Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Plantronics M70

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Plantronics Hörlurar (301)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  4 september 2019: Helt suverän. Har precis tappat bort min älskade Plantronics M70 så beställde precis en ny för 224 kr (inkl. frakt) på Teknikdelar.se. Klarar mig inte utan den här, läs anledningarna nedan. Så här 3 år senare är det fortfarande en helt suverän pryl som gör att jag kan äta podcasts, privata- & jobbsamtal, Spotify, ljudböcker, Switch på kvällarna i sängen för att inte väcka flickvännen mm. Att plocka bort den genomskinliga bågen är mitt BÄSTA tips. Gör att den är så lät att plocka in och ur när man är i köket och fixar frukost men sedan kvickt vill umgås tills partnern försvinner ut ur köket - in i örat på 1 sekund och play :)

  15 maj 2016: Helt suverän! Har använt den på kontoret i 2 veckor nu och är helt blown-away av ljudkvalitén vid såväl samtal men främst när jag lyssnar på P3, poddradio eller Spotify.

  Suveränt att det går att koppla till jobb- och privata mobiltelefonen.
  Sitter jäkligt bra utan den extra öglan (som inte syns på bilden) vilket gör det väldigt enkelt för mig att plocka av den när någon kommer in i rummet eller ropar på mig.

  Bäst av allt - du kan pausa (hålla in höj och sänk knapparna samtidigt) , spola framåt/hoppa framåt/bakåt (hålla in hög eller sänk knappen beroende på om du vill fram eller bak) i låtar!

  Helt klart värt varenda krona.
  Kan säga att att tog hem Plantronics Explorer 50 eftersom min mammas sambo rekommenderat den. Det negativa med den är att den klipper vid uppspelning av ex. Spotify samt att det inte går att ta bort den ögla som går runt örat. Därav behöll jag M70:n istället.

  + Ljudkvalitén vid samtal och lyssnande på ex. Spotify
  + Bra battertid och laddar oerhört snabbt genom USB på laptopen på jobbet
  + Kan spola och pausa i musik
  + Superskön ergonomi, går även att ta på och av superlätt. Sitter trots att jag går fram och tillbaka på jobbet

  - skulle önskat något sätt att fästa den runt halsen i en ögla eller en liten magnetisk ögla (sett hos något annat dyrt headset från Plantronics) så man kan fästa den i jeansen utan att behöva köra ner den i någon ficka, men funkar ju annars :)

  Rekommenderar verkligen detta headset :)

  Tillägg efter 12 månaders användning: Kan. Inte. Leva. Utan. Tappade bort det jag köpte för cirka 1 år sedan så beställde ett nytt från NetOnNet för 249:- (fri frakt) - som jag tappade bort häromdan. Klarar mig verkligen inte utan det då jag lyssnar på ljudböcker, podcasts, pratar i telefon för att få händerna fria hemma OCH på jobbet.

  Experttips! Plocka bort den genomskinliga "bågen" och bara tryck in den i örat. Då kan man använda den som jag: lyssnar på ljudbok medan jag fixar frukost eller har någon annan i rummet (eller i bilen) men den andre gör något annat (t ex sover) - enkelt att bara plocka ur örat då den sitter jäkligt bra, även utan bygeln.

  Nog enda produkten jag gett och nu ger, 10 av 10.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  6 dagar sedan
  Dålig ludkvalite, dålig mikrofon, rätt bra batteritid.

  Aviseringarna om kommande samtal läses upp väldigt högt och verkar ta flera sekunder innan samtalet svaras.

  Du hör ju att det ringer - vem är så dum att denne behöver en kvinnoröst skrikandes i snäckan att du har ett samtal och att samtalet besvaras nu?

  Plantronics har blivit skräp.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jämför med Sonys MBH20 och 22 vilka jag haft ett antal av som alla döden dött pga tappade/badade eller liknande.

  Ljudet är sämre, batteritiden är sämre (inte med jättemycket), räckvidden är mycket sämre, knapparna är plastigare, playpause finns visserligen men odokumenterat hur man skall göra.
  Största enskilda felet är att volymkontrollen är en intern historia i headsetet och inte styrning av den faktiska volymen på telefonen över BT.
  Kort sagt jag skulle köpt en 22'a igen även om de är på utgående.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Jag köpte det här efter att ha läst alla fina omdömen på Prisjakt. Tyvärr så har jag antingen fått ett måndagsexemplar eller så funkar det av någon annan anledning inte för mig. De jag pratar i telefon med hör inte ordentligt vad jag säger när jag använder det här headsetet.

  Jag tycker inte heller att ljudkvaliteten på samtal eller musik är något vidare. Det låter lite burkigt och brusigt. Det hade jag kunnat stå ut med, men om jag inte kan prata med folk för att de inte hör vad jag säger, så är ju headsetet oanvändbart.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bättre än förväntat för det priset.
  Har haft den ca ett år nu och använt den dagligen på jobbet där man sitter minst ett par timmar om dagen i diverse samtal.
  Laddar den varje eller varannan natt. Fulladdad ska den räcka till 6 timmars samtalstid. Är inte helt säker om den klarar det. Upplever det mer som 4-5 timmar men det är ändå ok och den laddar upp sig snabbt med vanlig usb-laddare.
  Den sitter hyfsat bra i örat och ramlar inte ut alltför lätt.
  Ljudet är helt ok åt båda hållen.
  Eftersom det är en lågpris-variant, så fungerar inte programvaran för Voyager-modellerna för att justera inställningarna.
  Inte heller är den vän med jobbdatorn, där den kopplar ner sig var 5:e minut men med android-telefonen fungerar den utmärkt.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag fullständigt hatar de eviga aviseringarna man får i örat när man får ett samtal. Det tar typ 5-6 sekunder minst innan man faktiskt kan höra nåt annat än dess röstanvisningar!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt otrolig pryl för den summan pengar. Kostar runt en tvåhundring och den håller verkligen vad den lovar. 11 timmars taltid, vilket är perfekt för podcasts. Den sitter riktigt bra i örat även fast man tagit bort bygeln. Väldigt bra ljudkvalitet också, både i podcasts och samtal.

  Kan dock inte yttra mig om ljudet i musik då det inte är något jag testat.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Funkar bra tycker jag än så länge! Lyssnar på musik och pratar med kunder på jobbet
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Detta är utan tvekan ett av de bästa headset jag har provat och jag har provat många.
  Jag köpte det på GeKås för 279 kr om jag minns rätt och har nu haft det i ca 2 år.

  Batteritiden är bland de bästa på marknaden. Betyg 10/10
  Högtalaren är bra. Betyg 8/10
  Micen har varit riktigt bra men har försämrats något efter 2 år. Betyg 9/10
  Bluetooth koppling och stabilitet har också börjat krångla ibland. Betyg 8/10

  Jag kan inte säga att jag har provat ett bättre headset på det hela taget och jag har provat ca 20 st i prisklasser från 250 kr upp till 1800 kr.
  Så utan att ljuga så kan jag i alla fall säga att detta är det mest prisvärda headsetet på marknaden efter mina erfarenheter.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Sitter riktigt bra i örat och ljudet är helt okej med tanke på priset. Vill man ha bättre kvalitet på ljudet så får man köpa ett dyrare headset. Väldigt lätt headset.
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Det sitter inte speciellt bra, den tappar kopplingen när som helst, mitt i samtal, när man sitter still på samma plats ibland med, ofta när jag är ute på språng. Ljudet är sådär, volymen är lite konstig för den går knappt att höja. Det är antingen lågt eller lite högre än lågt...
  EDIT: sänker betyget då den oftare och oftare kopplar ifrån mitt i samtal...