Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Beats by Dr. Dre urBeats 2.0

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Beats by Dr. Dre Hörlurar (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra ljud med tung bas, men inte i närheten av hur bra ljudet är i t.ex. Solo 2 från Beats. De här kan för all del kallas "2.0" men det är samma ljudprofil som när de först släpptes (1.0). Alla andra Beats-modeller har i skrivande stund fått en ny och, enligt de flesta, bättre ljudprofil med mer detaljerat ljud. Ljudet i dessa låter rätt dämpat då basen trycker undan mycket detaljer. Det blir därför suverän bas, men resten låter som om man skulle lyssna genom en vägg eller något. Sång låter inte så tydligt, instrument låter grötiga eller försvinner helt.

  Ja, går man från ett par hörlurar som följer med mobilen eller kostar en femtiolapp på Rusta så är dessa på en helt annan nivå. Självklart är de säkert fem gånger bättre. Men de kostar tjugo gånger mer. Basen är lika bra som kan förväntas. Men utöver basen levererar de inte ens i närheten av vad de kostar. Därtill är kvaliteten rejält mycket sämre än andra Beats i andra generation. Mitt första par höll i drygt tjugo timmars användning innan fjärrkontrollen dog och ljudet försvann på båda sidor. Mitt andra par hade trasig fjärrkontroll från fabrik och efter cirka fyra månader dog även ljudet. Nu inne på mitt tredje utbytesexemplar och fler lär det bli.

  UPDATE: Tredje paret dog efter drygt tre månader. Först slutade fjärrkontrollen bara fungera, en dag senare försvann ljudet.

  UPDATE: Fjärde paret höll i tre månader. Nu ger jag upp det här.

  Värt priset? Big no-no. Sammanfattningsvis låter de bra, men inte i närheten av så bra som de borde låta, och de går sönder bara man tittar på dem.
 • Alla omdömen

 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Att dessa marknadsförs som "hållbara" är kort sagt ett skämt.

  För att göra en lång historia kort: Hade ett par Sennheiser CX5 vilket jag var mkt nöjd med men valde att reklamera då sladden började gå sönder. Väl inne på det sämst utrustade elgiganten jag sett tvingas jag i princip att välja dessa för återköp.

  Jag tänkte ge beats en ärlig chans trots att jag vet att de troligen inte faller mig i smaken. Ljudet kändes som en grötig röra med okontrollerad bas och icke existerande mellanregister. Det är så pass att vissa saker (instrument, sång) nästan faller bort helt, vilket jag aldrig har upplevt... Var dessutom tvungen att köpa extra "proppar" då ingen av de fyra (få valmöjligheter) passar bra.

  Fjärrkontrollen är en plastig historia som känns likadan som hörlurar för en tiondel av priset. Det var även den som gick sönder först...

  Reklamation med död fjärrkontroll och glappt ljud, tog ett par "Supra Nitro" på återköpet och är galet nöjd!
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har nu haft 2st... båda har råkat ut för samma sak; nämligen att ena hörluren först börjar glappa, för att sedan lägga av helt... Riktigt urusel hållbarhet och jag tänker ändå på att inte ha mobilen i byxfickan utan har den i jackan så det ska bli så lite "böjning" av kabelns kontakt som möjligt.

  Ljudmässigt det helt klart bästa jag någonsin testat och jag har testat många olika, även dyrare, från Philips och Jays för att nämna några välbekanta märken. Men jag kräver mycket bas vilket dessa lurar klarat bäst. Tyvärr håller dom inte längre än ca ett år.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Dessa hörlurar, som alla från Beats är riktigt snygga. Men allt annat är misslyckat i dom här lurarna. Det är bra bas men allt annat låter som man hör det genom en vägg.

  Den vänstra luren gick sönder efter 1/2 år och jag är även en väldigt försiktig användare. Dom marknadsförs även som hållbara och tåliga. Rena lögnen.

  Köp dom INTE!
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har bra ljud så länge de fungerar men under det senaste 1 1/2 åren har inte mindre än tre par Beats gått sönder. Antingen i mikrofonen eller vid kabelfästena och då är jag ändå en ytterst försiktig användare. Beats har usel hållbarhetskvalitet.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Väldigt nöjd med dom! Otrolig kvalitétskänsla, speciellt när det gäller byggkvalité och hela förpackningen och känslan där. Ljudkvalitén är kraftfull, riktigt tung bas så den passar bäst till hip-hop, rap och house-musik. Mindre passande till klassisk musik kanske. Men å andra sidan så är det ett par Beats också, då är det tunga ljudet på köpet!