket.
  - Aux-in saknas, RDS saknar text, bara typ av program och kanal kan visas, ljudet är knappt G. Jag sålde den efter 3 veckor...

  Slutsats, allt ok förutom det viktigaste: ljudet!
 • Alla omdömen

 • Bra
  1 månad sedan
  Köpte den till morsgumman att ha i köket för att lyssna på radio. Syrran brukar vilja koppla in telefonen när hon är på besök, så då är Bluetooth bra.
  Ljudet, tja jag hade inga större förväntningar så de infriades! Det är ingen audiofil-maskin men det förväntade jag mig inte heller med tanke på priset. Den låter så bra som man kan förvänta sig!

  Fördelen med en sådan här stereo är att man kan byta högtalare (även om det är begränsat vad denna orkar driva) och kablar om man vill uppgradera lite i framtiden. I en "bergsprängare" är det lite svårare :)

  Klockradio-funktionen är uppskattad i den!

  Jag har själv ett par Denon kompaktstereo som tillsammans med högtalare och kablar kostar ca13000kr/anläggning. Även dem låter som man kan förvänta sig med tanke på priset :) Men jag vet inte om de låter 13x bättre... :)
  Så, du får vad du betalar för. Är du medveten om det blir du inte besviken!
 • Ganska dålig
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  Låter väl hyfsat för priset och att den har en cd-spelare, men ska man vara petig så är den inte mycket till att rekommendera om man är mest intresserad av att lyssna på prat-radio. Ljudet är väldigt grumlig och särskilt mansröster blir väldigt dova och otydliga. Man får lov att vrida upp volymen mer än man skulle behöva på en bättre apparat.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  bra ljud för små rum eller kök
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte den på Siba för 790kr till köket. Suveränt ljud för storleken och priset. En fröjd att laga mat och umgås i köket. Bluetooth gör att jag kan köra spotify perfekt. Perfekt och liten fjärrkontroll. Söker du efter en liten stereo som levererar. Köp denna rekommenderar den starkt.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Perfekt ...
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bättre ministereo för dessa pengar blir svår att hitta! Ljudet är fantastiskt för att vara så små högtalare, och förutom CD spelare och Radio har den finesser som Bluetooth
  och USB! Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Fungerar klockrent!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Funkar klockrent med bluetooth. Helt ok ljud. Väldigt prisvärd!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  För sitt pris är den kanonbra. USB och Bluetooth funkar klockrent. Ljudet är bättre än förväntat med 2 x 10 W. Liten och enkel fjärrkontroll. Enda nackdel är att displayen inte rymmer så många tecken - vilket hade underlättat när man navigerar i USB-minnet.