Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yamaha A-S2100

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Yamaha Stereoförstärkare (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Idag ser i stort sett alla förstärkare, oavsett om det är integrerade, för eller slutsteg ut som gråa eller svarta lådor. I min värld vill jag ha mer. De stora VU-mätarna fångade min uppmärksamhet, och den gråa eller svarta lådan blev lite snyggare...

  Byggkvalitén är enastående och helt enkelt imponerande. Alla reglage och knappar känns gedigna, och hela konstruktionen andas kvalité. Förstärkaren är väldigt tung. Högtalarterminalerna är bara dem värda sin vikt i guld, och ett föredömme för konkurenter med deras pinsamma plastigheter..

  Denna förstärkare har rejält med kraft, och den får verkligen mina högtalare att sjunga ut. Samtidigt låter den mjukt och delikat, tex Diana Krall låter mer sensuell än någonsin.

  Att man kan få "high end ljud" för detta pris är verkligen kul. Och faktiskt ganska unikt.

  Med ena handen på hjärtat och andra på plånboken, så rekomenderas denna förstärkare till 100%
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har nu ägt förstärkaren i ca 3 månader. Väldigt bra förstärkare som kopplade ett järngrepp om mina JBL 4429:or. Drev dessa innan (bi-amp) med flerkanalssteget earthquake cinenova 7, samt anthem mrx710 som försteg. Inget fel på det slutsteget men skillnaden var påtaglig när yamahan fick ta över jobbet. Robust bygge med kvalitet i alla detaljer, dessutom riktigt retro-vacker. Var sugen på storebror A-s3000 men den ligger väldigt högt i pris. En recensent på internet uppskattade att a-s2100 har ca 95% av ljudkvaliteten från a-s3000, det tar jag med mig i berättigande av mitt köp. ;-)
  Bra låter den hur som helst och kraft finns så det räcker för mig. Kan tillägga att förstärkaren är knäpptyst, inget hum, inget brum, inget brus eller sånt trams. Makalös känsla med en svart bakgrund. Inget jag upplevt tidigare. Dessutom är hörlursförstärkaren av mkt god kvalitet. Provat med Sennheiser hd650 och Nad viso hp50. Använder även yamahan för att driva frontarna i en hemmabio via "main-in". Brukar heta HT-bypass normalt. Bra att veta, då jag höll på att bortse från yamahan pga detta.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Crazy good. Mina MA S 300 trivs maximalt. Testade en Bladelius för 25000 innan men den här är minst lika bra. Snygg med plus bättre fjärr och helt tyst i tomgång. Och bättre terminaler.
 • Perfekt
  1 år sedan
  A brilliant integrated amp for the price.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Instämmer i det mesta som JL anförde i sin tidigare recension. Förstärkaren är som sagt helt tyst vilket är "ett måste" för min del. Konstruktion och byggkvalitet är smått häpnadsväckande sett till priset. Ljudkaraktären har en lagom dos värme men det handlar fortfarande om en transistorförstärkare. Dynamiken finns där liksom kraften och rumskänslan. Kort sagt ett kap.